Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Jaunups būs EP deputāta Ijaba padomnieks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lepnums
L
Bratva deleģē uz EP savu pārstāvi! Viens no Latvijas organizētās noziedzības redzamākajiem pārstāvjiem.
ww
w
Ījabu raksturojošs apstāklis.
Edvins Eglitis
Reiz bijam biedri viena Rigas sportu kluba. Sitas cilveks vispar nespej aizvert savu muti. Padomniekam jauzklausa citus, nevis runaat bez partraukuma. Jaunups nemaz nevingroja, vinam loti patika audience kura uzklausija vina ipasi izredzetos gudros vardus.
  • 18
  • 0
Margarēta
M
Kunga māte, un Jaunupe māšele Dacīte no Satori ar par Rīgas palīdzi. Tad nu 2 varianti. Vai nu Jaunupiem sūri laiki un pieteikušies par peškām EP deputātam.... kas maz ticams. Vai arī... EP deputātam nebija naudas, ko ieguldīt kampaņā, kurā pats bija lokomotīve un ieguva vienīgo vietu, tad nu dīls ir tāds, ka krietna daļa aldziņas jāatskaita partijai un tās sponsoriem un PīĀristiem. Izdevīgāk jau tādā situācijā, ka var daļu norunātās ikmēneša summas atskaitīt no līdzekļiem, ko EP piešķir palīgu un stažieru algošanai, nevis no algas. Vismaz kaut kas arī pašam drusku paliks. Bet vispār izskatās, ka Ivariņš veco ciniķu blicē iekūlies, kur liek kampaņā ieguldīto naudu sūri "atstrādāt", tāpēc iesaku džekam savākties viesnīcās ziepies un Eiroparlamenta ēdnīcās cukuriņus un sālīšus, tak jau saimniecībā noderēs pēc 5 gadiem, kad par politologu neviens vairs nejems un honorāru nemaksās, bet visādi jaunupi būs atraduši citas lokomotīves.
Gregs
G
Kad tad Jaunupa kungs strādās pie Zandera kunga? TV24 skatītājiem viņa ļoti pietrūks. Un varbūt varēs iekārtot darbā EP arī kādus klases biedrus. Kā agrāk.
Nja
N
ījābelis
Keramzīts
K
Diez vai arī jaunajā amatā arī bolīs acis????
Tālis
T
Divi zābaki - viens pāris!
Margarēta
M
es jau nu Ījāba vietā drusku uzmanītos. Pirms tam Jaunups bija S. Āboltiņas padomnieks, padomdevējs un komunikācijas specs. Kā tas beidzās, mēs visi labi zinām. Tīri tā aiz māņticības, Ivar, nevajadzēja jau nu gan!
lustīgais nerris uz tirgus plača
l
Nu un? S. Āboltiņai tas beidzās ar vēstnieces Itālijā posteni! Jaunups viņai, tātad, bija veiksmes amulets - (tīri tā aiz māņticības runājot...)
  • 24
  • 3
eirokrāte
e
Nevis padomnieks, bet palīgs. EP deputātiem nav padomnieku, ir tikai palīgi: maksimums 2 Briselē un neieroebežots skaits (cik sanāk naudas) ievēlēšanas dalībvalstī. Parasti tā saucamajiem vietējiem palīgiem (dalībvalstī) maksā kaut kādu minimālo aldziņu un tie ir partijas jauniņie, parasti viņu uzdevumi ir necili - atbildēt uz vēlētāju e-pastiem, rīkot tikšanās ar vēlētājiem (meklēt telpas, stiept bukletus, vārīt kafijas un tējas). Es jau nezinu, varbūt Jaunups tiešām tik drūmā situācijā nonācis, ka jāpieņm darbā par deputāta palīgu ar mazu minimālo aldziņu.
lustīgais nerris uz tirgus plača
l
Zibeņzellis Ījabs: zibenīgi iestājās Attīstībai/Par!; zibenīgi pieteica kandidatūru uz EP; zibenīgi tika ievēlēts! - - - Kaut kas tomēr laikam NAV īsti kārtībā ar mīļās Latvijas partiju un vēlēšanu sistēmu. Ko? Ne? Savā laikā slānīja Vairu; tad Vairucis Ījabu apklusināja, pieaicinot sev runas rakstīt - slepeni no tautas (pūļa) un bez atalgojuma! Tajā laikā godkārīgajam Ījabam jau bija doktora grāds, sieva un divi bērni, bet viņš, ak jel, pieņēma nīstās Vairas piedāvājumu rakstīt šamējai runas PAR VELTI un SLEPENI?!? BET! Vairas zākāšana aptrūkās momentā. Un TĀDS tagad pārstāvēs LV Eiropas Parlamentā? Kāpēc ne? - Blakus Kalnietei, Vaiderei, Zīlem, Dombrauskim, zirga nāsīm Melnbārzdei (kurai jau tā sakāpis galvā, ka metās uzbrukt Vācijas kandidātei uz EK amatu!) jā, un kur tad vēl Gribule... Kas par kompāniju! Nav jābrīnās, ka briti nolēma - mums pietiek! Stājamies laukā, un viss!
n
Gribule vairs nav. Ir Andris ar Nilu.
  • 21
  • 2
Latvietis
L
Tas iespējams tikai Latvija!!! Āksts par padomnieku!!!!!
va vellos
v
Pirms 15 gadiem Pups bija bija boss un Iā-Iā sestais. Tagad otrādi. Joprojām abi mīl viens otru. Lūk īsta vīriešu draudzība (birdina asaru).
Fredis
F
bet osta?
  • 1
  • 1
Čīles zupurs
Č
PIRMAIS PADOMS iJABAM BŪS IESTĀTIES a/par...
yes!
y
Lai kāds padumjš kļūtu vēl padumjāks, viņam vajag padumjnieku.
Kims
K
Kad sis sikais diras lideju pigmejs tiks samalts miltos?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas