Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

Eksperts: Muižnieces rīcība, iespējams, ir nopietns pārkāpums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sēlis
S
Kūtris ķūtri visu dara,jo tā alga ir par maza,ja vēl drusku npiemetīs,varbūt tad sāks kustēties.
Olga
O
Ko jūs , ko jūs , tas taču ir politiskais pasūtijums . Nekad neticēšu ka tik ,,godīga ,, sieviete var parrakstīt protokolus. To tik dara mūsu tiesneši , bet viņa , nu neticami .
Juhans
J
Tas viss ir jāpierāda slēgtā tiesas sēdē.
kritiskā
k
interesanti, muižnieces garīgie līderi un darba devēji, palīdzēs viņai no šiem sū izkļūt, vai atstās, kā ir, darbu izdarīji un tagad kulies nu pati, kā māki, hūte savus nepametot nelaimē, mākoņtēvs tik labs nēesot
Gailis
G
ŠITĀ NEŠPETNĀ BĀBA JAU SEN BIJA JĀPAŅEM AIZ DZIESMAS.
komjaunietis
k
Kūtri,muižniece apkouno satversmes tiesu,valsti
nasca
n
Cik briesmīgi sačakarēta vērtību sistēma. Kā var nesaprast, ka Muižniece nav apkopēja, kura iebāzusi kabatā saimnieka mājās uz grīdas atrastu latiņu. Viņa pat nav tāda ierindas deputāte, bet juriste, svētākās valsts tiesas Satversmes tiesas tiesnese. Par Kūtri brīnums. Attaisno savu uzvārdu. Vai arī pagalam neveiksmīgi izvēlēts vārds "nereaģēt".
Šekspīrs
Š
Jā, īsta lēdija Makbeta!
Bolero_10
B
KLM » mala 17:19 oranžie mākoņi Latviju sedz / un katrā sirdī prieku dedz / bet tie kam mākoņi nav doti / lai dzīvo uz zemes sapņa aplaimoti === Tas ir labs :)))
KLM
K
viņam bija oranžs sapnis par vēl labāku Latviju - viņam līdzīgo skatījumā un izpratnē - oranžie mākoņi Latviju sedz / un katrā sirdī prieku dedz / bet tie kam mākoņi nav doti / lai dzīvo uz zemes sapņa aplaimoti
mala
m
PRIECĀJIETIES,Ķirsonam maksātnespēja,jo viņš arī oranžīgs.vienotība triumfē!
v&v
v
Vai tad saeima nebija pasludinājusi tiesnešus par tiem dieviem un kungiem uz mūžu?????? Tiem "DIEVIEM" taču likumi nav rakstīti - dara kā paši vēlas un kā viena puse dāsnāk "motivē" par otru pusi!!! MAITAS
jurists
j
Atvainojos, vai viņa to pašu tagad nedara Satversmes tiesā?
jurists
j
Ja abiem deputātiem, ievērojot viņu pieredzi, nebūtu pierādījumu par Muižnieci, viņi par to nerunātu. Reti kādu no komentētājiem uztrauc nesmukums , ko viņa ar protokola viltošanu nodarījusi gan Saeimai, gan Satversmes tiesai. Kūtra k-gam, kas skata lietas par likumu neatbilstību Satversmei, taču ir jāpārzin likumprojektu virzības procedūra, jāsaprot, ka likumprojekts, kas tika atbalstīts komisijā, bija (!!!) Muižniecei saskaņā ar likumu jāvirza uz saeimas sēdi. Taču viņa, lai to nedarītu, acīmredzami ir VILTOJUSI PROTOKOLU. Vai tagad sabiedrība nedomās, ka viņa to pašu dara saeimā?
TAISNīBA
T
Abām bijušajām TP līderēm var likt vienādības zīmi: Muižniece = Rozentāle. Abas blondas, viltīgas, varaskāras utt. Gan jau "nav dūmi bez uguns".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas