Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

de facto: KPV LV kandidātiem slepenā līgumā jāsola nolikt mandāts, izstājoties no frakcijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Muļķības!
M
Nav iespējams ievēlētu deputātu atcelt. Kaimiņš var tos līgumus likt parakstīt, bet "izmest" nevienu no Saeimas nav viņa spēkos. Nav tāda likuma. Nu ko viņš darīs - sūdzēs tiesā nepakļāvīgos? Nav nozieguma sastāva šādā situācijā.
Dens
D
Valdošie tagad ļoti ķērušies klāt Kaimiņam. Saskaņai jau birkas ir piekabinātas, bet tagad kārta Kaimiņa partijai. Neteikšu, ka viņam ļoti uzticos, bet arī pārējās Latvijas partijas ar augstiem standartiem neizceļas
redz>Dens
r
Tieši tā: Tur neviena neizceļas ar gatavību strādāt valsts un tautas labā...bet tas jau nepavisam netraucēs daudziem tādus ievēlēt...
  • 0
  • 0
JĀSĀK AR SEVI.
J
Jāsāk ar Artūrsa uzburbušo vēderu un atkārušos pakaļu, kurā tad arī viņa ''jaunie'' apsolījumi tautai IETILPINĀTI. Hitlers pēc miesas, pēc gara - Gebelss, pēc satura - doktors Mengele, un nesakiet, ka vēsture neatkārtojas!
Jurists
J
Gobzemam būtu jāzina, ka tāds līgums būtu spēkā neesošs no noslēgšanas brīža, jo ir pretrunā LR Satversmes normām par deputātu netkarību. Tautas mandātu nevar privatizēt ne ar kādiem līgumiem. Kāpēc tas ir vajadzīgs arī ir skaidrs - lai partija varētu nodrošināt tirgū pārdodamu balsošanas disciplīnu un normāli nopelnītu naudu partijas vadībai.
NLO
N
Pamatota prasība, pastāvot šādai vēlēšanu sistēmai. Faktiski tam vajadzētu būt nostiprinātam likumā. Balsošana taču notiek par sarakstu.
loģiski
l
Tur nav jābūt nekādai slepenībai. Tas ir tikai loģiski, lai cilvēki, kas kandidējušī no šī saraksta, justu atbildību arī pēc vēlēšanām un iestātos par to, ko solījis šis politiskais spēks. Pietiek visādu "apkārtstaigātāju" un "kažoka mainītāju". Tādi nav vajadzīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas