Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Saskaņa paziņo par ministru "ēnu kabineta" izveidošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K#
K
Forši,redzēs kā balsos tie,kuri tos 500 eirikus solīja pirms vēlēšanām ...
:)hahahaha
:
Man jau pirms vēlēšanām bija skaidrs,kā tie krāpnieki un populisti balsos.
  • 1
  • 0
Kajs
K
Nu protams, ka sezot opozicija ir jaimite kaut kadas ieverojamas aktivitates, lai nelautu veletajiem aizmirst lidz nakosajam velesanam, ka eksiste Saskana, jo vini visi lidzigi va valdosa koalicija velas saglabat savu vietu pie siles un sanemt lielas algas un privlegijas par neko nedarisanu un par neko neatbildesanu. Latvijas valsti valsts parvalde ir degradeta no pasas pirmas dienas, kopstika atjaunota Latvijas valsts neatkariba. Tas, ka ta ir patiesiba parada, ka pie janvara ugunskuriem tusejas NA bada dzeguze Murniece vienatne un ar varu atdzitie 100 aizsargi.
Papriks
P
Un ko tad viņi nepareizi dara? Viņi tikai piedāvā pieņemt to,ko tavi mīļie populisti ar siekaļām uz lūpām,pie zemes krisdami ,solīja.Tu kritizē tos,kas prasa pildīt vēlētājiem dotos solījumus,bet nekritizē bļaurus populistus un tukšdirsējus.Tad kas tu esi pats?Un,kas attiecas uz barikādēm,tad labāk turi muti,kangar! Tur bija vismaz desmitreiz vairāk cilvēku,nekā tu saskaitīji,un tie nebija ne aizsargi,ne zemessargi! Šīs organizācijas radās tikai pēc barikāžu laika.
  • 1
  • 0
NEBALSOTĀJS
N
Neesmu pret Saskaņu, bet šāda programa tikai iedzen Šozemi dziļākos parādos Briseles ES mafijai par prieku. Drīzāk būtu pasākuši sīkā kapitālisma ataugsmi, re sakņu un vietējo veikaliņus un lielveikalu veikalu ietekmes samazināšanu. Domāju, ka tad Saskaņai atbalsts varētu dubultoties.
Opis
O
Saskanai veiksmi
%
%
veiksmi Rīgas satiksmes shēmotājiem - klajiem noziedzniekiem?
  • 4
  • 5
nesmīdini, labāk
n
Vjačeslav! Kārtējā saskaņas diršana - viņiem nav ne mazāko izredžu tikt valdībā - tāpēc arī šāds šovs lētticīgajiem un naivajiem
Papriks
P
Un ko tad viņi nepareizi dara? Viņi tikai piedāvā pieņemt to,ko tavi mīļie populisti ar siekaļām uz lūpām,pie zemes krisdami ,solīja.Tu kritizē tos,kas prasa pildīt vēlētājiem dotos solījumus,bet nekritizē bļaurus populistus un tukšdirsējus.Tad kas tu esi pats?
  • 2
  • 0
senču ols
s
lembes padauzas ar ir tai koalcijā , raksta teikts opozīcijas koalīcija sastādījisi savu klabinetu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas