Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Divu dienu laikā latvieši Japānā cietušajiem saziedo 1500 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klans
k
Domāju, ka šie ziedojumi pat vairāk ir vajadzīgi mums pašiem, lai pārliecinātos , ka vēl esam cilvēki nevis tikai noziedznieku elektorāts.
interesē
i
vai var adoptēt kādu bez vecākiem palikušu bērnu?
Oma
O
Būtu saziedots vēl, ja būtu vairāk izformācijas, kā to izdarīt?!
KLM
K
Kaut arī saziedotā summa ir niecīga ................................................... ....................... Ziniet, pēc zemestrīces Armēnijā, Spitakā, Latvijas glābēji bija bija paņēmuši līdzi vienā bērnu dārzā Rīgā saziedotu naudiņu - sērkociņu kastītē (burtiski !) saliktu sīknaudiņu - armēņu glābēji raudāja..Tā kā summa, manuprāt, nav primārais..
Pareizāk
P
būtu piedāvāt katram cietušajam japānim Latvijas pilsonību un pārsimt kvadrātmetru zemes. Jo rādās ka te drīz visi vietējie izmirs un apmetīsies pāris miljoni bēgļu no brālīgās bet bada apsēstās Nigērijas. Un tie mums pensijas nenopelnīs.
Tātad vietējie krievi neko nav ziedojuši Japānai.
hmmm
h
1.Prieks, ka arī piedalamies starptautiska līmeņa pasākumā. 2.Kaut arī saziedotā summa ir niecīga, taču, tā pierāda vienu fundamentālu lietu. 3.Latvijas sabiedrība nav vienaldzīga, tai ir brīvi resursi un tā šos resursus ir gatava pat brīvprātīgi ziedot laba pasākuma atbalstīšanai. 4. Un te svarīgākais - mums ir pietiekami resursu krīzes pārvarēšanai, taču, tauta vienkārši netic pašu valdības izgudrotajiem pasākumiem, atzīst tos par kaitīgiem, stulbiem un bezperspektīviem.
Specs
S
Protams, ka jāziedo! Ko var muldēt, ka naudas pašiem pietiekot. Ja ir skops, tad tā arī vajag teikt, nevis izdomāt attaisnojumus. Tā postaža ir šausmīga, Japānas ļaudis vēl ilgi nespēs attapties no šīs katastrofas.
nu nu
n
Naudas vinjiem pashiem pietiek, tur jau speciaalisti vajadziigi, kas paliidz .....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas