Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Grigule-Pēterse: Eiropas Parlaments ir liela un bezjēdzīga pļāpātuve

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
igp
i
Briselē Putina dotais uzdevums izkūpēja!
Vera
V
Noklausijos Grigules interviju, vina pasaka 100% taisnibu, lai ka man vina nepatik. Tas, ka Grigule pati nav personiba, tas ir saprotams no sis intervjas un ne vinai ne tuksdirsejai, cekistenem Vaiderei, Kalnietei nav ko list uz EP tas ari ir skaidris par skaidraku.
Vera
V
Lai ka man neriebtos si ZZS bandas kuce Grigule, tacu vinai ir taisniba par EP, Latvijas Saeimas tuksdirseju misiju, tikai plutit un neko nedarit, ne par ko neatbildet, bet sanemt loti, loti lielas algas, privlegijas un pensijas. Tacu, kapec si ZZS kuce Grigule, kura 4 gadus nosedeja Latvija tuksdirseju saeima ta ravas, ar asinim uz lupam, uz EP tuksdirseju bandu? Merkis bija viens, ieriebt Latvijas valstij un latviesu tautai, ko visus gadus ir darijusi ZZS zaglu banda, veicot genocidu pret Latvijas zmniekiem, lauku cilvekiem, un sev nodrosinat 1000 eiro/menesi lielu pensiju par tuksdirsanu un neka nedarisanu.
Ķeņcis
Ķ
Grigule no caurkritušā zzs ir liela un bezjēdzīga pļāpātāja.
>
&
Bet runā sakarīgi un informējoši, kas ir daudz daudz vairāk kā sociālisma klēpes sunīši PPPLV
  • 3
  • 6
Petersis
P
Man kauns par tiem vientiešiem, kuri uz šīs bābas āķa ("Cilvēks ir vissvarīgākais") uzķērās.
Jens Z
J
Ja kompetents deputāts darbojas ietekmīgā politiskajā grupā, tad Eiropas parlamentā ir iespēja darīt arī kaut ko derīgu. Grigulei no tā visa nav bijis nekā, tāpēc arī piecu gadu bilance izklausās tik nožēlojama. Protams, ka deputātu un darbinieku vidū ir nekauņas, slīmesti un stulbeņi, lielās iestādēs tas ir neizbēgami. Politizētās iestādēs kā Eiropas parlaments darbinieku karjera bieži vien ir atkarīga teiksim no piederības itāļu sociālistiem, nevis no darba. Uzskatu, ka mazāk treknam un uz Strasburgu nebraukājošam tam būtu jābūt, bet pilnīgi bez Eiropas parlamenta iztikt varētu tikai tad, ja Eiropa atkal kļūtu tikai par muitas savienību un nejauktos citās dzīves jomās, jo kā gan citādi lai dabū zināt, ko aiz savām slēgtajām durvīm gatavo Komisija un Padome, parlaments vismaz darbojas puslīdz publiski.
Un ko jēdzīgu pļāpā elle,
U
kas ir šaušalīgās BABAS mutē, proti, Grigules mēle? Neticu, ka no šīs elles kāds prātīgs vārds spētu iznākt!
Vomačka
V
Nauda jau nesmird.Atškirībā no vecās čurenes.
Pravietisnejaukais
P
Būtu ļoti spēcīgi, ja Grigules kundze, pie atziņas nākusi, sabērtu Eiroparlamentā saņemto naudiņu super-at-plāninātajā , Eiropas regulām atbilstošajā iepirkumu maisiņā un, ar Jūdas Izkariota cienīgu žestu iemesto to apakaļ šajā izvirtušajā liberālisma un tukšības templī, pašā viducī!
Tine
T
Vai si juda Grigule izmazgaja savu smirdigo kajstarpi un muti, pirms saka vemstities.
latviijka
l
Piekritam biedrs Grigule: CCCP parlaments tads nebija-tas bija lemejs....un LPSR parlaments ar vareja visu lemt......
Kaķissuns
K
Reizi pa reizei uzmetot aci Grigules attēlam... nevaru apjēgt, kās viņā ir tik pretīgi atbaidošs? Kā jums škiet? Palīdziet saprast!
Viņa ir pūt sākusi.
V
Gan no iekšas, gan ārēji, un to NEVAR nepamanīt.
  • 3
  • 0
Priecīgs Paskaidrojums
P
Grigulei acīs skabarga, tev divi baļķi.
  • 2
  • 12
Rodorodo
R
EP is birokrātisks, jo tehniski tas ir Vācijas projekts, kas atbalsta Vācijas ekonomiku, un tāpat kā Vācija, kur viss ir birokrātisks, arī ES parlaments ir izveidots līdzīgi. Turklāt, kvotu deputātu sadalījums ir tāds, kas balsojumos atbalsta Vācijai izdevigāku ekonomisko politiku. Tāpēc arī visu tur baro tik labi, lai visi būtu apmierināti un atbalstītu gan Vācijas imigrantu gan arī ekonomisko politiku. Hitlers bija stulbs karojot, viņam vajadzētu mācīties no Merkeles, kā Vācijai dominēt visu Eiropu
redz>
r
Vacija ir vairak Latvijas beglu neka Krievijas, pateicoties Dombrovska "veiksmes stastam", vai tad Latvija nav nabadzigaka un korumpetaka ES valsts blakus Rumanijai un Bulgarija, un lielakos meslus ir taisijusi pasi latviesi Slesers, Dombrovskis, Aboltina, Lembergs, Aseradins, ...listi varetu turpinat!!?????
  • 7
  • 8
biedri Rodorodo
b
Tu tak ar braukā apkārt pa pasauli vieglas dzīves un daudz desas meklējumos...Nu-tad jābrauc uz Vāciju. Krievijā tev nav ko darīt. No tās pats aizbēgi.
  • 4
  • 3
redz>Rodorodo
r
Paldies par pēdējiem jaunumiem no Kremļa! Tagad zināsim ar ko Kremlis un Rodorodo nodarbojās. Bet kas vainas Vācijai? Tur tak pilns ar latviijciem un rossijaniniem kas kā vien var bēg no Rossijas...Vai tad Vācija būtu slikti? tad jau šie tā nebēgtu.
  • 4
  • 3
Lauku vecis
L
Tāpat kā Misāne un Pulkinena un citas tiki pie bagāta , ar statusu , veča. Ja būtu gudra , tad sākltu gatavot Latvijai lauksaimniecība svariantus , lai sekmīgi pirmā varētu pa spraugu iespiesties Amglijas biznesā ar Latviju, lai angļi nejūt iztrūkumu arsevišķās pozīcijās. Kur nu dāmīte... Pļāpā un no viņas minētajām pļāpāp neuztvertu VAJADZĪGĀS NIANSES!
Protams
P
Nauda jau nesmird vai ne Grigule ?! Jo pati jau tur sēdēji,un pļāpāji tik dēļ tās....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas