Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
Vienotības līderis Arvils Ašeradens vērsa uzmanību, ka šajās vēlēšanās rudenī izšķirsies, kādā virzienā ies Latvija

Vienotība atguvusies, sāk meklēt jauno seju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lulu
L
Когда люди поумнеют или все время будут голосовать за эти воровские глупые морды. Все таки 27 лет уже прошло - ничему не научились, верят только обещаниям.
Seniors
S
Kada gan , var but , uzticesanas partijam ? Sola vienu , bet dara pretejo ! Ja , Brigmani padzis , no Saeimas , balsosu par ZZS .kadreiz , balsoju par Vienotibu , bet sakara ar Abu Meri uznemsanu saja partija , to vairs nedarisu = NEKAD !!! Tatad , laikam balsot neiesu !!!
redzis ex,spec
r
nu nooooteiktiii!!!tuudalj gejs rinkevichs ,kursh gandriiz liidz 60 gadiem novilcis pie mammiites un arvils totaalais slampa-aviizhnieks nedataisiitais(padoaamiet,kas ir zhurnaljuga peec definiicijas un visa taa banda?),sxeemotaajs nemaakuliigais ar tipa savaadaako spekji piepumpeeto budzha gjiimi bez intelekta paziimeem(domaa brilljuku uzmaucis-var gjiimi izmainiit?!)..un tagad nu sasparosies zagleeni un kljuus savaadaaki peekshnji!!??neticiet shiim pabiraam,padauzaam-uz saarta vinjus visus-atnjemt salaupiito-sadaliit tautai!!!nost ar izdzimtenju-necilveekiem!!!
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
LAI ATRASTU CILVĒKU KURŠ SPĒTU LATVIJU VADĪT KĀ KĀRLIS ULMANIS >VISU PIRMKĀRT DODOT LATVIJAI ,UN OTRKĀRT ARĪ ... TUR KUČINSKA TIPA CILVĒCIŅI NEDERĒS.....
Seniors
S
Kucinskim , nav mugurkaula , jo padodas visiem ministriem ! Biju , labakas domas , par vina spejam , bet izdabat Latvijas Tautas apzadzejiem ( Gerhards , Aseradens , Duklavs , un parejie ) , nav godigi , pret Latviju !!!
  • 10
  • 1
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Bet, kurš tik traki pretojas mūsu PREZIDENTA pārvešanai uz mājām ???
  • 7
  • 0
RRR
R
Traģikomiski, bet Vienotībai "jaunas sejas" meklējumos vajadzētu būt tikpat radošai, izaicinošai kā to nule izdarīja Saskaņa pievācot, aptinot ap pirkstu Sproģi. Bet Jaunajai Vienotībai nav ne iztēles, ne pautu piesaistīt, ko nopietnu, harismātisku un sabiedrības uzticību baudošu. Tā vietā viņa izvēlēsies kaut ko riktīgi novalkātu, nodiluši un simts reizes pārmazgātu un pārzelētu.
drīzāk jau...
d
Vienotība atzagusies sāk meklēt jaunu zogamo.
senioram
s
Raksts ir par Vienotību. Nevajag savas domas pierakstīt citam!
  • 2
  • 1
Seniors
S
Vai tiesam domajiet , kad Saskana ar Usakovu , Ameriku prieksgala , mazak zags un laupis ??? Tad Jus , smagi maldaties !!!
  • 7
  • 1
rekur
r
Varu palīdzēt Vienotībai! Ez zinu,kurā atkritumu konteinerā tā seja mētājās.
Jenotu sektu nost
J
Nost šo sektu.
Užavnieks
U
Kaut kā nav manīts, ka Vienotība Lembim būtu traucējusi. Kopā zog, ka šņakst.
  • 14
  • 2
Lemberga ņirga
L
Pareizi, nost ar visiem, kas man traucē!
  • 6
  • 3
erzerums
e
Lai pierādītu, ka "jaunā" Vienotība ir mainījusies, nācās amatā atstāt "vecās" Vienotības "tumbočkas" Arti.
solon
s
Nav saprotams - kam jums jauna seja?! Ejiet taču, jūs - kangari pa burbuli ar smaidu un lepnumu lejā!!!
Darbonis
D
Lēts PR aģentūras uzrakstīts teksts, ko apmaksājusi Ekonomikas ministrija, caur fiktīvi organizētiem iepirkumu konkursiem! Iesaku nebalsot par Vienotību - paši sataisīja nepatikšanas ar OIK (Kampars), bet mēģina izlikties labi par labiem!
Trollis JT
T
Ja bez eifēmismiem... par seju. Patiešām, nebūtu slikti ne tikai ieraudzīt pie latvju politikas debesīm atmirdzam reāli "politisku" partiju tās klasiskajā nozīmē, bet arī ieraudzīt "seju". Kādu tādu seju, kas ir kārtīgi sakopta, kas nerādās publikai nevīžīgi ģērbusies, ar nesakārtotu matu ērkuli. Es būtu stariņā, ja šīs "sejas" pareizā vietā novietotā mute spētu arī puslīdz raiti un latviski pareizi runāt... vismaz nevilkt to derdzīgo ē-ē-ē- aiz katras trešās zilbes. SEJAI IR NOZĪME...!
Milda
M
Labāk meklējiet sev labus advokātus, nevis kau kādu seju.. Visiem tāpat ir pazīstami jūsu feisi - liekulība, meli, krāpšana, vīzdegunība, alkatība, savtīgums, kangarisms u. t. t.
Vēlētājs
V
Vispārējie lozungi jau ir pieriebušies un sen smird pēc meliem. Es atdošu savu balsi vēlēšanās, tai partijai, kas iniciēs šo OIK afēru izskatīt starptautiskā tiesā. Un darīs visu, lai, OIKistu un viņu krišas valdībā, sazagtais būtu atgriezts tautai. Domāju, ka tā darīs daudzi. Un, man pie pakaļas, kas tie būs - Saskaņa, ZZS vai "nacionāļi", vai kāds cits politisks spēks. Kādreiz tak tam likumiskajam bezpredelam jāpieliek punkts. Starp citu, esmu dzirdējis, ka OIK tēvs ir Puķu Andris. Tāpat, kā televīzijas afērā. Tā kā derētu arī to mākoņfruktu un čekas aģentu pakratīt.
to Vēlētājs
t
Piekrītu Tev par Puķu Andri. Padomijas laikos lielu naudu pelnīt varēja tikai čekas un OBHs (ekonomikas policijas) aģenti. Tiem to darīt atļāva, citus, kas nestučīja, sēdināja. Tā kā mūsu bijušais premjers ir no čekas. Smiešos, ja atverot maisus, viņa kartiņas tur nebūs. Tas tikai nozīmēs, ka čekas maisi ir revidēti, nevis to, ka viņš tajos maisos nav bijis.
  • 23
  • 1
progresīvs
p
Un tiesās jābūt tiesiskām, bet likumiem jābūt taisnīgiem. Tiesa nevar nodrošināt taisnīgumu, ja likumi ir netaisnīgi un bagātnieku interesēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas