Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Endziņš: Neveicot reformas, var nākties celt nodokļus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Populists
P
Kas saka ka Latvijā nenotiek STRUKTURĀLĀS REFORMAS ??? Visiem premjera padomniekiem taču atalgojumu palielināja ! Padomes, valdes locekļi, deputāti, Tiesu izpildītāji .... un velns viņu zina, kas vēl - saņem pasakainu atalgojumu .... pat atsevišķiem tiesnešiem gada atalgojums gandrīz miljons latu gadā !
Zaļais
Z
Neredzu, kādus nodokļus vēl var celt. Cilvēkiem vairs nav naudas. Tie, kas vēl tērē, ir, piemēram, tiesu izpildītāji-miljonāri, augstākie ierēdņi, valžu locekļi utml. Var jau trīskāršot NĪN, bet tad valsts naudas vietā dabūs 100 000 nodokļa nenomaksāšanas dēļ atsavinātu īpašumu un vismaz 5000 mežabrāļu- vismaz tik daudzi nesamierināsies ar dzimtas īpašuma atņemšanu parex bankas glābšanas izraisītās lavīnas dēļ.
Sesks
S
Endziņa kungs! Jūs būtu pieturējuši savus izteikumus! Valdībai tas ir kā medus uz medus maizes! Viņi ir gatavi tikai to arī darīt kā celt visus iespējamos nodokļus! Kautgan būtu labāk cēluši jaunas darba vietas!
valsts
v
Valdība ar lielu patosu paziņoja, ka turpmākajos trijos gados nodokļi vairs netiks paaugstināti. JA PAAUGSTINĀS, TAD PAR MELIEM JĀMAINA VALDĪBA, CIK ILGI VAR TAUTU MĀNĪT, JO TIESAS PROCESOS PAR MELIEM DRAUD KRININĀLA ATBILDĪBA.
Ministry of Truth
M
Pensijas ir nopelnītas, vidējā pensija ir tikai 180 latu, tur kaut ko noņemt ir iešaut kājā sev un citiem. Tās jau nav pensijas, tie ir pabalsti. Jāsāk ar acīmredzamo - visi tie, kas naski barojas, spriežot pēc NEO publicētajiem sarakstiem, ir jāieliek rāmjos. Nekas cits nederēs.
Ministry of Truth
M
Kaut ko ''konsolidējot'' medicīnā (atņemot tai naudu), mēs apzināti pasliktināsim jau tā neglīto izmiršanas un sliktās dzīves kvalitātes statistiku.. Piemēram, nesen presē tēlaini rakstīja, ka Latvijā vīrieši mirstot tik daudz, ka esot pat jābrīnās, kā visiem pietiekot tikai ar vienu nāves gadījumu.
Sniper'sEye
S
Kamēr valdību vadīs vepri, vērši un zirgi -- bezbērnnieki, nevis kaut savtīgāki, bet ražojošāki kuiļi, buļļi un ērzeļi, nekādas attīstības nebūs. Nav daudz neauglīgu cilvēku, kuri spēj ražot auglīgas idejas. Un Dombrovskis un Vilks noteikti nav starp tiem. Kur nu vēl pārējā Vienotība, kas pārsvarā pulcē gribošos, bet mazveidīgi nevarošos.
Janka
J
Atkārtošos: Kādi 45 miljoni, tie ir tikai ministriju CENTRĀLĀ APARĀTA tēriņi, Latvijā šobrīd ir vismaz 80 000 dažāda līmeņa ierēdņu (pēc būtības, nevis nosaukuma) apskaties, cik iesniedza Valsts amatpersonu deklarācijas - 56 000, un tie ir TIKAI PRIEKŠNIEKI...
Hrenovijs Hrens
H
Tikoo atklāju , ka mani vairs nerausta sarunas par nodokļu celšanu &reformām & konsolidācijām. Tātad esmu pārsneidzis savu sāpju slieksni. Tāpēc turpiniet ļurināt bez manis...
Lelle
L
Vai tik ar strukturālajām reformām netiek domāts likvidēt vēl laukos palikušās slimnīcas un skolas. Rīgas parazīti izdomās visu, lai tikai nevajadzētu savus ienākumus mazināt, bet gan palielināt kā tas arī notiek joprojām. Laikam atčoknīsies tikai tad, kas te būs palikuši resnie vieni paši un pusmiljons pensionāru. Būtu ļāvuši uzņēmējiem brīvi strādāt, lai dod cilvēkiem darbavietas, lai sākas kāda attīstība, tad i nodokļu samaksa pamazām atjaunotos, nevis tagad vēl te palikušos nabadziņus žņaudz nost un nīcina arā ar to milzīgo nodokļu slogu un represijām par to nesamaksāšanu. Nu nevar tas mūsu uzņēmējs to vājprātu vairs samaksāt.
Kas uzturēs ierēdņus?
K
Pensionāriem bērni (kuriem tādi ir) varbūt kaut ko atsūtīs no jaunajām trimdas vietām, bet kas uzturēs ierēdņus?
Fiksais
F
Augstākais ierēdņu ešalons saņem neadekvāti augstas algas. Pie šādiem ekonomiskiem apstākļiem, jebkura alga virs tūkstots latiem valsts pārvaldē ir izšķērdēti līdzekļi. Privātajā sektorā augsta līmeņa darbiniekiem nav tādas algas. Tas ir absurdi, ka bankrotējušā valsts saimniecībā maksā 2-4 reizes lielākas algas nekā privātajā sektorā, kur līdzekļus reāli nopelna. Laiks ģenerāļiem nolaisties uz zemes un jo ātrāk, jo labāk!
Kas viņus uzturēs?
K
Varam nonākt līdz situācijai, ka Latvijā paliks tikai ierēdņi un pensionāri. Kas viņus uzturēs?
jāsamazina pensijas
j
Šobrīd jau ir pilnīgi skaidrs, ka ir jāsamazina lielās un vidējās pensijas. Jo, samazinot atalgojumu strādājošajiem, varam iedzīvoties situācijā, ka strādājošo un viņu maksāto nodokļi paliek vēl mazāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas