Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +5 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Jaunā Vienotība premjera amatam izvirza Kariņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kariņš taisīja stulbu kariņu
K
pret Lembergu tā dēvētajā Grinberga lietā. Tā vietā, lai ierakstītu dokumentā Grinberga personas kodu, viņš uzsāka strīdu kas beidzās ar bezjēdzīgu tiesāšanos, kas beigās valstij izmaksāja ļoti dārgi.
Scorseze
S
Kad vienreiz latvieši sapratīs, ka šis indivīds ir visvienkāršākias cip aģents (domājams pat štata aģents), jo viss ko viņš ir darījis ir tikai un vienīgi jeņķu labā un tam nav nekāda saistība ar Latvijas interesēm, faktiski viņa rīcību varētu pielīdzināt valsts nodevībai attiecībā pret mūsu valsti!
kalašnikovs
k
Laiks šim smadzeņu kroplim atpūsties no varas siles un iet strādāt par lingvīnistu!
Konstatēts lemberdzēns
K
ar saimniekam atbilstošu valodu.
  • 4
  • 3
yes!
y
Jaunā LGBT nozīme, oficiāli reģistrēta preču zīme: https://trumpfrance.shop/collections/frontpage/products/t-shirt-lgbt-liberte-gun-biere-trump-1
Šļauka
Š
Hūte ierēc par kandidātu Kariņu, kurš Grinberga tiesas prāvā savas ietiepības dēļ pakāsa visās instancēs. Beigsies haļava Eiroparlamentā, būs jāmeklē godīgs darbs, jo lielā pensija kā Kalnietei vai Ždanokai vēl nespīd. Prognozēju, ka to viņš nemāk, un mēģinās ielīst kādā klerka krēslā turpat Briselē.
rasa
r
Ar lielu pretīgumu nesen izlasīju šī netīrā glumiķa interviju Dienā. Tur šis tips ciniskā atklātībā deva mājienu ar mietu, ka Latvijas intereses viņš negrasās pārstāvēt nekad un nekādā gadījumā. Otrs, kas mūs sagaida no Kariņa premjera ir OIK sloga vēl krasāks pieaugums. Kariņš ir OIK viens no krusttēviem un simboliem. Jādomā, ka ar tādu premjeru kā Kariņš, tas genocīds pret latviešiem, kuru dēvēja par Veiksmes stāstu, vēl liksies bērnudārza rīta pastaiga.
solīt sola, bet nedeva...
s
Šitas nav tas pats Kariņš, kurš pirms pāris dienām cītīgi lamāja latviešus, ka tie uzdrošinoties kaut ko lūgt Eiropai? Tas pats Kariņš, kurš kopā ar Dombrovski 2013.gadā pilnīgi izgāza Latvijas lauksaimniekus sarunās Briselē par ES tiešmaksājumiem, nostādot tos absolūti nevienlīdzīgā stāvoklī salīdzinājumā ar citiem Eiropas zemniekiem. Viens Kariņš toreiz solīja, ka vēlāk panākšot, ka latvieši saņem taisnīgus maksājumus, taču kāds cits Kariņš pirms pāris dienām bļāva, ka sūdu latvieši dabūs, nevis taisnību. Kurš pēc kārtas Kariņš šis ir?
Kriškrānis Kampiņš
K
Kā lai nesajūsminās par šo kārtējo Vienotības politjaunieti, kuram ... nu Kariņ, kura tev pēc kārtas tā "jaunība" un "nevainība"? Tik tiešām, svaigums dveš no šī korupcijas dinozaura, kurš zaga tad, kad vēl liela daļa no mūsdienu jaunpolitikāņiem vēl sēdēja skolas solā. OIK viens no tēviem kā nekā. Nu ko vēlētāji, dosim Krišjānim kārtējo iespēju, varbūt šoreiz nezags? :D
Graubēns
G
Kāds nahuj Kariņš, lai sēž Briselē. Tātad VIENOTĪBA ir gatava ZAGT VĒL VAIRĀK.Trakāk laikam nevar būt, tādu bredu reizēm nes. Var just, ka Latvijā nav ne dzimis, ne audzis.Pilnīgs aizjūras Vagaru kalps, ko liek ,to saka.Šito OIK afēristu cietumā, līdz mūža galam. Kopā ar pārējiem OIKeriem.
jaunās vecžurkas
j
OIK likuma pieņēmējs un šīs gigantiskās laupīšanas aizsācējs Kariņš tēlos nevainīgo jaunavu.
Nost jenotu sektu
N
Nost jenotu sektu.Sektantus pie atbildības.
Jenotu sektu nost
J
Šo jenotu vajag kriminalizēt,un visus tās sastāvā esošos sektantus saukt pie atbildības.Nav panta krimināllikumā kuru šiem bandītiem nevarēru piemērot.
Naivis Kvadrātā
N
Kamēr "Vienotība" būs nekaunīgu pretlatvisku tipu pilna, kamēr tā būs par kaitnieku organizētiem praidiem un atbalstīs absolūtā mazākuma-perverso uzbrukumu vairākumam, kamēr melos un bīdīs blēdīgo "Stambulas konvenciju", kamēr slavēs un propagandēs slimo "Mozaikas" un "Papardes ziedus" un līdzīgus noviržu balstus - būtībā prettautiskus neliešus un shēmotājus, tikmēr par šo partiju NEVIENS neuzpirkts un normāls pilsonis nebalsos NEKAD!
Cerē un cierē tāpat ka Dombrovskis,
C
ka no Eiropas Parlamenta iejās Latvijā par premjēru un tad par Eiropas Komisāru... Diez vai LV otrreiz uz šāda grābekļa kāps.
Neaizmirsīsim
N
"vienotības varoņdarbus" - ašerādena OIKus, Lindharēma kāro arābu Saeimā, Streipa bunkura biedru rinkēviču, šadurska akolu likvidēšanas triecienplānu, pūces zilo kopdzīves likumu, reira parakstīto pret Latvijas Satversmi vērsto Stambulas konvenciju, āboltiņas mākslu atras Honkongas darbiņus u.c. un es vēlēšanās nebalsošu ne par vienu sarakstu kurā būs kaut vai viens vienotājs vai tā klons!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas