Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ašeradens: EM piedāvātais plāns par attiekšanos no OIK nav labākais risinājums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Matemātika vienkārša
M
Ašeradens un EM, pēc OIKistu pasūtījuma velk laiku, jo katru dienu no tautas, ar OIK rēķiniem nozog apmēram miljonu eiro. Protams, ka laiks ir jāvelk. Procenti nāk par laika vilkšanu. Labi procenti.
pašdarbnieks
p
Superīgs latviskā garā vietējo" aktieru "- slavenību iestudēts PIRMSVĒLĒŠANU TEIJĀTERIS!! Nezaudēsim modrību PĒC VĒLĒŠANĀM!!
Laura Teivāne
L
Jāpārskata ministra peļņas normas un jāatsakās no paša cienījamā Ašeradena kunga. Sāc ar sevi.
Vai Latvijas
V
tauta spēj šos kakla kungus nomest no kakla - neiebalsojot Ašeradenu un viņa varzu Saeimā? Vai arī tauta ir tik stulba, ka neko neredz un nesajēdz un tik liek tos pašus vēžus atpakaļ?
:):):):)
:
Kāpēc negrib? Visa šī varza pirms viņa radīja sistēmu, kad katra OIK līguma laušana mums izmaksās miljonus! Sistēmas tēvi tieši tāpat rīkojās Latvijas Gāzē u.c. ar Krieviju saistītās nozarēs!
  • 9
  • 0
Pat ja tas
P
nebija Ašeradens un viņa varza, kas sistēmu radīja, viņa varā ir šo sistēmu likvidēt. Bet viņš negrib. Par to arī pienākas vēlētāju sods.
  • 18
  • 5
:):):):)
:
ne jau Ašeradens un "viņa varza" šo sistēmu radīja. Paskatiet, no kādas naudas tiek sponsorēts Kaimiņš, Latvijas hokejs u.c. izvirtības :):):):)
  • 8
  • 12
Emsis:Dubulttarifs-atbalsts laukiem
E
Zaļās partijas līdzpriekšsēdētājs I.Emsis. Diena, 22.09.2000. Valdībā apspriešanai nodoti Enerģētikas likuma grozījumi, mazinot līdzšinējos atvieglojumus mazajām HES, vēja elektrostacijām un citām reģeneratīvajām energoietaisēm un tuvinot to pilnīgu atcelšanu. Es kā šo atvieglojumu autors un izcīnītājs 6. Saeimā vēlētos ieviest skaidrību dažos ar tiem saistītajos aspektos, kas vai nu aiz nezināšanas, vai apzināti tiek noklusēti. Enerģētikas likuma 40. pantā noteikts, ka Latvenergo jāiepērk mazo hidroelektrostaciju, vēja elektrostaciju, saules bateriju un biogāzes energoiekārtu, kuras nodotas ekspluatācijā līdz 2005. gadam, pirmajos astoņos ekspluatācijas gados saražotā enerģija par divkāršu realizācijas tarifu, tādējādi paātrinot šo elektrostaciju kapitālieguldījumu atmaksāšanos, mudinot lauku uzņēmējus ieguldīt līdzekļus šādās mazās, videi draudzīgās elektrostacijās, kuras atmaksājas ilgākā laikā. Kāda ir šā mazās enerģētikas atbalsta jēga? Atbalsts Latvijas laukiem!
Idkdk
I
Oiks ir garantēts ienākums mazajiem enerģijas ražotājiem. Un acīmredzams ir fakts, ka visi mazie strāvas ražotāji ir paziņas tā laika politiķiem, radi draugi, biznesa partneri, izpalīdzējušie utt utt.. Runas, ka mazās spēkstacijas būtu rentablas nav pat aprēķinu vērtas. Pirmais kritērijs ir vai spēkstaciju biznesu iesākums varēja uzsākt jebkurš vai tikai pietuvinātas. Pietuvinātas, protams. Latvijas ģeogrāfija nav izdevīga mazām spēkstacijām. Skandināvijā jā. Tagad politiķu izteikumos ir vērojama lavierēšana- kā lai pēc iespējas saudzīgāk vēlētājam pateikt, ka jāmaksā būs. Tuvojas vēlēšanas un vērts ievēlēt tādus lielkalpotājus un tautas balss pārstāvjus kuri valsts budžetu neuzskata par savu īpašumu. Bet vai tādi maz ir?
  • 10
  • 1
TrollisJT
T
Atbalsts laukiem... vislabākais sanāk tad, ja lauku cilvēkus liek mierā un nečakarē ar visādām regulām. Ja "atbalsts" pastāv naudas formā, tad ir lielā mērā ticams, ka nauda tiks nozagta, iztērēta nejēdzīgi. Vienmēr un visur.
  • 12
  • 2
skaldām matus trolli?
s
Tātad tu gribi teikt, ka mums tagad visiem jāmetas žļembāt kaut kāds Emsis pirms 18 gadiem un pilnībā jāzimirst, ka Ašerādens un Vienotība zog tagad? Ļoti ērta pozīcija priekš mūsdienu zagļiem. Uz priekšu, lamāsim kaut kādu vecu praulu no aizvēstures, kam sen vairs ne silts, ne auksts, un netraucēsim tiem, kas TAGAD šiverējas pa mūsu kabatām!
  • 16
  • 5
Draudzīgais aicinājums
D
Nevajag aizmirst Emša izcilo lomu OIK shēmā.
vispār
v
lai ministreļi sāk aprēķināt CIK būs jāatmaksā tautai ! par jau izkrāpto; kāpēc par šo netiek pat pieminēts?
LEa
L
N tā kā uzstutēja to OIK, tā arī lai noņem. Kur problēma????!!!! Atcelt vienu opciju, no rēķiniem izdzēst . VISS... Taisa problēmu kur nav. Cita lieta, ka liekā nauda neienāks. Tā uzreiz vajag pateikt, nevis, ka nav neviens labs plāns kā atcelt. Nu ja, jo jāizdomā jauna mahinācija OIK vietā- tā lai zagļiem nav "zaudējumi".
bet
b
varbūt mums labāk atteikties no Ašradna un tālāk viss ritēs raitāk .
merde
m
ashers ieintereséts nozieguma piesegshanä?
v
v
Neviens pagaidām pie varas esošie neies pret afēras izgudrotājiem ,Godmani,Šķēli un citiem.
Ašeradin aizveries
A
Par Tevis vadīto JV, kas ir jau vēstures mēslainē neviens nebalsos. OIK ir vēsture, akceptē to!
Ašaredin aizveries!
A
Tevis vadītā JV ir jau vēstures mēslainē. Par Tevi nevis nebalsos. OIK ir cietis sakāvi, akceptē to!
>:-)
&
Kā Paņikovskis nekad neatteiksies no zoss tā mūsu trekņi no OIK : "Paņikovskis joprojām mocījās ar izsalkumu. — Bender, — viņš pēkšņi iesēcās, — jūs zināt, kā es jūs cienu, bet jūs nekā nesaprotat! Jūs nezināt, kas ir zoss. Ah, kā es mīlu šo putnu! Tas ir debešķīgs, trekns putns, goda vīra vārds. Zoss! Bender! Spārniņš! Kakliņš! Kājiņa! Vai zināt, Bender, kā es ķeru zosi? Es to nogalinu kā toreadors — ar vienu sitienu. Tā ir opera, kad dodos uz zosīm! «Karmena»! .. ."
>:-)
&
Vilks un muļļās , līdz oktobra vidum . Tad jau , kā var nesolīt stilā utt... Kā SEV algu pielikt , tā zibenīgi !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas