Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 14. jūnijs
Saiva, Santis, Sentis, Tija, Saivis

Drošības pasākumiem eiro ieviešanas laikā plāno atvēlēt nepilnu miljonu latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Edvīns Puķe
E
Veltīgs satraukums. Nebūs nekādu tautas dusmu izvirdumu. Viekārši pārējie, strādāt spejīgie pametīs valsti.
Nepareizi..
N
Liidz ar eiro ievieshanu pieaugs ekonomikas dinamika ,liidz ar to arii alga un dziives kvalitaate...eiro ir ceriiba,kad ekonomiskie beeglji kaadreiz atgrieziisies maajaas,ar superveertiigo latu buus muuzhiiga bezceriiba...
  • 0
  • 0
Dainis Grabovskis
D
Urrrraaa, lai veicas aizbrauvejiem.
  • 0
  • 1
smirdiga vara
s
Saja valsti ierednu ir vairak ka tautas.
No malas skatoties
N
Respektee 100-nieku, bet shkjeerdee 50-nieku, tas taa var izskatiities vienkaarsho ljautinju aciim. Naudai patieshaam saak zust veertiiba kad taas nodroshinaajums izpleenee. Dalja EUR nodroshinaajuma ir Itaalijas un Griekjijas valsts paraadziimes kuru segums liidz shim ir bijis paraads paraada galaa. Pashlaik ir bazhas, ka naakamajaa piegaajienaa neviens vairs negribees aizdot naudu veco paraadu segshanai... un izskataas, ka ne Vaacija, ne Somija nav gatavas segt griekju un itaalju paraadus. Tad arii saakas un kaada jeega Latvijai seesties shai grimstoshajaa valutas sadarbiibas laivaa man nav iisti skaidrs.
!
!
Iespējams. Bet, pērkot desu un maizi, iedzīvotājs nedomā, kā klājas Grieķijā; tas domā, cik pirkums maksā viņam te un tagad.
  • 3
  • 0
zebra
z
Kādai drošībai?Kur un kas apdraud Latvijā to eiro? Varbūt kāds malkas šķūnītī glabā pāris eiro kravas? kārtējā naudas izsaimniekošana.
Murgs
M
Tas saucas Gaazi griidaa!
Atkal
A
izpaužas letiņu provinciālisms. Varbūt gribat krievu rubli ieviest?
!
!
Sveiks, tu ļoti ilgi neesi piesaucis PSRS laikus. Tie ir vienīgie, ko tu zini, tāpēc tu atkal esi ķēries pie vecā niķa - pasniegt pasauli bipolāri. Vai nu ES un ar eiro, vai uz PSRS. Neko citu tu neredzi, neko citu tu nezini. Sāk kļūt prognozējami un nāvīgi garlaicīgi. Tu tā nekad nekļūsi par pārliecinošu oratoru (demagogu).
  • 4
  • 0
GIBU! EURO! Bazkājis....
G
Tam Dr.xy Kā tu pretvalstiskais element, Dr.xy iedrošinies apšaubīt mūsu gadsimta prāta un sirdsapziņas komūnistu pērtejas , pfu, Vienotības ceļu uz komūņismu, pfu, atkal sajaucu- uz Euro???
  • 2
  • 2
Runcis
R
Es par eiro.
!
!
Sāksim ar to, ka nav bijis referenduma par eiro ieviešanu. Vairums iedzīvotāju baidās no jauna dzīves dārdzības pieauguma pēc eiro pašmērķīgās ieviešanas un no tā, ka tiem būs jāmaksā par PIGS grupas valstu parādiem. Skat. arī Zviedrijas pieredzi ar referendumiem par eiro, un arī Dānijas, Lielbritānijas plānus attiecībā uz eiro NEieviešanu. "Vienīgā pareizā" partija ir tā uzurpējusi varu, ka ir kļuvusi akla pret tautas domām un vēlmēm. Bet valsts pastāv tikai tāpēc, ka to vajag tās pilsoņiem.
nevienam...
n
...nevienam jau netiek jautāts: vai to vēlamies arī mēs?!?.....atkal nepieciešami n-tie miljoni, lai "apčakarētu" cilvēkus.....
!
!
Latvijā valdošās partijas bieži vien runā par Ziemeļvalstu politikas modeli. Tad, kad tas ir izdevīgi. Bet, kad nav izdevīgi, tad tās izliekas neredzam, ka par dalību eirozonā Zviedrijā ir notikušas tautas viedokļa aptaujas un pieņemti lēmumi NEiestāties.
  • 6
  • 2
he
h
mierīgāk -tautai neviens nekad neko neprasa (ja runa iet par nopietniem jautājumiem, gadījumos kad paprasa tad rezultāts jau zināms iepriekš) ta kā var nesatraukties kā brisele izlems tā būs.
IF7YFT
I
MURGS ..NEKADU EURO NEBUS..
Joks.> Vajag labot virsrakstu!
J
Drošības pasākumiem (1,2 miljonu parādnieka konsolidovska, ārzemju onku pakalpiņa fiņmiņa vilcuka, pavītušās riženes iepirkumu tīkliņu nesējiem, nodokļu nemaksātāja zaica, sprundža u.c. valdošās kliķes APSARDZEI NO TAUTAS) eiro ieviešanas laikā plāno atvēlēt nepilnu miljonu latu. HIP, HIp Uraaaaa! Joks.
Dr.xy
D
Viss jau ir loti briniskigi un skaisti,BET nav nekadas garantijas,ka lidz 2014.gadam, EUR vispar vel bus.Tiem,kuriem ir lielas summas EUR,perk zeltu,nekustamo ipasumu vai ari EUR samaina pret citu valutu.
Tam Dr.xy
T
Kā tu pretvalstiskais element, Dr.xy iedrošinies apšaubīt mūsu gadsimta prāta un sirdsapziņas komūnistu pērtejas , pfu, Vienotības ceļu uz komūņismu, pfu, atkal sajaucu- uz Euro???
  • 2
  • 4
Xxx
X
Lai tad valdiba no savas kabatas maksa nevis no musu,nodoklu maksataju. Pieradusi uz citu kakla sedet
a...
a
a' tu esi totaals duraks un tavi plusu liceeji ar' aciimredzot nav draugos ar galvu...kaa valdiiba var apmaksaat eiro ievieshanu no savas kabatas ?
  • 0
  • 0
rita
r
varbut ari man paprasis vai velos so Eiro ??es to negribu ?jeb piespiedu kartaa liks man ar to naudu draudzeties ??? patvala atkal notiks

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas