Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

Jaunsleinis iebilst pret algu griestu ieviešanu pašvaldību vadītājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
@
@
Sirmais tautas kalp!Dodies tik atpakaļ uz Liepāju,pietiek trekni dzīvot un melot,melot,melot,kā pašam nav neērti!Vai tad nepietiek naudas,kur liksi?
Laine
L
Tiešām īsta domu pērle - "Jaunie deputāti varbūt bija drusku apjukuši" - tikai kādēļ aiz lielā apjukuma nepiešķīra sev mazākas algas kā iepriekšējiem deputātiem...
aga
a
Ko tad jaunie mēri darīja pirmajā sēdē???-protams lēma par savu kabatu. Bet vai tad nebūtu tikai godīgi -vispirms parādi ko vari un tad sev algu bliez augšā? Mūsu novadā vienam pāvam pat 3 vietnieki ar vairāk par 1000Ls algu . Pārstrādājušies neko nedarot -kauns par savu zemi...
jautrais
j
Ko gribēja, to ievēlēja, bet sākas asaru liešana. Kāda tauta, tādi deputāti. Un ilgi veči Jūs d.... un tā Jums arī vajag.
elektorāts
e
kā man patīk tie 'drusku apjukušie "un viegli maldināmie deputrāti!!! Lai viniem arī turpmāk vienmēr izdodas pieņemt lēmumus, kas balstās uz nelielu apjukumu un maldiem!! Tā viņi nekad paši sev pāri nenodarīs!Vienīgi jautājums - kāpēc tai apjukumā nevienuviet nav gadījies pieņemt mazu algu???
skirsts
s
KA TIK UZ TADIEM KEIZARINIEM VAR SKATITIES, JAU JUNTS SAK BRAUKT VIENAM OTRAM BET SEZ UN DOMA KA BEZ VINIEM NEIZTIKS..............
x.x.x.x.x..
x
NEKO VAIRAK NEDARA NE PAR SKOLOTAJIEM NE PAR ARSTIEM NE PAR VIENU CITU.........................................BET GRIBET GRIB BEZ GRIEZTIEM...................VACIES UZ ZOO.
Jaunlops
J
Kā šitādus vēl Latvijas zeme nes?
nesaprotu
n
kā cilvēks ar šadu morāli un tikumu tiek ievēlēts par LPŠ priekšsēdētāju? Laikam tie, kas vēlē nav labāki?
Politiskaa atbildiba
P
"Jaunie deputāti varbūt bija drusku apjukuši," Nu ja un kaaa vel apjukusi pie siles pieseezoties! kretini!
@
@
Jo nabadzīgāks pagasts un pieticīgāks cilvēks, jo vairāk gribas ēst.
loms
l
Obligāti vajadzētu visas algas noteikt vienotas un ar striktiem nosacījumiem. Savādāk tur puikas un meitenes kā varu dabū tā stūrē uz nebēdu. Un ja nu kāds te ir apjucis tad šis varenais orators.
Lelle
L
Vecā komuņagu cūka un liekēdis...šito pirmo jātriec ar mietu uz Zilupes robežu...
Tauta.
T
Tāpēc mīļā tauta mēs tiekam izņirgti no šo kundziņu puses,jo kā redzam Latvijā krīzes nemaz nav,jo kā redzam pašvaldību vadītāji palielina algas uz to rēķina ,kuriem algas atņēma.Latvijā par krīzes upuriem ir ļaunprātīgi padarīta viena tautas daļa,kamēr mūsu kungi un vagari,atņemot tautai pēdējo maizes kumosu ,paši saņem tūķstošus lielu algu,un viņiem nekādas krīzes nav. Vecā politika turpinās,. priekš,rijējiem ,kampējiem,mantraušiem valsts kasē naudas priekš viņiem vienmēr pietiek. Viena daļas tauta pataisīta par ubagiem ,kamēr kungi pārrijušies līdz lūpai,un viņiem vēl nepietiek.
Tev
T
Ir jānosaka pašvaldību vadītāju algu griesti,jo kā mēs redzējām kā tikko jaunizceptie pašvaldību vadītāji tikuši pie šprices,pirmais ko viņi šajā krīzes laikā izdarīa ,ievērojami paaugstināja savas algas. Kas tad viņiem Latvijā krīzes nav,vai tad krīze Latvijā ir tikai atsevišķām cilvēku grupām,kuriem algas samazinātas līdz minimumam.Kas tas par bardaku ,ka kungiem vajag vairāk naudas,pietiek rīt,tāpat jau visiem kuņģi uzaudzēti līdz degunam,knapi elš. Nauda,nauda ,nauda,nekas vairāk viņu prātos nav,cik tad var grābt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas