Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Jaunie reitingi raidot signālus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
latvietis ar mietu !
l
Un patreiz tik skaists laiks ....un Kučinskis tak arī vienmēr atpūšas tik vasarā parādi Kučinski ka tu arī reizēm esi Cilvēks ! Un iedod tiem invalīdiem tos skūterus patreiz un tūlīt ...
Aleksandra Kutuzova
A
Skatisimies uz siem reitingiem kritiski un nepienemsim tos par absoluto patiesibu. Gribas tomer ceret, ka katram ir sava galva kaut vai nedaudz analizet spejosa, ne tikai palausanas uz siem reitingiem.
valdis
v
Aicinājums slēpt pases, lai neļautu pildīt pilsoņa pienākumu, ir cilvēktiesību pārkāpums. Vai par aicinātāja personu nevajadzētu painteresēties Valsts Policijai?
:D
:
vaļģis , neuztraucies tik dikti :D
  • 1
  • 5
Zuze
Z
SKDS pagājušajā gadā pirms pašvaldību vēlēšanām Rīgā smagi kļūdījās ar JKP, diez vai tā bija statistiska kļūda..
fakts
f
Daļa pretlatvisko partiju kā Vienotības, Par un JKP veco kleptomānu bloks, paliek aiz strīpas, tas ir labi. Bet viņu sabiedrotie no Saskaņas gan joprojām turpina apdraudēt Latviju.
pastāsti, trolli
p
kas tad būtu tas "JKP veco kleptomānu bloks". Mani ļoti interesē, kurš šajā jaunajā partijā ir vecs kleptomāns. Bet ar atsaucēm, ja drīkst.
  • 4
  • 0
Lāsma
L
Kaut kā vairāk šķiet, ka aktīvā reitingu publiskošana ir saistīta ar noteiktu politiskā spēka ievilkšanu vairāk pie siles. Katru skaitli var pagriest kā vajag un skds jau vairākkārt pierādījusi savu neprofesionalitāti
ttt
t
Vecās partijas drusku nav iebraukušas Man ir pilnīgi vienalga, kas sēž Saeimā un kā un kur zog. Galvenais, lai tur sēž pēc iespējas mazāk Saskaņa un vecie čekisti. viss. tik sasodīti vienkārši. Cilvēki balso par kaiminū, jo viņiem jau zajebla veco neizdarīgo idiotisko politiķu bezgalīgās shēmas un nekādu pozit'viu izmaiņu. Kaimiņš gan jau 20 gadu laikā pārvērtšiies par tādu pašu krupi, kā pārējie, bet tad arī atnāks nākamais "citādais" kandidāts.
populistu purvs
p
Kaimiņš un bijušais maksātnespējas administrators Gobzems ir tipiski populisti Trampa stilā. Kā tiks pie siles, laks draudzīgi kopā ar Saskaņu un lemberdzēniem.
  • 6
  • 2
Vecsčekists
V
Ak vecie čekisti nepatīk? Nekas, nekas... kad uzrausieties uz jaunajiem, tad vecie būs labi...!
  • 5
  • 8
silvestrs2016
s
Ka var balsot par promaskavisku partiju ,, SASKANNA,, ? Kas ir tas elektoraats, kas nodrosina tadus reitingus ssaij partijai Latvijaa? Tiessm ir latviessi,kas balso par makovijas partiju,, saskanna,, ? :(((
"latviešu partijas" ir dažādas
&
Riko komentārs tikai vēlreiz apliecina Gobzema/Kaimiņa spēju pēc vēlēšanām vienoties ar Saskaņu par koalīciju.
  • 4
  • 2
Riko
R
Ja 'latviešu' partijas savu uzticības grantu ir izsmēlušas un vēlētājiem liek vilties jau GADU DESMITIEM, tad loģiski, ka pat skeptiskākie sāks lūkoties to virzienā, kuriem nav bijusi iespēja un kuri nav pierādīti. Likumsakarīgi. Ieteiktu 'latviešu' partijām saņemties tagad vairāk kā nekad, bet izskatās, ka kārtējo reizi notiks pirmsvēlēšanu slinkošana, gulēšana uz veciem lauriem (ja vien tādi būtu) un attieksme 'ai, tak lumpeņi tāpat iebalsos mūs, jo par kādu jau tam nabadziņam ir jābalso'. Nē, pats nebalsošu par Saskaņu (gan jau no pragmatiskā komentāra radās tāds iespaids). Balsošu par KPV.
  • 8
  • 9
>:-)
&
Saskaņas balsotāji, arī "vienotajā krievijā", pie reizes ir iestājušies ?
GoodMaan&ParexK&K
G
Būtībā sen jau pilnīgi pofigu par kuru politkrimināla grupējumu nobalsos pārabdebilizētie auni. Galvenais lai tajā būtu pietiekami daudz komūnistu, naclopu vai svoloču nodrošinot LPSR čekistiem un PSKP boļševikiem turpmāko siles izšņukurēšanu. Bauru un homo sovetikusu pauros precīzi raidīto kaku signāli ar jaunu sparu stimulēs viņus atkal perfekti debīli nobalsot un sīkrukšus kviekt stumdoties pie siles.
>:-)
&
Visi tumsonīgie , naivie , apmātie, sirmmāmiņas un sirmtētiņi, bez jebkādām liekām šaubām nobalsos pas ZZS! Par idillisko , laimīgo, "Lauku pastorāli" ! Izglāb LV ,noslēp omes un opja pasi , vēlēšanu dienā!!!
Kika
K
Drizāk jānoslēpj pamuļķo mazbĕrnu pases, kas vēlēşanas uzskata par cirku.
  • 9
  • 9
:)
:
Prasās pēc jauna Ulmaņa,citādi kārtības nebūs.
Ulmanis nodeva Latviju
U
Jeņķi jau dabūja oligarhu, kas nu pazemo viņu valsti. Vai tādu vadoni tu vēlies?
  • 3
  • 3
Bērziņš
B
21,4 + 12,4 + 7,0 + 6,8 + 4,4 + 3,9 + 2,9 + 1,9 + 1,1 = 61,8 Par ko balsos atlikušie 38,2%?
PŪĶIS
P
PAR KAIMIŅU!
  • 8
  • 11
Vieno†ība pati vainīga
V
Vienotība ir kā piedzēries vīrs, kurs iekausta sievu, un tad šlupst: kāpēc tu mani nemīli". 10 gadu stagnācijas zem Dombrovska, Vilka, Āboltiņas, Šadurska un viņu Co. radījis cilvēkos riebumu, un tāpēc viņi balsos par Kaimiņu vai Saskaņu. Viss loģiski. Ja Latviajs Valdība kopš 2008 gada močī tautu, nav brīnums. Rietingi ir likumskarīgi
:):):):)
:
Starpcitu, Dombrovskim ir bijis vislielākais uzticības reitings starp līdzšinējiem Latvijas premjeriem. Es labāk balsotu par 100 dombrovskiem nevis vienu Kaimiņu vai vienu Urbanoviču
  • 6
  • 6
Zigrida
Z
Vai tiesam Latvija ir tik daudz idiotu, debiliku kuri vel ir gatavi balsot par ZZS zaglu bandu? ZZS vadiba ir iznicinata Latvijas lauksaimniecib, ir izvaroti Latvijas lauki un vel joprojam Latvijas laukos dzivo idioti kuri balso par so zaglu, izdzimtenu bandu ZZS.
xxx
x
Latvija nav nemaz tik liela. Iedomājies scenāriju - Pēterim ir silta vietiņa kādā pašvaldībā (no ZZS saraksta), tātad, lai Pēteris saglabātu savu amatu, par ZZS balso viņš, sieva, viņu abu vecāki (ja dzīvi) un bērni (ja ir jau 18 g.v.), jo zināms, ka tētis iphone nopirkt nevarēs, ja pēc vēlēšanām kas mainīsies. Pēterim ir arī bijušie klasesbiedri, nepieciešamības gadījuma var kādu projektiņu iešķiebt, pat ja klasesbiedriem ZZS nav patīkami, par Saskaņu nebalsos, par Kaimiņu arī ne, beigās sarakstiņš tāds īss paliek un, ja pie varas tiek nepareizie, tad projektiņu nebūs. Turklāt, Pēteris arī šad tad atmet kādu darbu bezdarbniekam, kas kaimiņos dzīvo, arī viņš balsos par ZZS, lai nelielā samaksa no Pētera turpinātos. Tādu ģimeņu un stāstu ir simtiem...protams, ka viņi nedomās par ZZS kā bandu, bet par savas labklājības nodrošinātaju. Diemžēl, tāda realitāte, kurš tad sev kajā šaus, ja patriotisku jūtu nav, tad...
  • 20
  • 0
sorosietei
s
Kad mācīsies latviski?
  • 3
  • 10

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas