Laika ziņas
Šodien
Sniegs
Rīgā 0 °C
Sniegs
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

JKP mudina "spert nākamo soli" un no sarunām izslēgt sev netīkamo ZZS

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Spidola
S
Vajag izmerit Bordana un Gobzema dzimumloceklu garumu, un, kuram no abiem ir garakais un resnakais dzimumloceklis tam but par Latvijas ministru prezi, lidz tiks sarikotas arkartas velesanas.
Gregs Millers
G
Daudz labāk no koalīcijas izslēgt JKP, kas nav spējīgi uz konstruktīvu darbu, bet tikai uz visa graušanu un naida celšanu. Bez tam arī ārēji Bordāns nevelk uz premjeru. Viņa vienīgās divas īpašības ir glīta sieva (tas ir brīnums) un trīs dēli (par ko viņu tiešām var slavēt). Bet minētās pozitīvās īpašības nav pietiekošas būšanai valdībā un , it sevišķi, par premjeru.
opā
o
Tikai jaunas vēlēšanas ar iespēju balsot internetā izmantojot latvija.lv e-pārvaldes iespēju autorizējoties ar e-parakstu vai bankas kontu. Tas ir smieklīgi, cilvēki pārskaita desmitiem tūkstošus attālināti pilnīgi droši, kamēr vēlēšanās tiek vesta grāmatvedība 19.gs.stilā, kuru NEVIENS nekad nespēs pārbaudīt.
Stulbiņš NEBALSOTĀJS
S
Vai nu jārīko ārkārtas velēšanas un jāpanāk ka mazāk kā 30% no balso. Ar 70%+ NEBALSOTĀJIEM ir iespēja argumentēt, ka PPPLv ir kartupelis bez dīgļiem.
Agris
A
Kā jau latvieši- viens otru apmelo, izkaujas, izslēdz. Toties Saskaņa priecājas par neprofesionāliem, kašķīgiem, diletantiskiem, bet valdīt gribošiem deputātiem.
Dina Rusina
D
Arkartas velesanas un nekas cits. Nav verts laiku teret.
normunds
n
Izklausās jaulabi, bet, rēķinot ka aizies arī JV, bez ZZS būs par maz balsis, bet, atst'jot, ZZS būs mazākuma diktāta iespējas
Vika>normunds
V
nebija jau vajadzības tik krasi nostāties pret ZZS: Jānostājās bija pret konkrētiem ZZS darboņiem....kas ir līdz kaklam korupcijā...Varēja pieprasīt ZZS lai iekļauj valdībā citus cilvēkus no ZZS...Ir arī tur kas labs....
  • 21
  • 6
Jārīko ārkārtas vēlēšanas
J
Man jau gan izskatās, ka Bordāns ar Gobzemu šo visu kārtīgi pārrunāja, pirms runāja ar presi. Izklausās ticami, ka A.Par tikās ar citām partijām, t.sk. JKP, lai mēģinātu izveidot tiešām rīcībspējīgu valdību (jo pie Gobzema tāda nav iespējama), taču apdedzinājās, jo Bordāns ir solījis lojalitāti KPV. Šis nu aizskrēja pie Alda un pasūdzējās. Tam sekoja šie paziņojumi. Spriediet nu paši, kurš te ir melis un kurš blēdis. Manās acīs Bordāna kungs ir pilnībā izgāzies, es viņu tur redzēt vairs negribu, tāpat kā KPV un ZZS. Jārīko ārkārtas vēlēšanas, jo te vairs nekas nesanāks.
jārīko?
j
Bija jau ārkārtas vēlēšanas 11.Saeimā kur tādi vēlētāji kā Tu savēlēja galvenokārt tos pašus vecos...par 82%....
  • 12
  • 4
opis
o
Malacis Bordāns,nav ko sasieties ar sorosītu zilajiem no A/PAR un čekistiem ZZS!!!
oma>opis
o
vai tad Jaunups būtu tas sorosists? Te tak rakstīts, ka viņs strādā sponsoru interesēs.... Redz-te vēl vakar daudzi brīnījās, ka sponsori partijām naudu par velti nedod...Šodien paši var pārliecināties-kā ir ar tiem ''labajiem'' sponsoriem kas dod naudu partijām....Es jau saku: Ja kāds grib zināt-kas ir viņa mīļā partija-lai vispirms uzzina, kas viņu sponsorē...
  • 9
  • 3
:)
:
Lūdzu atgādiniet kas JKP ir tieši pret ZZS?
Bordāns
B
Es ar zagļu un narkomānu partiju nesadarbojos.
  • 2
  • 0
lūdzu> :)
l
Aizsūti vēstuli Bordānam un pats pajautā....Atradis te bezmaksas izziņu biroju...
  • 18
  • 6
jup
j
Tas ka Jūrmala ZZS +SC ir brāļi un šefte!!
  • 21
  • 3
Čekistbāba Vaira
Č
Mūžīgais ēzeļu apdebīlošanas teātris sīkrukšu bļodas danča izpildījumā jebukrā gadījumā novedīs pie ieplānotās siles izrīšanas un labo ļaužu tautas iestumšanas dziļāk dirsā. Vienīgi šoreiz deļ jautrības pie komūnistiem, naclopiem un svoločiem vēl tika pielīmēta jampampiņu varza. Pēc 4 gadi no kretīnteātra pārapstulbušajai latvju tautai vai nu vispār riebsies balsot vai nu atliks balsot par prokrieviskajiem svoločgrupējumiem, kuriem nav nacionāli glumās nodevības dubultsejas. Tur jau tā perspektīva un panākumu fiška kirdik Latvijai kā latvju valstij-aborigēnu, kuriem nav pilnīgi nekādu poteču ne atrast ne sabalsot jēdzīgus barvežus.
Čekist-bāba Vaira
Č
Kad laupītāji slepkavas boļševiki nāca pie varas, Krievu tautas kā tādas ar visiem nabadzības un atpalicības reģioniem bija desmitiem miljonu. Ne toreiz ne no tagadējās mēslu bedres krievi nevar brīvi aizbraukt uz civilizēto pasauli. Latviešu ir bijis ne vairāk kā 2 miljonu un tagad struji uz leju. Ja Krievijā krievi pēc demogrāfiskiem aprēķiniem līdz kritiskajai robežai var izzust tikai miglainā nākotnē, tad kā tāda latviešu valsts pie šādiem barvežiem pēc apm. 50 g.
  • 0
  • 3
čekists>Čekistbāba...
č
tad jau krievu tautai sen bij jābūt kirdik, jo to pēdējos 1000 gados tādi vien vada...
  • 8
  • 2
a ko ta nu?
a
Jaunups mēģinot izveidot koalīciju, kurā strādātu A/P!, Jaunā konservatīvā partija (JKP), Jaunā Vienotība (JV) un apvienība Visu Latvijai-Tēvzemei un brīvībai/LNNK (NA). ================================= Lai arī kāds intrigants ir Jaunups, ši būtu vislabākā koalīcija!
Udo Ulbergs
U
Pareizi! Vajag atstāt tikai daunus, pederastus un gobzemblēžus, tāpat rūdītos korupcijas organizatorus jurašus un strīķenes. Pie zemniekiem daži ir ar smadzenēm. Tādus latvieši neieredz. Tāpēc jādzen prom ar steiku, lai paliktu tikai īstie latvieši ar gudrām galvām un godīgu sirdi kā izbrāķētajam Bordāna kungam.
Gomeļ>Jens Z
G
Tas labi: Tieši to mes latviijci te gribam: Viss notiek ka pie mums Rossija pierasts un mūsu stila...
  • 2
  • 4
Jens Z
J
Tas, ka latvieši neieredz smadzenes, nebeidz mani pārsteigt, bet nemitīgi esmu spiests pats par to pārliecināties. Skaidri redzu, kā Latvijā kopš deviņdesmitajiem gadiem nemitīgi pieaug barbarisms. Ja kaut kas tiek pārņemts no civilizētās Rietumeiropas, tad tas ir kaut kas tāds, par ko Rietumos kaunētos pat zemākie slāņi. Skatoties uz to, kas nemitīgi un sistemātiski notiek Latvijā, nebrīnīsimies par to, ka austrumeiropieši Eiropā ir vēl mazākā cieņā neka melnie imigranti. Tiešām šai 'elitei' vajadzētu paskatīties uz sevi no malas. Zivs tiešām pūst no galvas. Padomāsim par to, kurp ved un ko vērta ir līdzšinējā līdzekļu tērēšana postsovjetiskai pseidokultūrai, pseidozinātnei un pseidoizglītībai mūsdienu Latvijā. Tā ir vistīrākā deģenerācija, un tāds ir arī šis politšovs.
  • 8
  • 4
...
.
Ja tur būtu kādi ar smadzenēm, sen būtu aizbēguši no tiem komunistiem un Pukistānas bruņojuma rūpnieku pisneza partneriem.
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas