Laika ziņas
Šodien
Pērkona negaiss
Rīgā +19 °C
Pērkona negaiss
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

ĀM atlaidīs 280 cilvēku, to skaitā 70 karjeras diplomātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K
K
Ja jūs kaut reizi būtu piezvanījis uz LR vēstniecību,konsulātiem, tad saskatrtos ar tiem labi mācītajiem - klausules met nost, pat neuzklausa.. Nez kur to visu māca? Pēc pāris zvaniem bija sajūta, ka tie darbinieki ne tikai no ielas savākti,bet no īstām padibenēm- ne kultūras, ne zināšanu.
ooo
o
Zīlīte ,Tu atnesi pareizo jautājumu.Dūšīgi vāc krājumus ziemai.Būs barga ziema!
Zilite
Z
Smukai bildei Ja tas ir vienigas rupes vestniecibai ,tad tomer ir pareizi jautat - ko tad tur isti dara - tai nama ...??? :)))
Человек
Ч
Tagad būtu laiks arī samazināt krievu "diplomātu" skaitu Latvijā. Te čum un mudž ar subversīviem elementiem.
vinnijs
v
Es atvainojos, vai šajā rakstā bija kaut kas par skolotājiem un ārstiem?
nv
n
diemžēl vidējam mietpilsonim to grūti saprast. bet tā ir. un kurš nu sēdēs līdz 15.gadam un pacietīgi gaidīs kad viņu iesauks atpakaļ (varbūt. a varbūt nē, ja pieņems Liesabonas līgumu).
vabole> ezis parastais
v
Di[lomātiskajā dienestā nevar pieņemt cilvēkus no ielas- tādi der tik par skolotājiem un ārstiem.
Smuka bilde
S
Kazi, Lelle aizbrauks uz ārzemēm, ne pārāk gudra būdama pasīti pazaudēs un ies uz vēstniecību pie parazītiem - atgriešanās apliecību prasīt. Bet tur durvis ciet - vienīgais palikušais parazīts skraida apkārt, noieta tirgus meklēdams... Lellei lielas nepatikšanas - jo tā pat lasīt nemāk un ciparus nepazīst (tekstā melns uz balta - cik darbinieku bija un cik turpmāk paliks). Sāks pie vēstniecības durvīm gānīties, ko labi pieprot, un tiks aiz restēm. Sēdēs ilgi, jo neviens parazīts nenāks palīgā.
Ārprātam
Ā
Ārlietu ministrija kā priekšzīmīgs pionieris - vienmēr gatava paklausīt. Citas ministrijas ar savām neskaitāmajām aģentūrām pat ausi neceļ. Kāda pamanās vēl prēmijas (pardon! - materiālo stimulu) izmaksāt.
Lelle
L
Nu beidzot, tas neaizskaramais monstrs arī sakustējās.A cik to parazītinu tai ĀM ir pavisam? Vai kāds to cīparu var nosaukt?
Ārprāts -ezim parastajam
Ā
taisnība,Tev draugs, visi te tuvredžigi priecājas par kārtējo darbinieku atlaišanu. nesaprotot,ka tas mums visiem nāk tikai par sliktu. Ja reix mums ir sava valsts,tad vajag normālu diplomātisko dienestu. Manuprāt atlaižot būtu jāievēro šādas prioritātas: visvarīgākie ir medicīnas darbinieki nākošie nozīumīgīkākie valstij - izglītības darbinieki un policisti tālāk visi pārējie - kulturas darbinieki, arlietu darbinieki, visādi kontrolējošie Tie pēdeji9e būtu jāsamazina visvairāk, bet piemajiem jāķeras klāt pēdējiem... Bet priecāties un gānīt savus līdzpilosoņus nevajadzētu gan...
ezis parastais
e
tas gan ir šausmīgi! Diplomātiskajā dienestā cilvēkus nevar paņemt no ielas. Gadiem mācīti, mācījušies un tagad... bezdarbniekos. Izskatās, ka mūsu politiķi ir nolēmuši visu nolīdzīnāt līdz ar zemi - šodien visu sadalīsim, bet, kas būs rīt - tas vairs nevienu neinteresē.
tev
t
jā, mums te var būt tikai karjeras komentētāji
es
e
kādi šeit var būt "karjeras" diplomāti? nesmīdiniet!
w
w
"Latvija 2015.gadā būs prezidējošā valsts Eiropas Savienībā." Viņi tur Briselē mums ļaus!? Šausmas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas