Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Valsts prezidenta nominētais premjera amata kandidāts Aldis Gobzems uzskata, ka pašreizējā pielaižu piešķiršanas kārtība "nav demokrātiska, un šī situācija tiks mainīta"

Gobzemu neapmierina kārtība, kādā tiek piešķirtas pielaides valsts noslēpumam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
V-11
V
LV jau SeNNNN ir vērojams lokālas anomālijas Tiesību izpratnē un pielietojumā,Banku sfērā utt. Arī Satversmes traktējumos....ASV ievēl Prezidentu ,bet FBI lūk ....ir citās domās ! LV -SAB nedod pielaidi....Tātad varbūtība ,ka ... BET tiesiskā valstī FBI +CIP +++ strādā un ja atrod faktus, ka minētā persona nodevusi slepanu infu, Lūdzu 25 gadi ,vai mūžs valsts maizē,tā lūk tiesiskā valstī ,Te MNIPULATĪVS instruments kurš pamatā tiek pielietots POLITISKU mērķu saniegšanai.
Nu, tīra pajolīša teksts
N
Šodien, 4:47 Papildinājums P Tā nav nejaušība, ka izbijušās ...
TrollisJT
T
Bet mani neapmierina, kā Gobzems stostās atbildot uz jebkuru jautājumu. Ja galvā nav skaidra doma, tad arī mēle tur neko nespēj labot. Un tas vēl skaitās slavens advokāts! Kādi tad ir pārējie?
nekas labs
n
no tā visa nesanāks.. savēlēti āksti. valstī notiks cirka izrādes. tagad visus spēkus pieliks tur, kur kaut kas kādai ambiciozai personai nepatiks.
Alla Borisovna
A
Varbūt tieši Gobzema gadījumā nepieciešamība pēc tiesiskās palīdzības lūgumiem ir: jāaptaujā visu NATO valstu izlūkdienesti, vai nav kas nelāgs mapītē ar uzlīmi "Gobzems".
Papildinājums
P
Tā nav nejaušība, ka izbijušās ‘Vienotības’ pēctecis Pabriks pie jakas valkā Latvijas karogu kopā ar NATO. NATO un tās agresīvā pretkrieviskā politika, labi sakrīt ar PPP-LV Latvijas paslēptā režīma centieniem sevi turpināt arī nākotnē. Tā nav nejaušība, ka režīms uzsver savu PAR latviešu valodu nostāju, bet faktiski neko nedara latviešu valodas labā. Toties uzbrukt krievu izcelsmes latviešiem un jautājumā par viņiem speciālām skolām ir pieņemt ‘bezkompromisa’ stāja, kas izdevīgi novērš uzmanību no bijušā komunistu (tagad t.s. ‘sociālistu’) režīma tukšiem vārdiem,
Jābūts Stulbiņš
J
Satversmes aizsardzības birojs (SAB) jau 28 g aizsargā PPP-LV paslēpto slepeno režīmu, kas sastāv no bijušās komunistu valdības pārpalikumiem vai pēcnācējiem vai ‘liberāļiem’, pēdējie kādi vēlējās kļūt par PPP-LV miljonāriem (Lembergs, Šķēle, u.c. basketbolisti). Pie šī paslēptā režīma pieder daudzi citi, kuri no ‘vecās iekārtas’ birokrātijas (tā nekur nepazuda) gūst dažādus labumus. Par to liecina arī 100 g Jubilejas aizmirstā vēsture (Rainis, Čākste...) un neatlaidīga K. Ulmaņa izcelšana, kaut šis nodevējs aizgāja bojā nevis Staļina, bet kara apstākļu dēļ. Par to liecina ZZS centieni atvietot kolkhozus ar dižsaimniecībām un ne vārda par tradicionālām latviešu savrup saimniecībām (?kulakiem), kur glabājās latviešu senās kultūras vērtības. Protams tagad vecais paslēptais režīms (Čekas maisi u.c. dokumenti) izmanto NATO par iemeslu lai slēptos aiz SAB muguras.JJ
Vara kalpo ne tautai, bet....
V
Vējonim jau cits nekas neatlika, citādi būtu nomētāts ar olām un sabradāts. KPV aiz S saņēma visvairāk vēlētāju balsis. Vējonis vienkārši glāba savu ādu, paskatīsimies tālāk vai nenotiks tas pats, kas ar Bordānu, izgāzīs vecie un Pabrika vecie, bet vainos Gobzemu !!!! Nākošais būs Vējoņa un mafijas Saulvedis - vecais komunists ! Kāpēc tik ilgi vilka laiku, lai notēlotu, lai izpatiktu tautai, lai vecā valdība pabeidz shēmas un krāpšanas, lai naudu izsaimniekotu un, lai nepieņemtu jauno budžetu. Kā teica mazais, tā arī būs. Jaunie viņiem it kā cilpa ap kaklu.
Kādi jaunie?
K
Vecās maukas Gobzems, Kaimiņš un Zakaktīstāvs tev būtu tie ''jaunie''?
  • 12
  • 0
TrollisJT
T
Boļševiku partijā, kā jau salašņu iestādījumā ... bija skaisti iemācījušies tikt galā ar ne-liešiem, kuru novākšanai nebija derīgi parastie paņēmieni - viņus ielika tik augstos amatos , ka dumība kļuva acīm redzama un politiskās augšupejas iespēja zuda uz visiem laikiem. Laba metode, derīga visur un visiem!
Reksis
R
Būtu kaut bārdu noskuvis - !!! "ministru prezidents !?!?". Maskačkas bomzis ir sakoptāks...
Apčidrinskis
A
Valsti stūrē "pelēkie kardināli"- visādi maizīši, kuru rokās ir faktiskā vara. Tā ir totalitāra sistēma, kurai vēlēšanas ir dekoratīvs pasākums.
NM
N
krietni iedzerot vodku ne tas vien rādās...........
  • 6
  • 3
Vēlētāja.
V
Nu jau vecie bandīti no bij. valdošajām korumpantu un OIK SHĒMOTĀJU PARTIJĀM satraukušies ne pa jokam, un baida tautu ar ''šausmīgām šausmām'', bet patiesībā baidās, ka var beigties naudas upe no OIK uz viņu ofšoru kontiem un pārējām shēmām, kas viņiem deva miljoniem lielus ienākumus no iedzīvotājiem atņemtās naudas
to VELĒTĀJA
t
Uh, nobijos gan šausmīgi no tās tavas velēšanas!!!
  • 6
  • 1
Īstā valdnieks rīkojumi.
Ī
Šīm izrādēm ir labs režisors. Lai gan šis izrādes princips tika ievērots pēc pilnīgi visām iepriekšējām "vēlēšanām", tauta paraujas līdzi un izdzīvo "uz skatuves " notiekošo atkal un atkal.
tauta
t
vai tad tu būtu ta tauta kas paraujas līdz?
  • 3
  • 2
Maizīte
M
..." tas būs ap Jāņiem Mārtiņos, pēc pusnakts tieši dienas vidū".....
čekas metode.
č
Labs instruments, lai pretēji domājošiem aizvērtu mutes un nelaistu pie varas.
>čekas metode
&
bet tu aizslēdz māju ar 3 atslēgām, palien zem gultas, lai čekisti netiek pie tevis un tad te raksti savus gara darbus...
  • 2
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas