Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Bordāns savas valdības norakšanā vaino "oligarhiskās partijas"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ha!
H
Juus to zinaajaat. Tas ir politiskais teaatris.
pensionārs
p
Vai tad Bordāns sevi nemaz par vainīgu neuzskata? Man viņš kādreiz simpatizēja kad strādāja par tieslietu ministru, tagad tik ļoti pārvērties ka pazīt nevar.
Auseklis
A
Mīļie tautieši, tikai mieru un bez liekiem stresiem! Tie neko mums nepalīdzēs! Darīsim savu darbu, ko varam -- savā ģimenē, savā apkārtnē un visu, kas par labu Latvijai, mūsu Tēvzemei! Mums jāpalīdz un jāstiprina jaunie, jāatbalsta tie, kas mēģina ko mainīt uz to, ko vairākums vēlās, kaut arī viņi vēl daudz ko nezina un varbūt arī nesaprot. Tiekaties, runājiet ar saviem, izvēlētajiem pārstāvjiem , parādiet savu patieso atbalstu, sniedziet aktīvi viņiem savus priekšlikumus un piedalieties viņu darbā, tad Jūs būsiet patiesi savas Valsts, savas tautas un latviešu cienīgi. Tie, kas "apspļauda" viņus, nievājot un necienīgi izsakoties tie tikai parāda savu niecīgumu un cik "zemu"jau ir krituši, un neaizmirsīsim, ka lielu daļu saeimā esam ievēlējuši sorosiešus! Šīs vēlēšanas un, iespējamās nākošās ārkārtas, tikai parāda KAS ir KAS! Lai mūsu Senči un Augstākie spēki ir ar mums!
Būs citi laiki.
B
Uz ko tad jūs cerējāt, beidziet klausīties šos klaunus. Vecie meļi spēlē teātri un tracina tautu. TUR SEN JAU IR IZLEMTS - NEĻAUT JAUNAJIEM IZVEIDOT VALDĪBU !!! Plāns ir pavisam cits, ielikt par premjeru mazā vīriņa, prezidenta un mafijas veco stagnātu ar vecajiem valdībā un viss, EJAM TO PAŠU VECO, STAGNĀCIJAS CEĻU UN BRADĀJAM SAVU TAUTU AR KĀJĀM, BET PAŠI RAUŠAM NAUDU !!! Atkārtotas vēlēšanas, Pabrikuam, Pavļukam, Dzintaram, Ašenrādenam, Pūcem,Kučinskim, Dūklavam...skuju taku !!! Nekādu Parādnieku un Viņķeli valdībā ! Tad jau labāk ar Saskaņu un bez vecās mafijas.
Vecie meesli
V
Uzspļaut AP/Nacionaļiem, JV ZZS. Tā ir ka ievēl tos kam rūp savs maks nevis valsts un iedzīvotāji.JV, Zemniekiem un nacionaļiem vispār nevajadzēja būt ievelētiem. Bordān nemet plinti krūmos- ir arī Saskaņa un KPV LV.n Zemniekiem jaiet prom no politikas. Kamēr viņi diktēs noteikumus tikmēr kartības nebūs.Acīmredzot šīs partijas nevēlas pārmaiņas.Nodevīgi divkoši-nav nedz sava mugurkaula nedz ideju. Dzintars ir vecais kalums un tam arī jaīet gulēt, jo jaunas vēsmas viņam nav. Bordānam jāveido valdība no ta kas paliek Saskaņa, KPV LV, un konservatīvie.
Edgars
E
Mans viedoklis, ka pats Bordāns ar nav bez vainas....
Jens Z
J
Jāvaino būtu Meroni (finansētājs), Potapova (poļitruks) un lecīgā, bet nespējigā komanda.
TrollisJT
T
Oligarhiem pieder vara? Bet bet mēs jau par to cīnījāmies, lai vara nepiederētu boļševikiem, bet kapitālistiem! Jūs gribat , lai vara piederētu sapņotājiem ideālistiem un lumpeniem? Labāk lai vara pieder adekvātiem cilvēkiem, kuri prot atšķirt baltu no melna un prot taisīt naudu... no kuras mēs visi galu galā arī pārtiekam.
>TrollisJT
&
atkal vecie staļinistu lozungi..Tie latviijci acīm redzot dzimuši ar staļina idejam galvā un ar tām arī mirs... Tur vairs nekas nav līdzams...
  • 9
  • 2
Jantariks un Co
J
Nākošo izāzēsim Gobzemu. Lai tie divi karstgalvji, Bordāns un Gobzems, būtu apmierināti un apklusināti. Pēc tam atvedīsim savējo no zoodārza un tas būs īstais. Man, piemēram, patīk Lūsis. Tas protās, un labi "aizdevumus" nes.
pensionārs
p
Muļķības! Izdevīgāk ļaut Gobzemam ļaut parādīt kā viņi izpildīs dotos solījumus.
  • 0
  • 0
:)
:
Tu esi stulbāks par stulbu.Kā tad tie paristi un fašiki ar zaļajiem zagļiem un vemjotību izveidos valdību bez JKP un KPV lv?Ka tik nesanāk,ka viņi paši sevi izāzē un izkazo.
  • 4
  • 0
Buba
B
Kādi resursi Saeimas manipulēšanai ir Bordānam un kādi stipendiātiem? Dzīvosim pa vecam, - ar bičkovičmeieriem, trīs A neremdināmo apetīti, NA tieslietu sistēmas "jumtu"
Bordānam
B
Ko Jūs tos vecos zagļus un shēmotājus skataties ? Viņi vilka sarkanās svītras ar Saskaņu, nevis Jūs. Jūs tikai tikāt ieprogrammēti zem viņu programmām. Sauciet Saskaņu un tauta būs apmierinātāka, kā, atkal, redzēt veco zagļu mūļus pie Siles treknā gala. Pat, ja Saskaņa būtu, sliktā, tad mums Satversme neļauj svešzemniekiem iejaukties. Vai tad neesat sapratuši, Bordān ?!
Paulis
P
Saliec tak' tos komatus pareizi,lai var tavai penterei jēgu saprast!
  • 5
  • 2
saskaņa
s
Ja netiek šitie galā,nevar ne krēslus sadalīt,ne ar naudu dalīties,tad lai valdību veido opozīcijā atstatā Saskaņa!Domājams,ka Vējonis pieļāva kļūdu izstumdams Saskaņu no valdības veidošanas.
,,,
,
normālu valdību noraka tie, kas, mēģinot kādu sodīt, savēlēja visādus nezināmus populistus. ka tik nesanāk tā, ka sodot vecos, būsim iešāvuši sev paši kājā. cerams, ka attīstībai/par neizbīdīs savu solījumu- pilsonību visu to bērniem, kuri visu apzinīgo dzīvi ir nodzīvojuši latvijā, bet neuzskata par nepieciešamu kļūt par pilsoņiem
Jantariks un Co
J
Un, ko Jūs gaidījāt ???!!! Ka es ļaušu izlīdēt no manu Maksātnespējas bunkusveidīgo kantori, kurš dod man 100 tūkstošu "aizdevumus" ? Un sadragāt tik ilgi manis veidoto tieslietu korumptīvo shēmu ? Jūs, laikam, esat jukuši ?! A-I-Z-M-I-R-S-T-I-E-T !!!! Un arī nākošreiz balsojiet par mani !
noriebies
n
Nacionālā partija ir prostitūtu partija ar dzintaru priekšgalā.
mans ieteikums
m
Prezidentam Vējonim vajadzētu aicināt kādu no NA.
  • 4
  • 6
krievnacisti trako !
k
Krievu imperiālisma galvenie pretinieki Latvijā ir Nacionālā Apvienība. Tādēļ urlām arī ir tāds patoloģisks naids pret viņiem.
  • 6
  • 6
to Neslāvs
t
Jantarnoje gavno un KGB Trojas zirgs viņš, manuprāt, ir. Visu laiku tāds bijis.
  • 11
  • 3
Neslāvs
N
dzintars nav mēsls, bet pusdārgakmenis, ja biji domājis Raivi Dzintaru , vienu no latviešu gaišākajiem prātiem un cienījamu valstsvīru, tad uzvārds rakstāms ar lielo burtu !
  • 5
  • 16
tik tiešām
t
Negaidīju, ka dzintars ir tik liels mēsls.
  • 25
  • 10

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas