Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Izveidota darba grupa OIK sistēmas atcelšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nekavējoties likvidēt OIK!
n
Vienotība grasās veikt grupveida darbību OIK saglabāšanai.
Hūgo Vācietis
Nav jau runa vienīgi par atcelšanu ...bet runa ir par to lai citiem par piemēru tiktu arī nopietni sodīti šīs cūcības radītāji !
shēmotāji
s
Gumijas stiepšanas grupa, kuru piedevām vada pats OIK autors! Ja mēs būtu Eiropa, nevis Krievijas piedēklis, OIK noziedzīgās shēmas sen būtu likvidētas, Ašerādens un Co. sēdētu aiz restēm, bet no prokuroriem sastādīta Darba grupa steidzamības kārta izmeklētu OIK mafijas noziegumus. Šeit paši OIK ieviesēji stieps gumiju līdz vēlēšanām, vēl pamanīsies uz tā rēķina sev taisīt PR nu un ja iespruks Saeimā, varēs turpināt zagt.
>:-)
&
Beigās būs varens "GODA MIELASTS " . Re ,kā mēs, tos donorus , izčakarējām ,bet šie , neko ! Maksā raudādami ! Neievēlēs atkal ? Ievēlēs , kā jau ierasts ,par "zemniekiem" , par "zaļumu" un vēl par visādiem sviestiem . ATMIŅA " DONORIEM" ĪSA :D
Kira
K
Latvija ir nekavejoties jaatjauno nave sods, jo Latvija, beidzot, ir jasak tiesat un publiski pakart vai nosaut si OIK likuma raditajus un ta legalizetajus, ir jasak tiesat un sods ES fondu izlaupitajus un to izsaimniekotajus. Ir jatiesa un ar naves sodu jasoda likumu Par diplomatu izdienas pensiju, , likuma Par prezidentu privlegiju izstradatajus un to legalizetajus. Ja Latvija netiks tuvakajos menesos atjaunots naves sods tad Latvijas valsts pastaves ne ilgak ka vel 30. gadi, jo lembergi, skeles, lesinski, berzini, stokenbergi, pabriki, vikenes, kalnietes, vaideres, riekstini......izdaris visu, lai iznicinatu Latvijas valsti ka tadu un latvieus tautu.
Vienotības OIK pedočekistam
V
Iesēdini mūs pedočekist!
  • 1
  • 0
nacistam, daunim
n
Gribi aizblaustities lidz kriminalatbildibai, nacistu dauni?
  • 0
  • 3
Trollis JT
T
Lasot virsraktu... pirmajā brīdī šķita, ka izveidota operatīvā grupa OIK noziedznieku arestam un izmeklēšanai . Nē tā tikai "darba grupa". Iespējams, tūlīt pasūtīs "pētījumu" ... par kādiem 150 000 evriku.
Lacplesis
L
Kapec saja darba grupa nav ieklauti Latvijas aplaupitie un apzagtie Latvijas pateretaji, zemnieki, uznemeji, bet tikai kaut kadi cinavnieki, kuri sanem loti lielas algas un pasu sev iedalitas premijas, privlegijas. Ja sis banditu, zaglu, ologarhu likums Par OIK netiks atcelts lidz si gada 1 .oktobrim un netiks atmaksata izkrapta nauda ar so OIK, tad lai Vienotiba, NA, ZZS necer uz to, ka vinus saeima kads ieveles. Vienotiba var atgut veletaju uzticibu tikai ar darbiem: ja lidz si gada 1. oktobrim tiks atlets OIK, likums Par diplomatu izdienas pensijam, likums Par prezidentu privlegijam...un citi likumi kuros 27. gadu laika zaglu bandas- partijas, Latvijas alkatigie, zagligie prezidenti, deputati, ieredni, ministri ir iestradajusi sev netaisnigas un amoralas privlegijas, socialas prieksrocibas un visa veida krievijas komunistiska rezima privlegijas, garantijas. Aicinu visus Latvijas pilsonus nebalsot par ZZS un NA zaglu bandam, kuras ir vieni zagli, banditi, korumpanti, idioti.
Emsis: atbalsts Latvijas latviskuma
E
Diena, 22.09.2000. Dubulttarifs: atbalsts Latvijas latviskumam Autors: I.Emsis, Zaļās partijas līdzpriekšsēdētājs. Ministru kabinetā apspriešanai nodoti Enerģētikas likuma grozījumi, mazinot līdzšinējos atvieglojumus mazajām HES, vēja elektrostacijām un citām reģeneratīvajām energoietaisēm un tuvinot to pilnīgu atcelšanu. Es kā šo atvieglojumu autors un izcīnītājs 6. Saeimā vēlētos ieviest skaidrību dažos ar tiem saistītajos aspektos, kas vai nu aiz nezināšanas, vai apzināti tiek noklusēti. Enerģētikas likuma 40. panta 1. daļā noteikts, ka Latvenergo jāiepērk mazo (līdz 2 MW) hidroelektrostaciju, vēja elektrostaciju, saules bateriju un biogāzes energoiekārtu, kuras nodotas ekspluatācijā līdz 2005. gadam, pirmajos astoņos ekspluatācijas gados saražotās enerģijas neizlietotais pārpalikums par divkāršu realizācijas tarifu, tādējādi paātrinot šo elektrostaciju kapitālieguldījumu atmaksāšanos jeb, citiem vārdiem, mudinot lauku uzņēmējus ieguldīt līdzekļus šādās mazās elektrostacijās
Hūgo Vācietis
skaidrs ka Metalurgu likvidēja tikai par godu šai bandai !!! Un sanāk ka Kučinskis tad arī ir no šīs bandas ?
Sabiedrība
S
Cik nodokļu maksātājiem izmaksās darba grupas darbs? Vai tiks saukti pie atbildības vainīgās amatpersonas, kas ir veicinājušas OIK sistēmas izveidi no pirmssākuma un nepienācīgi veica OIK dalībnieku uzraudzību? OIK atcelšana tiek pasniegta kā varoņdarbs, taču netiek pateikts, ka gandrīz 500 miljonus eiro apmaksās nodokļu maksātāji un nevis vainīgie. Šo naudu varētu izlietot skolotāju, policijas darbinieku, mediķu, utt. algās. Darba grupa strādās ar sekām, bet vai kāds strādās pie cēloņa - pirmssākuma?
Jurista viedoklis
J
Jurista viedoklis: http://www.juristavards.lv/mikrofons/114-ikviens-kas-lieto-elektribu-ir-no-valsts-puses-apkrapts/ Kurš atmaksās nelikumīgi iekasēto naudu un par nelikumīgi saslēgtiem līgumiem?
  • 17
  • 0
OIKšerādenu cietumā!
O
Kā var darba grupu vadīt persona, kas vainīga pie šī nozieguma izdarīšanas?! Skaidrs, ka mūs sagaida kārtējais Vienotības farss.
Zaglenam
Z
Vari kaut aptuveni paskaidrot, kālab OIK vispār bija jāievieš un kālab tie, kas OIK ieviesa, tagad pētīs (par papildu samaksu), kāpēc paši OIK ieviesuši?
  • 7
  • 0
Benedikts Bulfstaks
B
Ne tikai ņirdz, bet aizgūtnēm no priekiem pat rasina biksēs.
  • 10
  • 0
Emsis skaļi ņirdz
E
lasot šādus komentārus
  • 9
  • 0
Jorens
J
Ko izplati melus, melkuli? Baidies, ka OIK atcels?
  • 6
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas