Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

JKP rosina piešķirt pilsonību Latvijā dzimušajiem bērniem; minimālo pensiju 200 eiro sola divos gados

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dusmigs
D
"Respektējot nacionālo interešu aizsardzību, rosināsim piešķirt Latvijas Republikā dzimušajiem Latvijas valsts piederīgo nepilngadīgajiem bērniem Latvijas pilsonību, ja vien viņu vecāki neizvēlas par labu citas valsts pilsonību." - vai tiešām Bordāns ir tik neizglītots, jo tas tiek darīts jau kopš 1998.gada....
gromak
g
Konservatīvie nekur pasaulē netiecas dāvāt pilsonību. To dara parasti kreisie spēki, kuriem vienalga, kas un kā, galvenais lai visi būtu vienādi pelēki.
JKP plāns ir atbaidoši stulbs
J
Tur nav doma, kā valsts var atbalstīt objektīvi mazaizsragātas sociālās grupas, bet gan stulba budžeta naudas šķērdēšana priekšvēlēšanu populisma turpināšanai.
pārmantojamība
p
Līdz šim Latvijas politikānisma "džentlmeņiem", vai tā būtu Vienotība vai A/Par, vai kāds cits, nebija pieņemts informēt elektorātu par saviem pēcvēlēšanu plāniem. Kam velti satraukt elektorātu? Labāk ļaut tam pirms vēlēšanām aizrautīgi pameklēt pagultē Maskavas roku, padiskutēt par tautas vēlētu prezidentu vai tamlīdzīgiem niekiem, bet pēc vēlēšanām, tad jā. Tad piepeši izrādās, ka tiek radikāli paaugstināti nodokļi, apcirpta sociālā shēma, kārtējās Citadeles afērās pazūd pensionāru miljardi, iedzīvotājiem tiek uzgāzts OIK slogs, ievesti musulmaņu imigranti, viendzimuma radikāļu orģijas un tamlīdzīgi mīļi un negaidīti bonusi. Jādomā, ka JKP grasās iet savu vecāko biedru Vienotības un A/Par pēdās, jo labas tradīcijas jāturpina. Pat ja tās ir netradicionāli orientētas.
pārmantojamība
p
Es tādus nevēlēju draņķi, nav ko te melot. Un vai citi to darīja, arī liels jautājums. Kā Cimdara kantoris saskaitīja, bet saskaitīja tā kā šiem samaksāja. Pirms vēlēšanām tu un citi oligarhu troļļi aurojāt, ka obligāti jāiet uz vēlēšanām, bet tagad, kad oligarhu mēsli ir iecimdaroti Saeimā, ņirgājieties, ka mēs šos sūdus esam ievēlējuši.
  • 4
  • 2
nu
n
tu un citi vēlētāji tādus ievēlēja........Tad tagad te nav ko pašiem raudāt.
  • 4
  • 3
ta nu gan
t
Mani interesē 2 lietas:1) kam Bordāns plāno to pilsonību dalīt- tikai Saskaņas centra elektorātam vai arī visai Bangladešai, Uzbekistānai un jebkuram citam, kas te nāks imigrantu kolonnās dzemdēt dēļ Eiropas pilsonības? 2) Vai JKS vēlētāji pirms vēlēšanām tika informēti par šo tik radikālo soli?
TRE
T
Tu jau ne pie vainas JKP un Bordāns, cik Attīstībai/Par: Visticamāk ka tie pieprasīja par savu iekļaušanos valdībā veikt šadu soli..
  • 2
  • 0
oskars
o
un to visu var izdarit ,j partrauc pretkrievisko histeriju un samazina naudu nevajadzigajam brunojumam ...
bet
b
Pirms vēlēšanām JKP solīja orientēties uz tādām valstīm kā Polija. Polija neuzņem imigrantus. Vai JKP grib piešķirt pilsonību svešiem bērniem un pēc tam uzņemt šādu "Latvijas pilsoņu" vecākus un citus radus? Tā ir visnekaunīgākā imigrācija, kāda vien var būt! Te nav nekādas līdzības ar Poliju.
>bet
&
JKP ko tādu solīja? Neatceros gan.. Bet ja ar solīja-kas no tā? Tam jau politiki domāti lai veletajiem solitu...
  • 0
  • 3
Yes
Y
Bordān, pilsonība nedrīkst būt kā nocenota prece, un tu nedrīksti būt premjers!
Nata
N
Stāžam jābūt vismaz 30 gadiem ! Jau tagad bezatbildīgie, sa nem gandrīz vienādas pensijas ar visu mūžu nodokļus maksājušajiem un lielu darba stāžu. Nav taisnības!
barikādes.
b
Latvija tikai pateicoties barikādēm šodien ir brīva ! Bet tie vecie barikāžu vīri tomēr ar katru gadu paliek nespēcīgāki . Daudziem noviņiem šodien jau ir pat vajadzīgi tehniskie palīglīdzekļi ,protams ar ārstu apstirinājjumu >pat elektrskie skūteri ! Bet es ceru ka Vaivaru tehnisko palīglīdzekļu centrā Rīgā arī strādā Latvijas patrioti ! Un viņiem nebūs nekādas grūtības dabūt barikāžu dalībnieku sarakstu . Silti palūgtu paskatīties savos sarakstos uz tiem skūterim un salīdzināt ar barikāžu dalībiekiem ! Latvija svin 100 ! NEGULIET !
ar mietu
a
Okupanti dzīvi ? To var redzēt pēc mīnusiem !
  • 6
  • 2
hmm
h
Ja uzreiz pēc vēlēšanām likās, ka Saeima tika ievēlēta puslīdz ciešama, vismaz ne sliktāka par iepriekšējo, tad tagad es sāku par to šaubīties. Ja viena no cerīgākajām partijām - JKP - piedāvā dāļāt pilsonību svešiniekiem, tad ko no tās vispār var gaidīt? Un ko var gaidīt no citām?
Andris
A
Piešķirt pilsonību ārvalstnieku bērniem ir noziegums pret Latviju. Piedāvāt to Latvijas 100 gadu jubilejā vispār ir ņirgāšanās.
To sauc tā
T
Mikimausam jumts aizbrauca- pilsonību katram grūtās vjetnamietes bērnam!
interesanti
i
Tad kāpēc partijas nosaukums sastāv no apzīmējuma-KONSERVATĪVS?
nosacītība
n
Nosaukums ir pēdējais, kam jāpievērš uzmanību, ja runa ir par Latvijas politzaņķiem, sevi dēvējošiem par "partijām." Vienotība nekad nav bijusi vienota, ZZS nekad nav bijis zemnieku, Attīstībai Par ir par korupciju un atpakaļrāpulību, bet NA ar uguni nesameklēsi neko nacionālu.
  • 5
  • 1
Tiesu izpildītāju mafija
T
Šitais uztaisīja nenormālus tiesu izpildītāju tarifus. Tagad viņi likumīgi aplaupa vienkāršos cilvēkus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas