Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Ikstens: Nav pārliecības, ka JKP lēmums nesadarboties ar ZZS ir taktiski gudrs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vecais
V
Šī bija jau devītā reize neatkarīgajā Latvijā. Klausoties vēlētāju jeb tautas vēretējumus, nevienā no tām iepriekšējām astoņām reizēm vēlēšanas nav izdevušās: ievēlētie deputāti izrādījušies muļķi, zagļi, korumpēti ļaundari utt. Astoņas reizes esam kļūdījušies, esam nobalsojuši par nepareizajiem. Astoņas reizes pēc kārtas!
anna
a
Ļoti prātīgs lēmums, gan taktiski, gan stratēģiskis, jo ZZS dotajā konstelācijā bija lielākais ērkšķis valsts miesā. Un tas, ka tad jāņem visi (visi, atskaitot Saskaņu!) pārējie, nudien ir mazāka bēda. JKP īsais uzstādījums / moto / lozungs - godīgi, drosmīgi, gudri - ir laba bāka, skaidrs virzienrādītājs. Protams, ja priekšplānā - `kā labajos laikos` izvirza tirgošanos, zemdeķa cīņas un `kompromisu mākslu` (lai dejotu tango, vajaga....), tad tā arī jāsaka.
anna
a
Varbūt taktiski gudri būtu bijis piedāvāt KPL ārlietu ministriju... Līdzsvara labad.
  • 0
  • 0
Anna2
A
Ļoti prātīgs lēmums, gan taktiski, gan stratēģiskis, jo ZZS dotajā konstelācijā bija lielākais ērkšķis valsts miesā. Un tas, ka tad jāņem visi (visi, atskaitot Saskaņu!) pārējie, nudien ir mazāka bēda. JKP īsais uzstādījums / moto / lozungs - godīgi, drosmīgi, gudri - ir laba bāka, skaidrs virzienrādītājs. Protams, ja priekšplānā - `kā labajos laikos` izvirza tirgošanos, zemdeķa cīņas un `kompromisu mākslu` (lai dejotu tango, vajaga....), tad tā arī jāsaka.
Udo Ulbergs
U
Stāvoklis ir izveidojies ļoti nepatīkams. Latviešu tauta piedzīvo vienu no melnākajiem periodiem savā vēsturē. Visticamākais, pelnīti piedzīvo. Tauta 30 gadus atbalstīja nacionāli reakcionāru un krimināli oligarhisku valstiskumu nacionālo nodevēju un nacionālo noziedznieku vadībā. Tagad tauta ir atbalstījusi parlamenta un valdības izveidošanu no pederastiem, dauniem un morāli patoloģiskiem primātiem. Vienīgi stulbs vai lišķīgs cilvēks tagad var neredzēt un skaļi neatzīt tautas attīstības traki zemo līmeni.
Udo Ulbergs
U
Latviešu oligarhi izrādījās nespējīgi pieskatīt „Latvijas tautu”. Tādējādi latviešu oligarhi ir ne tikai nacionālie nodevēji un nacionālie noziedznieki, bet ir arī politiski organizatoriski nekur nederīgi primāti. Viņi netika galā ar savu „oligarhisko pienākumu” pret latviešu tautu. Viņi faktiski piekrāpa latviešu tautu, kura vienmēr atbalstīja nacionāli reakcionāro un krimināli oligarhisko valstiskumu. Tauta veltīgi 30 gadus atbalstīja savu kriminālo oligarhiju. Viņi izrādījās tik aprobežoti, ka zaudēja garīgi slimo daunu-klaunu un morāli patoloģisko tipu kompānijām. Latvijas kriminālā oligarhija pastrādāja jaunu nacionālo noziegumu – latviešu tautu atdeva garīgi slimu cilvēku (Homo degradation) pārvaldījumā. Tāpēc sastopamies ar vēsturiski jaunu situāciju. Līdzšinējā kriminālā oligarhija vairs nebūs reālais valdnieks Latvijā. Aktuāls ir jautājums „Vai latviešu tauta būs spējīga radīt leģitīmu oligarhiju?”.
Atkarība no KAPI.LV frustrācijām
A
Atstumjot ZZS no iespējamās koalīcijas, JKP kļūs atkarīga no KAPI.LV frustrācijām
Būs tādi, kas
B
atšķelsies no KPLV un atbalstīs valdību. Būs tāpat kā ar reformu partiju - izjuks īsi pēc ievēlēšanas.
  • 2
  • 5
Čik-či-rik-pidrik-ku-kū
Č
Ir vairāk kā skaidrs, ka atšķirība starp iepriekšējo Saeimu un pašreizējo būs tika debīlā eksotikā. Iepriekšējā Saeima turpināja valsti izzagt dūkulīgi un apnicīgi melojot.Tagad tautai tiks pasniegts daudzsēriju jampampiņcirks lai apstulbušās masas veiksmīgāk sagremotu tālāko valsts izzagšanu . Tāpēc dumjaiem vēlētājiem papildus vecajai ieskābušajai zarazai tika piedāvāti svaigi jampampiņi, jo balsot par mūžīgi zaglīgajiem naclopiem tie vairs lāga negribēja.
opā
o
Kāpēc politologs nav uzdevis galveno jautājumu - varbūt beidzot pietiks zagt? Kāpēc Latvijas ierēdniecības "šiverība" valstij izmaksā 10 reizes dārgāk nekā tādi paši pakalpojumi komercsektorā? Vai politologs zin, cik "mirušo dvēseļu" skaitās zaļzemnieku kurētajās ministrijās?
Zagt nepietiks nekad.
Z
Virs zemes zog visi, kam vien ir ko zagt, un kam zagt nav slinkums. Tagad MASVEIDĀ taisās zagt Kaimiņam Pieder Vara LV, jo kad pieder vara, tad zagt var DAUDZ VAIRĀK.
  • 16
  • 7
Afanāsijs Jūsmiņš
A
Ne teorētiķim spriest par praktiskām lietām un mūžam zaļo dzīves koku.
Elijah
E
To, ka tas NAV GUDRI, teicu jau iesākumā. Daži ZZS ministri (ja arī tādi būtu) nevar valstij un tautai nodarīt to ļaunumu, ko izdarīs KPSS.LV velni un raganas, kad nāks pie varas. Nelaimi un neaptveramu postu redzēs visi, būs tikai par vēlu, jo ar velniem JOKU NAV. Redzat, kā viņi MASKAS maina, - galvu reibinošā ātrumā!
oskars
o
un ne tikai ar ZZS , bet ari ar Jauno vienotibu , nav par ko runat ...
tu muļķis esi bijis
t
VIENMĒR
  • 8
  • 3
n
n
Jānomaina ne tikai veco sastāvu Saeimā, bet arī veco sastāvu politologu rindās, kuri var spriest mūsdienīgi.
Ak, tad MŪSDIENĪGI gan!
A
Vai tad Saule un Mēness pārāk maz mūsdienīgi, pamuļķi?
  • 17
  • 2
Ikstena kungs!
I
Mums nevajag taktiski gudrus politiķus, kas ar savu taktiku panāk valdības izveidošanu un stabilitāti, par ko tiek maksāts ar prettiesiskuma pastāvēšanu (piemēram, administratoru rūpals), OIKiem un citiem, atvainojiet, sūdiem. Mums ir vajadzīgi politiķi, kas grib rūpēties par tiesiskumu valstī. Jo tāda jau bija doma, kāpēc sabruka PSRS - mēs gribējām prom no valsts, kurā cilvēku bez viņa piekrišana ieliek vagonā un aizved uz Sibīriju, un gribējām valsti, kurā tā nenotiek, bet tā nenotiek tikai TIESISKĀ valstī. Tāpēc, ja mums nav tiesiskuma (OIKi un administratori to pierāda), tad kāpēc mums vajadzīga šī valsts ar "taktiski gudriem politiķiem"?
pilnīga piekrišana
p
kā ta! Mums noteikti vajag politiķus - grūtgalvjus, galvenais tik, ka spēj izmācīties "smukus" lozungus. Protams, te lielais jautājums: Kuri ir tie "mēs"?
  • 3
  • 14
Jansons
J
Cāļus skaita rudenī. Vēl neviens ne par ko nav vienojies. Lai pastrādā pēc tam dažus mēnešus, sāksies īsta jautrība.
jaaa
j
pareizi dara,jkp,ka iedeva kurvīti žu līķu partijai

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas