Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Saskaņas premjera amata kandidāts varētu būt Vjačeslavs Dombrovskis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Neslāvs
N
Skaidrs, no vēlēšanu sarakstiem jāsvītro visi ar okupantu uzvārdiem ! Ja kāds nav krievs, lai publiski maina uzvārdu. Ja jūties komfortabli ar slepkavnieku uzvārdu, nelien latviešu Saeimā !
Nikolaj
N
šitas slavik jumsim kyzkina mat paradis,ja dabut vara savi rokas un nu vot vel kopa ar kremlja 5 kolonna no "saskanja"
Tieši par dombrovskiem
T
Naivis Kvadrātā N Ko gan var gribēt, ja šāda tipa darboņi ministri utt. , slēptie kremļa fani - "saskaņas" neformālie biedri ir 28 gadus mocijuši laviešu valsti un komunistu parazīti un kolaborantu ķeskas to ir ne tikai pieļāvuši, bet čakli atbalstījuši un visādi stutējuši šādu pretlatvisku tipu vadībā virzīšanu un godīgo, latvisko atstumšanu. Nu, jau vairs neslēpjas, tik stabili sajutušies pretlatviskie d.raņķi!
Arī no KGB
A
Р krievu teroristu sadarbibas partneru SC joprojam atrashanas brivibaa ir drauds valsts droshibai?? -&&&&&&&&&&&- Tas gan ir 1000% Fakts! Bet kolaborantu valdību tas neinteresē!
Pārējie daudz sliktāki
P
jaa,vieniigie, kas kautko dara tieshi latviesu tautas labaa ir tikai NA, tas ir fakts! Iipashi nodoklu, beernu pabalstu un skolu latviskuma reformu jautaajumos, Un kaut visi trulo kampeeju, svesho un z.ilo bari maximali tiem traucee, biedee un uzpeerk gadiem ilgi, tomer tie dara ko vien var, biezi esot mazakumaa un saveejo nodo
te jau
t
biedram Zatleram būtu ko vēlētājiem skaidrot-kā tāds partiju maiņas darbonis kā V.Dombrovskis nokļuva no Zatlera partijas un ar partijas atbalstu tik augstā amatā...
Zobs Kaulā NEBALSOTĀJS
Z
interesanti, ka neviens no komentētājiem saprot, ka sociālisma vilnis ir pārņēmis visu ES. Kāpēc tā? Tāpēc, ka visa ES sastāv pa lielākai daļai no pilsētām un pilsētu iedzīvotājiem, kuri ir kopš seniem laikiem pieraduši izlaupīt dabu un dābai tuvi dzīvojošus ļaudis t.s. zemniekus. Līdzīgas prasības ir vienalga vai Rīgā dzīvo krievi vai latvieši. Tur visos kaktos valda virtuālā realitāte.
Kas ir virtuālā realitāte?
K
1) Jeruzaleme pirms 218 g nebija tur kur ir tagad; 2) ASV astronauti nekad neaizceļoja līdz mēnesim; 3) Tā sauktais 9/11 notikums Ņujorkā nenotika Bin Lādena vadībā; 4) ASV prezidents Obama nav ASV dzimis; 5) Universitātes nav izglītības avots; 6) Vēsture nav tā ko tu mācies skolā; 7) Barikādes neatjaunoja Latviju, 8) utt. Tā tad, virtuālā realitāte sastāv no meliem. PPLV tādus melus tagad māca un veicina LU filozofijas nozare.
  • 1
  • 5
interesanti
i
Kas finansē domnīcu "Certus"?
jautāju
j
Kas finansē firmu "Sakret"...
  • 4
  • 0
atbildu
a
finansē firma ''Sakret''''...................
  • 2
  • 1
Россией правит банда убийц
Р
krievu teroristu sadarbibas partneru SC joprojam atrashanas brivibaa ir drauds valsts droshibai??
pepe
p
kāpēc manam bērnam, skatoties youtube bērnu izglītojošās multenes, rādās pretīgās saskaņas reklāmas?
tapec
t
tapec,ka kopsh 4. maija krievijas teroristu rezhims izmisigi megjina legalizeet noziegumu pret latvieshu tautu un cilveci zem LV dekoracijaam?nepilsonju un "naturalizeto" status fashistiskai kolonistu ordai ir nekas cits kaa nirgashanas par planetas iedzivotajiem?
  • 7
  • 4
Brīnums
B
Un šis nu būs tas laimes lācis vai divreiz neveiksmīgais jājējs?
Raimonds
R
Kam dzīvē ir jānotiek, lai atsacītos no eiropeiskām vērtībām un kļūtu par vienkāršu Kremļa trolli? Dombrovski, tur esi nožēlojams cilvēks. Labi, ka izlīdi no skapja un atklājies, ka esi atklāts Kremļa aģents.
XT
X
Vainīga nav Eiropa, bet Eiropa to atbalsta.........
  • 0
  • 4
>XT trollim
&
Vai tāpēc, ka mums ir tādi "politiķi" valsts un pasvaldībās, kas uztur padomju laika un kremlinu vērtības, ir vainīga Eiropa?
  • 9
  • 0
XT>Raimonds
X
Kam vajadzīgas tās eiropeiskās vērtības, ja tautai ir prolēmas ar eksistenci? Eiropas vērtības tautu nevairos...
  • 3
  • 15
URRRĀĀĀ...
U
Nabazdzīgās Latvijas tauta spīdoši kandidē uz debīlāko ES tautu, jo neglābjamie muļķi bez mitas balso par poltkrimināla grupējumiem, kuri sastāv no komūnistiem, naclopiem un svoločiem.
>URAAAA
&
un tu tajā debīlo skaitā...jo pats esi tautas daļa.........
  • 8
  • 0
hmm
h
Cik vēl tādu 5 kolonnas darboņu Latviešu partijās????
Neslāvs
N
Nav nelatviešu partijas, bet gan pretvalstiskas organizācijas !
  • 3
  • 0
Robis>hmmm
R
kapēc to nepaprasi Zatleram, kurš tādu pieņēma partijā nepārbaudot uz ielika par ministru????
  • 8
  • 0
ieteikums labojumam
i
...tā saucamajās latviešu partijās
  • 3
  • 0
piekrītu
p
Iespējams, ka kāda partija, un ne tikai viena, no pagrīdes darboņiem pārsvarā arī sastāv, vismaz tās spice.
  • 4
  • 0
učuks
u
Viņa spēja kult tukšus salmus par jebkuru tēmu bija apbrīnojama! Tāds tādu atrod. Jautājums tiem uzņēmējiem un atbalstitājiem, kas viņu atbalstīja, jo ir skaidrs, ka viņa regulārā uzstāšanās visās iespējamās vietās da par jebkuru tēmu bija saistita ar šo šābrīža politisko paziņojumu. Vai KNAB viņa aktivitātes ieskaitis vēlēšanu kampaņā? Savādāk stulbi sanāk, publicitātes daudzums šajā gadījumā būtu mērāms miljonos pēc pavaditā laika dažados medijos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas