Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Eiropas Zaļā partija lems par pilntiesīga statusa atņemšanu LZP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jens Z
J
Šī Eiropas 'zaļo' partiju apvienība jau agrāk savas iekšējās lietas risinājusi diezgan skandalozi, pie;., man pesonīgi pazīstamai politiķei M. Frasoni no Itālijas tur ari neklājās viegli. Katram 'zalajam' politiķim ir jāizvēlas vai nu iestāties par to, kas tiešām ir zaļš, piem. kā K. Turmes no Luksemburgas, kas cīnījās par saprātīgu politiku atjaunojamās enerģijas atbalstam, un ar ko man ir bijis gods tikties darba darīšanās ne reizi vien, vai arī vegetēt ar radikāliem ideoloģijas lozunbiem uz lūpām. Latvijā šī partija nav zaļa tādā izpratne kā vides aizsardzības jomā profesionāli darbojušies Frasoni un Turmes. Ir šis padomju kolchoznieku zīmogs, kas vidi pārāk nopietni neņem un ja vajag, datus vilto, bet naudu nozog. Bez tam arī trūkst diplomātijas. Ja normāls zaļais politiķis komunicē ar citiem un aizsargā vidi darbos ne vien vārdos, neviens viņam par ideoloģiskiem jautājumiem virsū nebruks. Tām tautām, kas sevi ciena un neslinko aizstāvēt savas pozīcijas, neko daudz nepadarīsi.
>:-)
&
Aptaurēti zaļplānprātiņi un vēl aptaurētāki zaļplānprātiņi :D
>:-)
&
P.S. Durns un vēl durnāks !!!
  • 1
  • 3
Dostojevskis
D
Es gribētu no mūsu "politiskajām" partijām sagaidīt vienu lietu... lai partiju nosaukumi sakristu ar partiju patieso ideoloģiju, lai nosaukumi nebūtu maldinoši! Lai katrs dara to, kas viņam patīk, bet, lai šiltīte uz durvīm atbilstu tam, kas ir iekš-pusē! Ja es redzu, ka "zaļās" partijas valdīšanas laikā ir dota iespēja grandiozos apmēros sabojāt mazo upju ekoloģiju ... tad pirmais ko padomāju - vai partijas nosaukums gadījumā nav MALDINOŠS?
labs jautājums
l
Un kā sokas partiju grupai "Vienotība Saskaņas Attīstībai"?
Bez zaļiem,ziliem,sarkaniem
B
Par mācību valodu skolās lemsim paši!
Dzimstības samazināšanai
D
Praidus lai rīko Āfrikā un Ķīnā!
un protams
u
pideRussijā !
  • 7
  • 4
Kas par svētlaimi!!!!
K
Itālija tik piegādās,bet ES pārdalīs afrikāņus citām ES valstīm!
Tona
T
LZP= komunistu slepkavu partija. Ir kauns Latvijas valstij un ikvienam latvietim, ka Latvija vispar pastav sada LZP. Latvija ir ar likumu, lidzigi ka aizliegums komunistiskajai partijai, jaizliedz jel kadas zalo partiju pastavesana un to veidosana jo zalas partijas ir drauds ne tikai Latvijas pastavesanai, bet ES pastavesanai....
lembe
l
Bet es tač nopirk zaļ hūt !
krievu cūkas
k
"Latvijas zaļā partija" ir drīzāk "Latvijas sarkanā partija".
bet
b
Eiropas Parlamentā Zaļo grupā ir tāda būtne kā Tatjana Ždanoka... Nenosmērējiet rokas ar zaļajiem sūdiem.
skats no malas
s
Ja jau Eiropas zaļie vēršas pret LZP, tad laikam LZP nemaz nav tik slikta. Izglītība latviešu valodā, lūk, viņiem nepatīk. Zaļie puņķi.
zvirbulēns
z
Kāda velna dzīta LZP iestājās pie šiem? Viņi tak ir čau, sorosīti īstākie!
Irlielāmērāticams
I
ka LZP nav nekāda "zaļā partija", bet vienkārši zaļi nokrāsota interešu grupa. Latvijas vēlētāji nemaz neizprot , kas ir īstena zaļā partija. Nu tagad Eiropas biedri jums paskaidroja! Vai vēl turpināsiet balsot par "zaļajiem"?
Mērkaņu apkarotājs
M
Beidzot Latvijas neoliberāli un citi postsoviet elementi dabūjuši pa zobiem. Laiks izmest no Eiropas kopienas citus padomju elementus kā Vaideri, Dombrovski, Kalnietes, Ijābus un lidzīgus mērkaķus, kas tēlo eiropiešus, bet patiesibā ir PSRS audzināti un baroti stagnāti
Budzis
B
Jasak ar tevlidzigo patrieksanu uz jusu saimniekzemi Parashu
  • 9
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas