Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā 0 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Kaimiņš izvairīgs komentāros par kandidēšanu EP vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Papriks
P
Kāpēc visi sūdi cenšās tikt Eiro parlamentā? Vai tur kāda miskaste vai?
Manuprāt
M
Nākošās vēlēšanās āksts Kaimiņš varēs droši startēt Vemjotības sarakstā. Rižajai laikam iepaticies šis Apalītis. Tāds mīlš, apaļš un uzpērkams. Nu īsta Dievgosniņa.
Buks
B
Kāds Kaimiņš? Tikai un vienīgi Kivičs! Parādīs tautai FB fotosesiju ar savu krāniņu un sērkociņu kastīti blakus. Sievietes balsos par viņu aiz žēlastības, veči aiz lepnuma- ka pat manējais ir lielāks. Bet, ja nopietni- tas āksts taču bija Kaimiņa /parteigenosse/ un daudz netrūka, ka tagad mērītos ar krāniņiem Saeimas atejā.
Tereza Mendoza
T
Kaimiņa kungam ir jābūt Valsts prezidentam. Tā ir latviešu tautas griba, ilgus gadu tūkstošus savā nogurdinošajā attīstības procesā beidzot nonākot līdz Kaimiņa kunga līmenim, kas reizē ir latviešu tautas līmenis, tāpēc vienīgā kunga vieta ir Rīgas pilī, lai latviešu pārāk attīstītā tauta uz brīdi pārstātu zagt un izelpot stulbumu un ar prieku lūkotos uz Rīgas pili kā latviešu attīstības triumfu.
KL>Tereze
K
Vai tu to par VVZ???????
  • 0
  • 0
latviijcu tauta>Mendoze
l
Mes par-mes latvijcu tauta atbalstam kaimins!
  • 0
  • 0
Irma
I
Ne, ar pratu neatverams, kas notie saj debilo idiotu banda-partija. Tas gan butu Latvijas telam(kura « spodrinasanai » pedejos 30 gados ir no tautas nolaupiti simtiem milijonu latu/eiro) ka ar nazi pa pautiem, ja sis idiots, daunis Kaimins tiktu ievelets EP.
To VVZ
T
Tatad ta vieta, lai aizsargatu Latviju no Krievijas intrigam Eiropas Parlamenta, mums butu Kaimins, kurs lidzigi ka Grigule tur sedes un neko nedaris?
VVZ
V
Kaimiņš neko īpaši ļaunu nav izdarījis, tāpēc es balsošu par viņu tikai tāpēc, lai pie treknās siles netiktu tādi mūdži kā šahiste vai valdis dombrovskis. Tas, ka Latvijas 8 deputāti no 751 kopskaita neko neietekmē, tas ir skaidrs (izņemot parazitēšanu), tad labāk lai parazitē Kaimiņš!
mazākais ļaunums>VVZ
m
pareizi, pareizi: Tikai par mazāko ļaunumu, un par tiem, kas ir smuki un zina angļu valodu. Viss cits nav no svara.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas