Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Iesniegti deputātu paraksti OIK parlamentārās izmeklēšanas komisijas izveidei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Irlielāmērāticams
I
ka komisija izveidos darba grupu... .
Lolita
L
Kapec sis izmeklesanas komisijas Par OIK banditisko likuma izmeklesanu neatbalstija «  tautas kalpi » NA, PAR, Vienotiba???
Nabokovs
N
Tāpēc, ka vēlēšanas ir aiz muguras un līdz nākamām var mierīgi zagt ar OIK palīdzību. Pirms nākamām vēlēšanām Vienotība un APar atkal atcerēsies, ka īstenībā viņi esot dikti pret OIK. Nodobinās darba grupu, kurai līdz 20999.gadam uzdos izstrādāt plānu, kā var apzināt OIK atcelšanas iespējamību, iedalīs līdzekļus, izzags un tā uz riņķi.
  • 4
  • 1
solon
s
Un aktīvās darbības imitācija var sākties! Komisijas galvenais uzdevums - kā tautai aizmālēt acis imitējot darbu tautas labā, likt tautai domāt, ka komisijas darba rezultātā tauta ir ieguvējs bet tai pat laikā lai nekas nemainās vai, vēl labāk, izmaiņas sarežģīt tā, ka pats velns asti sev nolauztu bet tā arī nesaprastu - viņš kko ir apēdis vai viņš ir ticis apēsts ... Urā biedri! Visiem ordeņus!
OIKāpiemānīju!
O
Nav pieļaujams no valsts sponsorēts privāts bizness, jo tas pēc būtības nav vairs privāts bizness, bet gan CCCP plānveida ekonomikas zombijs.
Finansovijs
F
Iesākumā vajadzētu noskaidrot cik Latvenergo ir savākusi OIK naudas.
.
.
Beidziet nu dzīt zosis! Šajā gadījumā deputāti jebkurā situācijā cenšas gūt personīgu labumu no darbības imitācijas "komisijās". Visa šī darbības imitācija ir tikai nūjas grabināšana samazgu spainī, jo lielākais ieguvējs no OIK ir valsts- TEC2, kas darbojas ar Krievijas gāzi, ir lielākais OIK saņēmējs, un tas pieder Latvenergo, tas ir- valstij. Valsts ar OIK iekasē netiešo nodokli, un visam pa virsu uzliek tiešo nodokli- PVN.Tāpēc valsts nekad OIK neatcels, jo tam ir liela "fiskālā ietekme". OIK ir ieinteresēti arī partiju sponsori. Visi šitie "scenāriji" ir vēlētāju muļķošana un dezinformācija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas