Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Bordāns par nākamo premjeru: liberālis konservatīvas koalīcijas vadībā nebūtu loģiski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
INVALĪDI
I
I ĻOTI LŪDZAM STRAUMES KUNGU PĀRBAUDĪT TEHNISKO PALĪGLĪDZEKĻU CENTRU ''VAIVARI'' ! PAR ELEKTRISKO SKŪTERU ESAMĪBU NOLIKTAVĀS ! VIŅI NEPĀRTRAUKTI SATBILD KA VIŅIEM NEKĀ NEESOT ! BET MĒS NETICAM ! VAI TAD LATVIJA PAT UZ SAVU LIELO JUBILEJU NEIEPRIECINĀS SAVUS INVALĪDUS ?
kolhoza galvenais grāmatvedis
k
Varat man iespļaut pakaļā, ja es meloju, bet nav tāda kandidāta. lai tie kam piens vēl uz lūpām nav nožuvis, neņirgātos komentāros par katru kāds vien parādītos.
sfsf
s
Diena grib pabriku, Soross grib pabriku, Vējonis grib pabriku. Nekā, dabūsiet Bordānu!
kurts
k
Manu tuvāko sabiedrībai ir vienalga kurš vadīs valdību. Mēs interesējamies gan par Dievu gan par biznesu un saprotam, ka neviens no iespējamiem nav tik godīgs, lai gribētu un nav tik gudrs lai varētu kaut ko grozīt šajā korupcijas citadelē.
Neslāvs
N
Kur Bordāns saskatījis liberāļus? Ja viņš domā A/Par tad tur no liberālisma nav ne smakas. Tipiska totalitāra putinistu sekta, kas ir par visa regulēšanu un korupciju. Tas, ka viņi pļurkst, ka esot liberāļi? Mazko viņi tur muld!
Ara
A
Jēzus tevi vēro!
  • 0
  • 1
zvirbulēns
z
Labs premjers būtu Aivars Lembergs, viņš tiktu galā gan ar bordāniem, gan strīķēm, gan jurašiem, suņu būdām, pabrikiem un citiem, tamlīdzīgiem gaisā skrējējiem.
īblim
ī
Labs premjers būtu Staļins. Ar visiem tiktu galā, arī ar tevi.
  • 8
  • 2
labuma guvējiem
l
vienalga, kurš no šiem komediantiem kaut ko paudis vai uzskatījis, tāpēc nebrīnīšos, ka beigās premjerēs vienotības zilie zagļi un bordāns tecēs viņu liberālajā pavadā, un vispār - lai nu kurš būtu izteicies un vērtējis, bet ne neprasmīgais un svētulīgais bordāns, jo normālam politiķim tūlīt pēc vēlēšanām būtu bijusi vienreizēja iespēja uztaisīt koalīciju bez gobzema/ kaimiņa prosaskaņiskās kp(ss)lv. palaidis vējā iespēju profilēt lv valdībukā puslīdz civilizētu, kaut arī zaglīgu, tagad kaut ko te filozofē.
politika
p
Interesanti gan! Ar tipiski konservatīvajiem zemniekiem Bordāns nesadarbosies, revolucionāros KPV uzskata par konservatīvajiem (nekad mūžā!), un JV, tāpat kā PAR ir liberālas, bez šaubām. Kur tad ir tā konservatīvā koalīcija? Viņiem pašiem tikvien kā ir nosaukumā tā konservativitāte.
..
.
Interesanti no kurienes nāk pasūtījums atbrivot lauku no Lemberga. Miniet 3x. atbilžu varianti: !)no mazākiem oligarhiem, 2)no lielākiem oligarhiem 3) no Svētā Taisnīguma Džina :)
  • 4
  • 5
Rūdolfs
R
Izlasīju un teikšu, ka nevar noliegt Bordāna loģiku: Tas tā varētu būt ar. Galu galā tādā gadījumā Bordāna partija būs pirmā, kurai ir politikā kaut kāda morāle un principi.
bez steigas
b
Sagaidīsim valdības izveidi un tad spriedīsim. Ja Bordāns pieļaus, ka par premjeru kļūst korumpantu zaņķa A/Par ieliktenis, politiskais hermafrodīts Pabriks, tad nekādu principu un morāles nebūs nedz Bordānam, nedz viņa partijai.
  • 4
  • 2
reptilis
r
Labāk palikt opozīcijā...un sagaidīt pirmstermiņa vēlēšanas.
Romis
R
Kas tur labāks?
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas