Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bordāns būtu gatavs uzņemties apvienotās Iekšlietu un Tieslietu ministrijas vadību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ella
E
Ha, ha, ha - apvienosim visu viena, bet papildus izveidosim vēl kādas aģentūras, pārvaldes utt, jo pietuvinātie taču jānodrošina ar labi apmaksātu darbu. Lai tie idioti lv tik maksā nodokļus, tad viss būs ok
Nata
N
Margareta, visas citas ministrijas lai apvieno, tikai ne MANU. Vai ne?!
Protams
P
Vai tad par to kāds šaubās?
Apdomīgi domīgais
A
Viena cilvēka pārziņā šīs abas ministrijas nedrīkst nonākt. Tas būtu totalitārisma sākums. Un Bordāns nav enģelis.
Edvins Eglitis
Pirms Bordellis sak sagrabt varu un citas ministrijas, loti noderet paskaidrojumu kapec vins un A/P Triumverate (Pavluts, Bordans Pabriks u.c. ) atbalstija un sponsoreja likumdosanu pieskirt Rigas kopienam 40 miljonu eiro. Nesaprotu, neviens latvietis to nedaritu. Izriet jautajums vai sita AP bande ir patiesam latviesi. Bardans neizskatas ka nevens latvietis ko esmu kadreiz redzejis. Vina adas krasa, brunas acis, izteikts varnas knabis un pundura augums pataisa vinu par istu cit planetieti. Tad kad vina karjiere politka beigsies uzskatu vins bus izcils pardevejs jebkura lielveikala. Lai Bordelim veica jauna profesija.
  • 2
  • 1
Bordeli
B
Kā tu neaprot,ka no tevis un aņkas bandas grib tikt un tiks vaļā... Pietiek zem cēliem lozungiem zagt!
True
T
https://www.delfi.lv/news/national/politics/vairakas-valstis-melnaja-saraksta-ieklautais-muzikis-grigorijs-lepss-februari-uzstasies-riga.d?id=51484851 Šādi izpaužas sadarbība?
ZAGLIS
Z
Ja jau apvienos izmeklētāja, prokurora, advokāta un tiesneša amatus, tad pievienojiet mani arī.
Nja
N
Dienai. Ja nu gadījumā īpašnieki aizmirst, pasakiet ģirģenam, ka Krievijas organizētās noziedzības dziesminieks ļepss drīzumis būs Rīgā ar koncertu.
Feja
F
Bordeļa slapjie sapņi.
Kuilis
K
"Nācijas tēvs" arī tam piekrīt, jo atbalsta visu ministriju salaišanu vienā aizgalda, jo latviešu cūkas tad būs vieglāk saskaitāmas pie siles.
?
?
Kas tā tagad par modi Latvijā vīriešiem politiķiem atlaist nekoptus, sirmus sarus? Levitu kopē, vai? Nav runa par koptu sirmu sejas un galvas apmatojumu, bet tieši nekoptiem sariem, ar kādiem klīst apkārt prezidents un tagad arī Bordāns...
bordeļa ģīmis
b
izskatās pēc kalsna mežakuiļa pakaļas
  • 17
  • 3
Hans Batijs
H
Kurš tatārs ir bez bārdas , kaut šķidras ?
  • 15
  • 5
Uldis
U
Tu bordān slimais sun !!!! Tu vari būt gatavs vienīgi manu TŪUPLI izlaizīt klauns tāds .
Latvijas pilsonis
L
Valstiski domājot, šis divas ministrijas ir jāapvieno. Latvija maza valsts un tik liels birokrātiskais aparāts nav vajadzīgs. Sabiedrībai un arodbiedrībām vajag uzstāt uz ministriju apvienošanu, pievienojot Iekšlietu ministrijai Tieslietu ministriju.
Margarēta
M
Tradicionāli iekšlietas un tieslietas vienmēr ir bijušas šķirtas. Un ir šķirtas lielākajā daļā pasaules valstu. Tam ir savi pavisam pamatoti, racionāli iemesli. Ja jāsāk ar ministriju apvienošanu, tad drīzāk varētu sākt ar Kultūras ministrijas pievienošanu IzM, vai EM un FM apvienošanu. Vai Satiksmes ministrijas apvienošanu ar VARAMu, jo mūsdienās transportam ir jārisina vides jautājumi, bet tūrismā jāraugās arī uz reģionu attīstību.
  • 32
  • 4
Margarēta
M
Bordāns nav cienīgs Ģirģenam kurpes pucēt! Kā ministrs nekompetents, nesavaldīgs, neprognozējams. MK sēdēs runā pilnīgas muļķības, jo nepārzina attiecīgā jautājuma juridisko reglamentāciju.
Margarēta
M
Es teiktu, ka tur tomēr ir apakšā problēmas pa mentālās veselības līniju. Teiksim godīgi, Bordāns neatstāj pavisam psihiski vesela cilvēka iespaidu.
  • 19
  • 7
nav ko bīnīties
n
Tā ir Potapovnas un Zirgu puiša skola, skaļi un demagoģiski brēkt
  • 14
  • 5
Staļinsdivreizkapāapgriezies
S
Nu, zēni... jūs mani gribat pārtrumpot? Man šis nebija prātā ienācis!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas