Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Ikstens: Automātiski nominēt Pabriku ir bezjēdzīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pabriķis ir
P
visnejēdzīgākais kandidāts Latvijas vēsturē.
Bet... Pazuda?!!
B
Vakar, 20:36 "Cenzūras" neesot ,hi,hi!!! & Ha,ha,šķiet portāls nevēlamos dzēš, jo tāda ir perverso reakcija, jo viss raksts par gobzema plānu par rinkēviču premjeros ir PAZUDUSI!Un pazuda,kad pret zilajiem parādījās daudzi tos un ministru atmaskojoši komentāri! **Tur bija labi,precīzi, ļoti asi koment. par perverso būtību un stilu!
Sanitārs
S
Kāpēc bezjēdzīgi? Pa 100% apstiprinātos viedoklis, ka 3 kandidātu izvirzīšana bija kaut kur Ventspils apkaimē izstrādāts plāns, ko persona bez inteliģences un labas izglītības pazīmēm (aiz atriebības, ļaunā priekā) īstenoja. Un visi ierēc.
Jā, pazuda raksts
J
Šodien, 20:36 "Cenzūras" neesot ,hi,hi!!! & Ha,ha,šķiet portāls nevēlamos dzēš, jo tāda ir perverso reakcija, jo viss raksts par gobzema plānu par rinkēviču premjeros ir PAZUDUSI!Un pazuda,kad pret zilajiem parādījās daudzi tos un ministru atmaskojoši komentāri!
Precīzi
P
Šodien, 18:04 TX Šitais varas nopirktais laikam 1. reizi pasaka ko sakarīgu.... - par 4.maija kliķes galma sulaini!
ha-ha-ha
h
Makrons ir apsolījis, ka ar 1.janvārī: (1) minimālā alga tiek palielināta par 100 eiro, nepalielinot darba devēja izdevumus, (2) virsstundu darbs netiks aplikts ar nodokļiem vispār, (3) darba devēji varēs maksāt "13.algu", ko neapliks ar nodokļiem, (4) tiek atcelti nodokļi pensionāriem, kas bija ieviesti šogad. Par cik procentiem palielināsies Francijas budžeta deficīts, izpildot visus šos solījumus? Vēl pirms degvielas nodokļa atcelšanas, deficīts bija plānots 2,9. Pēc degvielas nodokļa atcelšanas (4,5 miljardi) tas ir pietuvojies 3%. Un tagad. Pirmo pasākumu vien: 1200 eiro reiz darba ņēmēju skaits - vismaz kādi 30 miljardi.
Īkstenam taisnība
Ī
Automātiski nevajag darīt neko. Var sanākt pamatīga šmuce
ha-ha-ha
h
Makrons pašlaik tiešraidē uzrunā franču tautu. Acīs iepilināti pilieni, lai izskatītos, ka viņam ir asaras acīs. Un pēc šīm muļķībām, ko viņš saka, liekas, ka franči nākamsestdien nojauks Parīzi līdz pamatiem.
ups
u
Pabriks ir Latvijas Makrons. Ja nominēs Pabriku, tad jāgaida dzelteno vestu kustība. Pažēlojiet mazos veikaliņus, viņi neko sliktu nav izdarījuši, metiet Pabriku miskastē, nemetiet bruģi skatlogos.
2 reiz 2 ir 5
2
Ai, nu nevajag! Pabrikam līdz Makronam kā Dombrovskim līdz Bolta rekordiem sprintā. Rietumeiropā ar savu politprostitūtas bagātīgo CV Pabriks par nopietna politiķa karjeru varētu aizmirst, bet pārējā viņa banda Pūce, Pavļuts un Bondars par saviem korupcijas noziegumiem sen sēdētu aiz restēm. Latvijā tādi kā Pabriks ir uzbūvējuši kaut ko līdzīgu Krievijai miniatūrā tālab var tēlot no sevi politiķus un bez bēdu dzīvoties pa valsts kabatām.
  • 11
  • 0
Fredis
F
Ja paliek vecā valdība, tas arī būtu vislabākais variants. Crazy idejas no JKP un KPVLV neliekas pievilcīgas.
nelietim
n
Ko tev NA ir "torpēdējis" ?
  • 3
  • 5
Pabriks ir nelietis
P
Pabrisks ir nelietis. Nogāza Bordānu un Gobzemu. Viss ir skaidrs. Parieši un NA nemeklēja risinājumu tikai torpedēja
  • 15
  • 7
"Cenzūras" neesot ,hi,hi!!!
&
Ha,ha,šķiet portāls nevēlamos dzēš, jo tāda ir perverso reakcija, jo viss raksts par gobzema plānu par rinkēviču premjeros ir PAZUDUSI!Un pazuda,kad pret zilajiem parādījās daudzi tos un ministru atmaskojoši komentāri!
opā
o
Kapēc? Prezidents taču nosauca visas trīs kandidatūras. ja viņš vispār ir prezidents, tad jsauc Pabriks sastādīt valdību. Ja nevar, jāizsludina ārkārtas vēlēšanas. Kas tur jēdzīgs vai nejēdzīgs? Visa šī valsts ir viena nejēdzīguma kalngals - stulbums pāri visam!
jautājums Ikstēnam
j
Kā izskatās automātiska nominācija?
20.julijs
2
vot, nominēt Pabriku ar C4,ta jau butu lieta!
jā gan, bet ironija
j
Viena VA eksrektora bremzējums sava otra kolēģa VA eksrektora Pabriķa tālākai amatu plauksmei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas