Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Kaimiņa atbrīvošanu Zakatistovs esot rosinājis darba efektivitātes nolūkos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
diszin
d
kurā akadēmijā zkakakaķistovs ir mācījies lembja un šļosa zagšanas vai bārdas oik un atkritumu apsaimniekošanas
RT>diszin
R
Domāju, ka ne jau tas galvenais-kur cilvēks mācījies, cik svarīgi vai viņam ir galva uz pleciem. Pasaulē ir daudz izgudrotāju vispār bez jeb kādām augstām skolām, un arī starp politikiem tādu netrūkst..
  • 2
  • 0
Ilona Kulda
I
Kaimiņš sācis traucēt citiem partijā
Varenais Tūdals
V
Viens pazīstams kroplis no gkr(saskaņas) jau nu ļoti slavēja un aģitēja par to Zaķapistavu. Nebrīnos...
sapog kirzovij
s
Vsje oni gansi-fašisti-naciki!
  • 1
  • 5
Jo tālāk, jo trakāk!
J
Viņi tur ir normāli? Idiotisms. Kas tā par "efektivitātes celšanu", balsojot par Kaimiņa izmešanu? Kaimiņš uz pārējo šlesera klonu fona sāk izskatīties sakarīgākais.
viedajiem
v
Par Kaimiņu, vaina ir viņa raksturā, viņš grib būt 1. numurs un visu noteikt. Partija ir komandas darbs. Tanī ir daudz spēcīgākas personības - Zakatistovs, Gobzems, Šmits... Kaimiņam tomēr vajadzētu nolaisties un neuzspiest savu gribu. Ar laiku partija būs ļoti laba un erudīta, vajadzīga pieredze. Galvenais, ka viņi iet pa pareizo ceļu un nav uzpērkami
GF>viedajiem
G
Ja tikai ar laiku būs, bet vēl nav, tad nav ko līst uz vēlēšanām, bet jāiet tad, kad jau ir.....ne kad vēl būs............
  • 3
  • 1
jaaaa
j
vecvecmamma no laukiem Kad mēs ģimenē / 6 bērni /,saķīvējāmies, kaut ko nevarējam sadalīt,utt, mūsu tētis teica:''ja nevarat savādāk ,tad ''izskrāpējiet ''acis pa kluso '' Un tas momentā apslāpēja strīdu ,jo, tik tiešām, viena pagale nedeg. Vairāk izrunājiet savas problēmas ar savējiem zem četrām acīm, nevis ļaujiet jūsu netīro veļu mazgāt visai sabiedrībai! Lai izdodas turēties kopā kā vienai ģimenei ar dažādiem raksturiem un vēlmēm ,neesiet kaimiņi , bet gan savējā ģimene.Turieties,KPV,mēs jūs mīlam.
kk
k
Kamdēļ Kaimiņš vairs nefilmē? Gribētos kādu ķinīti redzēt.
Margarēta
M
Jā, kur ir reportāžas no KPV frakcijas sēdēm? Kur atklātība? Aldis neļauj? Ainārs liedz?
  • 7
  • 1
Pretgājienā
P
Kaimińam ir morālas tiesības to pašu prasīt no Zakatistova un Gobzema. Un ja neizdodas, Kaimińš ar godu var pamest KPV ńemot līdz tos kas gatavi vińam sekot.
Pateicoties Kaimińam
P
Tāds Gobzems un Zakatistovs tika ievēlēti. Laiks Kaimińam šos pamest lai tie vāras paši savās sulās. Nekāda uzticēšanās ne Gobzemam ne Zakatistovsm. Tie ir izmantotāji.
zvirbulēns
z
Kaimiņš četrus gadus aktīvi pats izolējās no tās partijas (aizmirsu kā šo sauca) caur kuru viņš tika Saeimā, staigāja kā gailis viens, darīja visu, kas ienāk prātā, lika virsū līko visiem un katram, otrkārt, tagad Kaimiņš šķeļ pats savu partiju ar saviem gājieniem ( iestājās pret Gobzemu, kuru partija bija nominējusi premjera amatam ( tā mētāties nedrīkst, ja reiz bija Gobzems, tad aiz viņa bija jāstāv kā mūrim, nevis jāšaudās), treškārt, viņš ievilka un reizē arī neievilka pārējos, jo bez tiem pārējiem, viņš būtu viens – viss un nekas, ceturtkārt, vai tie pārējie tiks lēmējvarā bez viņa, vai netiks tas vēl nezināms lielums, piektkārt, nespļauj akā no kuras dzer, bet nespļāuj arī pats sev ģīmī. P.S. Kaimiņš ir zaļš gurķītis, viņam daudz jāmācās, lai kļūtu par politiķi savā partijā, raz, un lielajā politikā, dvā. Patreiz viņš iekāpis biksēs, kas šim trīs nummuri par lielu, netiek puika galā.
redz>zvirbulēns
r
Nav šaubu ka Kaimiņam jāmācās, bet vai nav labāks kāds zaļs, kā pieredzējis zaglis? Zakatistovs ar visām savām akadēmiskām zināšanām varbūt ka ar ir zinoš, bet tas politiķiem ir daudz par maz...
  • 8
  • 3
Margarēta
M
Vispār vāks. Tagad mēs katru mīļu dienu 4 garu gadu garumā būsim spiesti sekot līdzi drāmām deģenerātu partijā. Kamēr Vienotības kašķus un Āboltiņas mēnešreižu niķus un intrigas atcerēsimies kā kaut ko bezmaz cēlu. Jau tagad pat Inguna Sudraba sāk likties sakarīga uz šito ķēmu fona (kaut līdz šim man viņa likās TOP 5 marazmātiskākā deputāte atjaunotās Latvijas vēsturē, uzreiz aiz tā džeka šortos, Tabūna un vēl dažiem plānprātiņiem).
Margarētai
M
Kāpēc tad 4 gadus? Kura valdība te bijusi pie varas 4 gadus?
  • 3
  • 0
Goga
G
Juta vai anna esot kaiminu novervejusi))
>Goga
&
Gogu novervējuši osvoboditeli citādi tak Goga nezagtu citu nikus...
  • 3
  • 1
НАШЕЙ БЫВШЕЙ КОЛОНИИ
Н
ЛАТЫШСКАЯ ЛЕЗБИЯНКА УБИЛА ДРУГУЮ ЛЕЗБИЯНКУ..ЗА БЕЗОТВЕТНУЮ ЛЮБОВЬ !!! Прокурор прокуратуры Рижского окружного суда передал суда уголовный процесс о женщине, застрелившей свою знакомую, рассказала представитель прокуратуры Уна Реке.
НАШЕЙ БЫВШЕЙ КОЛОНИИ
Н
Власти ЛАТВИИ решили, что доступность обедов в школах будет зависеть от оценок. Если не УСПЕВАЕТ значит НЕ ЕСТ !!! ------------------- https://vesti.bb.lv/statja/politika/2019/01/16/absurddeputaty-reshili-chto-dostupnost-obedov-v-shkolah-budet-zaviset-ot-
zvirbulēns
z
Kaimiņam laiks kļūt pieaugušam! Zakastitovs malacis, puišeli ir jāaudzina, ar viņu ir nopietni jāstrādā!
RT
R
ja kāds jāaudzina, tad vispirms te neta komentētāju vairums....
  • 11
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas