Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Brigmanis nekomentē, vai koalīcija varēs rēķināties ar ZZS atbalstu koalīcijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Skaidrs
S
Katram skaidrs, ka Brigmanim ar savu kompāniju jāvācās pie sava premjera. Ventspilī nu būs daudz darba, banka jādibina, kas tos vento apsaimniekos, būs gan daudz amatu, gan daudz darba. ZZS! Marš pie saimnieka kājas!
Brrr...
B
Hameleons A.B. ar savu ZZS ir bīstamāks par visiem rubikiešiem un valstij nelojālajiem saskaņiešiem kopā ņemot. Kā viens cilvēks var būt tik nepatīkams, viņa ņirdzīgais smīniņš vien liek šermuļiem skriet pār kauliem.
to Brrr
t
Vai tiešām Jūs pieļaujat, ka okupanti kādreiz liktu 1 sekretāra amatā goda vīru? Tur lika tādus kangarus, kurus redzot šermuļi skrien pa kauliem...
  • 1
  • 0
lauki-Troll
l
Esi jucis, vai? Vai maztu zini, kas notiek Zemkopības ministrijā?! Tur patvērumu atraduši visi ZZS caurbirušie deputāti un kandidāti, ieskaitot radus draugus, pat Dūklava meita-viesnīcu speciāliste!!! Tas midzenis ar steigu jātīra ārā, tāpat jāiztīra visas ZM pakļautās institūcijas un pirmais LVM.Paskaties uz laukiem, varbūt sapratīsi!
Muda
M
Brigman, mācies no Šķēles, taisi to bodi ciet, ej dari, ko proti, ja vispār ko derīgu māki darīt.
Tur jau tā lieta
T
ka viņš bez tukšas mutes vārstīšanas neko neprot.
  • 1
  • 1
Troll
T
Ja pašreizējie koalicionisti būtu pietiekami gudri, tad viņi nomazgātu Zatlera nosprausto privāto "atriebības" līniju un ņemtu klāt ZZS. Tas nozīmē noziedot 2 ministru krēslus - zemkopības un labklājības, kur tāpat par tagadējiem labākus neatradīs. Bet tas dos kopā 69 balsis Saeimā, iespējas un grantijas pret jebkādām nejaušībām. Bet vai Zatlers būs tik gudrs?
Troll
T
Ar savām 13 balsīm ZZS nu nekādi nevar grozīt "galveno līniju".
  • 4
  • 0
Zatlars
Z
būs tik gudrs lai saprastu - ņemot ZZS valdībā viņi, kā jau tas bijis, atkal metīsies kopā ar SC likt sprunguļus valdības riteņos...(pēc hūtes pavēles)
  • 3
  • 3
bet tomer
b
Kaa Lembergs teiks taa balsos; nekas jau nav mainiijies
Lelle
L
Vecie komuņagas un čekisti ir pagātne...viņiem jāsēž aiz restēm par valsts nozagšanu. Tagad jāiztīra visa valsts pārvalde no vecajiem korumpētajiem mūdžiem.
juris
j
Neatbalstīs,bet traucēs strādāt,kā līdz šim. Kad vienreiz beidzot Latvijas Zemnieki sapratīs,ka viņiem vajag SAVU LATVIJAS ZEMNIEKU PARTIJU?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas