Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

"Gobzema piecīši" turpinās darbu KPV LV

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
P
P
Man ļoti patīk piecīši;gan....................................................................
Valentina
V
Nu re, ir tacu jaturas kopa, lai visi varetu notre ties pie siles. Sile ir ta, kura so idiotu bandu satura saja cuku bara. Ka vispar kads sapratigs, sevi cienoss latvietis vareja balsot par siem idiotiem Gobzemu, Kaiminu, Liepinu...?
Par jaunām vēlēšanām.
P
Pie mums viss tiek darīts pret tautas, vēlētāju interesēm. Visur shēmas un krāpšanas, jo pie varas tie paši shēmaņi no melotības un komunistu laikiem. Arī šīs vēlēšanas tādas pašas. vēlētājs balsoja par jauniem politiķiem, par pārmaiņām, bet vēji un pārējie melnie valdnieki uztaisīja cirku. Steidzīgi nogāza jaunos un vilka laiku, stiepa veco valdību un beidzot parādīja savu veco sirmo stagnātu no savējiem, to, ko paši vēlējās. Viņam nebija ne laika ierobežojumu, ne pielaižu drāmas un parējais. Viņam vienkarši bija JĀKĻŪST par premjeru !!! Apvārdoja, piedāvāja labas lietas nodevīgiem jaunajiem un viss notika. Kaimiņam savas intereses ir svarīgākas - lai netiktu tiesāts un vara to garantē. Kaimiņš palīdzēja tikt vaļā no Gobzema un spēcīga, varai nevajadzīga ministra kandidāta Šmita. Pavisam drīz kausieties un spalvas putēs. Paskatīsimies rīt, kas notiks ar Jurašu !!! Tādiem Dzintariem, Par, JV un JKP ļoti bail no jaunām vēlēšanām, jo viņi parādīja, kas viņi ir un vēlētājs to nepiedos.
Piegulētāji izgāzīsies.
P
Pavisam drīz mebūs vairs kariņš, bet būs īsts karš... pie visa vainīgi būs KPV, viņus vienkārši pametīs zem tanka, viņi bija vajadzīgi TIKAI, lai dabūtu balsis valdībai un, lai uzgāztu visas vainas...ļoti labi pazīstam Dzintaru, Parādnieku, Pabriku, Pūci, Ašenrādenu, Viņķeli, Strīķi, Bordānu... un šīs mafijas nekaunīgos gājienus,galvenais - grēkāzis ir atrasts, bet paši tēlos nevainīgos...KPV jaunie ministri - jums ir gals...
info
i
"Diena" vismaz varēja pieminēt, kas ir tie piecīši. Lasītāji taču nezina visus katras partijas deputātus un kurš kā ir balsojis.
interesanti
i
Aldis Gobzems, Iveta Benhena-Bēkena, Karina Sprūde , Didzis Šmits un Linda Liepiņa
  • 4
  • 0
MiKS
M
Frakcijas vadītājs uzskata, ka nav neiespējami strādāt kopā deputātiem, kuri atbalsta valdību un kuri to neatbalsta. ---- Fakts, ka nav neiespējami! Sevišķi ja visiem vienlīdz stipri gribās būt pie siles. :-) Tikai kuš, kuš! Nevajagot visas ķēķa sarunas uzreiz nopludināt presei, tā jau, nedod Dievs, arī tauta vēl uzzinās, ko īsti ievēlējuši - visā frakcijā tikai divi no sešpadsmit saprot, ka nu nevar, nav iespējams būt vienlaicīgi pozīcijā un opozīcijā. Tā nu Kariņa valdībai tagad nopakaļ aiz ratiem velkas kašķīgs bariņš 15 cirka artistu + 1 oligarha iedēta ola.
bet
b
Bet varbūt divu dažādu oligarhu dētas olas. Tad var vērot, kuram oligarham ir lielākas olas.
  • 3
  • 3
.
.
Nepatīkams lēmums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas