Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bordāns rosina Rimšēviča amata pēcteci meklēt starptautiskā konkursā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mjā
M
Mikimausam jumts aizbraucis...
Nejauceenzs
N
Katram savi putni galvā.....šeit - Albatrosi
pensionāre
p
Bordān ,kad būs atcelts nodoklis NIN vienīgajam mājokli,?Tu taču solīji,turi vārdu,tautai ir pie vienas vietas,kas būs rimšika vietā., gan jau kādu savu blatniku atradīsiet.
Bordāna murgi
B
Kārtējie Bordāna murgi. Cik ilgi vēl tā koalīcija izturēs šos murgus?
Edvins Eglitis
Bordans loti velas lai kads pasaules pazistams Tzzionists tiek iebidits Latvijas Pasaules Bankas prezidendata amaata. Tadejadi bus vienkarsaki parskaitit 40 miljonu Rigas kopienam. Bordans , Pavluts, Pabriks (JPK Triumverate) sponsoreja 40 miljonu Rigas Zionistiem. 40 miljons dalit ar 6 miljonu cietusiem sanak 6.66666 miljonu katram. Cipari nejausi sagadisanas??? saubos
  • 3
  • 1
Olafs
O
Bordans censas noverst uzmanibu no armenu mafijas, kura Centraltirgu tirgo cigaretes, spirtiku.......varbut Juta Strike varetu publiskot, cik no siem darijumiem sanem Bordans?
Tuja
T
Bordans tikai mekle amatiem Latvija arzemniekus, interesanti butu zinat, kura iznereses sis kretins lobe, protams, tikai ne Latvijas valsts, ne latviesu nacijas intereses.. Cik ilgi vel sis kretins Bordans aiznems TM amatu? Kapec uz siem, kartejiem Bordana izlecieniem notirgot Latviju cittautiesiem, kluses Levits, Karins, NA??
varbūt
v
ka Bordāna partijas vadoni arī būtu jāsāk meklēt aiz robežām
jāteic
j
ka Bordāns idiotismā sāk pārspēt naciķus, šiem šķēles ieliktenis liekas labs, un nu Bordāns, kas sapņo par jaunu Gausu
Irlielāmērāticams
I
ka doma par valdību, kas sastāv no civilizētas valsts tehnokrātiem, nemaz nav slikta. Viņi savus lielos honorārus mēneša laikā attaisnos jau ar liel-zagļu izķeršanu vien.
haha
h
Naivumam nav robežu...
  • 1
  • 0
Uldis
U
Smirdīgais Bordān Tu esi nonācis mana redzeslokā ,un mēs Tevi utainā ASV cūka vērojam . Latvijas patrioti ne Juta ,ne Juraš Tev nepalīdzēs ,un tici man smirdomi ASV vēstniecība ne tik .
Uldis
U
Utainā ASV cùka Bordān ! Latvija pieder Latvijas iedzīvotājiem ,un mums nebūt nav jādzīvo pēc ES,vai ASV diktāta ,vai redzējuma . Šī teritori , valsts pieder mums ,un to Tu smirdoni iegaumē .
kolhoza galvenais grāmatvedis
k
Bordāns tā runā it kā mēs visi jau būtu cietumā! Nē, neviens nav notiesāts un visi esam jaunas biksas savilkuši un gaidam kad nominēs bankas valdonim.
EV
E
Bordāns ir caurums Latvijas peizāžā!
Rimpušêvics&KNAB
R
Kārtējais debïlcirks priekš mērkaķiem. Saruna pirms paslēpēm ` meklē mani, ja nevarēšu atrast esmu skapī` Jebkura gadįjumå tiks atrasts vienīgi tas, kurš palīdzēs krievbandītiem ari turpmāk izzagt Latvijas valsti.
kas dārzā
k
Tikpat labi mēs varam meklēt gan Latvijas valsts prezidentu, gan premjeru, gan ministrus starptautsikajā konkursā. Sliktāk nebūs! Ja jau nacionālās valdības ministrs aicina valsts pārvaldes vadītāju meklēt no ārzemēm? Varbūt sāksim ar likumiem un pārņemsim Lielbritānijas likumus, kas ir vieni no efektīvākajiem Eiropā. Tādu bulciņu zagli vai Saeimas protestētāju lietu pēc Lielbritānijas likumiem neizskata 25 vai 12 gadus, kā Latvijā, iesaistot desmitiem tiesnešu, advokātu, tiesu sistēmas darbinieku resursu, bet notiesā 12 stundu laikā pēc nozieguma izdarīšanas! Bordān, beidz muldēt - sakārto likumus un koruptīvo tiesu sistēmu! Ja nevari - ej prom!
to EV
t
Britu vietvaldi - guvernantu, lai sit pa nagiem! Piemēram, Kazahijas Expo gadījumā arī paši kazahi, apzinoties savu likumu tizlumu pieņēma Britu likumus Expo izstādē, kas ļāva ātri un bez problēmām noorganizēt gan izstādes buvniecību, gan pašu darbību. Latvija šobrīd 2x zaudē Igaunijai un 3x Lietuvai ekonomikas jomā, jo likumu un tiesu neesamības dēļ no Latvijas ir aizgājuši prakstiski visi nopietnie investori!
  • 14
  • 1
EV
E
Britu likumus? Tu domā ka šie zagļi viņus spēs pildīt?
  • 9
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas