Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Bordāns plāno atkārtoti piedāvāt alternatīvu jaunās VDD ēkas atrašanās vietu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tuša
T
Es domāju, ka šajā Marss treka/parka gadījumā 90% aktīvistu un komentētāju ir Latvijas patrioti, kas tikai priecātos, ja mūsu Drošības Policijai (uzskatu, ka nosaukuma maiņa uz VDD bija kļūdains lēmums) būtu vislabākais aprīkojums, telpas, tehnika un visgudrākie darbinieki, kas varētu nodrošināt pret visiem apdraudējumiem, kuru Latvijai netrūkst. Tas, ka šie cilvēki redz objektīvus argumentus, kāpēc Marsa parka vieta ir gluži nepiemērota VDD štabam, tas, ka viņi redz šo velotreka teritoriju kā pieminekli Latvijas sporta vēsturei un organiski iederīgu vietu mazam parkam, nedod tiesības politiķiem viņus mest vienā katlā ar Latvijas ienaidniekiem, kas izmanto jebkuru gadījumu, jebkuru iestāžu kļūdu, lai nonicinātu mūsu valsti, lai sētu šaubas un negatīvismu. Šobrīd izskatās, ka ar vietas izvēli noslēpumainajai būvei ir pieļauta rupja kļūda! Arguments, ka izvēlēta labākā vieta, ja ir tikušas piedāvātas veselas divas(!) sliktas(!), ir bezgala dīvains. Kļūdas vajag steidzami labot, nevis
Anna2
A
Nevajag plānot piedāvāt, vajag piedāvāt.
Students
S
Kā tas tagad būs, ka iznīcinās to parku, kurā neviens no mums nemaz nav bijis un nezin, kur tas atrodas?!! Grūti to nosaukt par parku.
S
S
Kad beidzot , sie VDK,VDD un parejas iestades , beigs izzagt VALSTS naudu ?Pilna RIGA , ar tuksam ekam , bet NE , viniem vajadziga jauna BUDA !Atdodiet , so naudu TAUTAI , jo ne CENTA neesiet ieguldijusi Valsts budzeta !!! ZAGLU = BANDA !!!
Krauss fon Cillerguts, pulkvedis
K
Īstenībā šajā situācijā es Bordānam piekrītu - Rīgā, sevišķi tajā rajonā, parciņš ir vajadzīgs kā ēst. Nekas traģisks nenotiks, ja jauno VDD ēku pārcels uz citu vietu.
Lauku vecis
L
Bordāns prot tikai maisīt s......s!neko līdz galam nemāk NEMĀK PAVEIKT! Jāsāk no jauna -- ar grāvju tīrīšanu un rakšanu. Tad radīsies saprašana par KĀRTĪGU DARBU!
Nejēga
N
Vai tu pats savus darbus jau esi padarījis, ka vari atļauties jaukties citu darīšanās?
opītis
o
Var tikai velotreka vietā! Tur jau divi miljoni ieguldīti kurmju alu izpētē! Lai dresēti ārvalstu kurmji neparokas ar noklausīšanās aparātiņiem.
Briksnis
B
Nelietība komplektā ar nekaunību! Protams, tur vajadzīgs parks un vieta aktīvai atpūtai. Pilna Rīga ar reāli degradētām vietā, kur nav koki jācērt un var birojus betonēt. Lai kāds Bordāns ir populists, tad šoreiz viņam taisnība.
mulkis
m
Nu tad ari vajadzeja 2010-2019 gadam uzbuvet.Ko tagad te muldiet.Kapec to nedarija jau sen.Paskatieties kada stavokli atrodas cietumi,ugunsdzeseju depo,policijas ekas,tiesu nami.Lai sez savas noslukusajas telpas.Izdzeniet ara liekezus no domem,no vidiem,no ministrijam un atradisies visiem vieta.
Nja
N
Iesākumam lai tie parazīti sāk vienreiz strādāt, bet tos desmitus miljonus atdot medmāsām vai skolotājiem.
senču ols
s
tas gan vairāk atkarīgs no tā miljonāra , kurš paspējis to pleķi noprivatizēt un valstij nāktos dāsni par to samaksāt , vot galvenā pričina.
Krauss fon Cillerguts, pulkvedis
K
Tas "miljonārs" dzīvo tikai Jūsu iedomās - problēmas būtība ir, ka tā ir valsts zeme, un valsts uzstāj uz savām iespējām tur būvēt jebko.
  • 3
  • 1
Koks
K
Koki būs Bordanam pateicīgi
Vilte
V
Bordāns ir Utains cūka !!!
>>>>Vilte
&
bet tu smakojoša pe.a.
  • 14
  • 4
Vientiesis
V
Atvelet vietu potapovas varda nosauktaja negu nama.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas