Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +25 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 31. maijs
Jūsma, Alīda

Divi Latvijas Avīzes žurnālisti startēs Saeimas vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Человек
Ч
Aizmirsa pateikt, ka Latvijas Avīze pieder pastāvīgam SC sponsoram Oļegam Stepanovam: "VL-TB/LNNK līderis Raivis Dzintars, kurš pats savulaik bijis LA žurnālists, norādīja, ka šīs avīzes žurnālistu kandidēšana no Nacionālās apvienības saraksta esot likumsakarīga, jo avīzes vērtību orientācija esot līdzīga VL-TB/LNNK."
hosa
h
Jaacer,ka abi tiks Karla Serzhanta vietaa
Cerīgā,
C
jādomā, ka abiem žurnālistiem veiksies vēlēšanās. Tie, kas izgājuši Krustiņa skolu vismaz prot domāt. Nav jau no svara izglītība, bet vai prāts un sirds īstā vietā. Bet Dienas komentētāji parsvarā tādi paši kā avīze. Lai kā censtos pašreizējie īpašnieki un žurnālisti to Elertes atstāto smaku ilgi nevarēs izvēdināt.
Pozitīvā spēks
P
Prieks par žurnālistiem! Lai Jums veicas Saeimas vēlēšanās.
Paldies Dievam,
P
ka Ināra Mūrniece un viņas kolēģis startē vēlēšanās! Ir pēdējais laiks visiem sakarīgi domājošajiem apvienoties VL, lai Latvija vēl vispār turpinātu pastāvēt kā neatkarīga un latviešiem labvēlīga valsts. Ināra Mūrniece ir profesionāle, analītiskā žurnāliste par nacionālajiem jautājumiem, valodas politiku, un Saeimā viņa būs bīstama daudziem prokrieviskajiem spēkiem, pašus prokrieviskos un kosmo-latviešus ieskaitot. Tāpēc no bailēm iepriekš bijuši arī tādi komentāri.
Nameisis to alkass
N
Patreizējais Domes priekšsēdētājs bija žurnālists, bet viņš arī beidza maģistratūru ekonomikā :)
alkass
a
Vai tikai arī pašreizējais domes priekšsēdētājs nebija žurnālists?
Nesaprotu
N
ko tās abas duričkas no tautsaimniecības sajēdz? Labāk būt labam savā profesijā, nekā nejēgam valstiskās lietās. Nudien cilvēki aptrakuši un zaudējuši mēra sajūtu.Gudrākie nemaz neraujas pie siles, tie tāpat prot sev maizi penīt.
Kāpēc?
K
Kāpēc gan tieši žurnālisti nedrīkst izmantot savas konstitucionālās tiesības - vēlēt un tikt ievēlētiem Saeimā? Cik zinu, Mūrniecei ir ne tikai žurnālistes izglītība vien. Caurkrituši mediju bijušie īpašnieki, kā Ašeradens, drīkst ievēlēties, Ēlerte drīkst, bet citi gan ne. tad jālabo Satversme: "visiem, izņemot žurnālistus, ir tiesības tikt ievēlētiem Saeimā."
!!!
!
Maitas. Pašas kritizē, pašas startē.
Vesķi, Čas, Sm- segodņa, Panorama L
V
Vai varat saskaitīt krievu avīžu žurnaļugas, kas kandidēja daudzās ieprieksējās vēlēšanās, ne brīdi nepametot rakstīšanu savos izdevumos? Man jau rēķins sajucis.
Zuze
Z
Tas neko labu neliecina par LA žurnālistu objektivitāti. Žurnālists nedrīkst vienlaikus darboties politikā.
Anna K.
A
Ināra Mūrniece ir ļoti laba, profesionāla žurnāliste, kura gadiem ilgi pētījusi nacionālos jautājumus Latvijā. To, par ko nu Diena atjēgusies, proti, par "krievvalodīgo presi", viņa rakstījusi un analizējusi ilgi un kvalitatīvu. Cita lieta, ka "kosmo-Diena" labprātāk kritizēja "Latvijas Avīzi", nekā palasīja "Čas" vai "Vesti Segodnja". Salīdzinot ar visādiem Pulkiem, Kabanoviem, Zagorovskām, kuri no žurnālistiem tiekušies/kļuvuši par politiķiem, Inārai tiešām ir ideāli, par ko viņa iestājas. Un prāts, lai prastu samērot ideālus ar realitāti.
qq
q
Dienu vairs vērts lasīt tikai internetā.
Padumjā Latvija
P
Tas ļoti labi. Vēl vajag vismaz 10 aktierus, 7 režisorus 5 kritiķus, kādus 12 dzejniekus/komponistus un solistes tā pavairāk un jaunā Saeima būs OK.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas