Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa
Pašlaik tiek gatavoti grozījumi likumā, lai iedzīvotāji informāciju varētu saņemt elektroniski

Kaislības ap vēlēšanām turpinās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Līna
L
Vēlēšanās jāpiedalās, tas tiesa, bet valstij vajadzētu izdarīt secinājumus un nepieļaut, lai līdzīgas situācijas atkārtotos, kā arī, paŗmaiņu pēc vainīgos saukt pie atbildības.
Antūns
A
Kad Datu aizsardzības birojs sāks meklēt vainīgos informatīvo vēstuļu zādzībā? Kada garantija , ka neaizgādāto vēstuļu dati netiks izmantoti noziedzīgiem nolūkiem ? Vispār firmai par nekvalitatīvu darbu samaksa nepienākās.
Anna
A
Vispār labs jautājums. "Latvijas pasts" nepiegādātās vēstules atgriež nosūtītājam ar atzīmi "Adresāts nav atrodams". Cik šādas vēstules ir saņēmusi atpakaļ PMLP ? Visi klusē kā partizāni.
  • 10
  • 0
Ždanoka&Kalniete
Ž
Diršanai par kādu tur Latvijas intrešu pārstāvēšanu no EP kandidātu puses praktiski nav nemazākā sakara ar reāliem darbiem Latvijas vai ES labā. Vēlātāji ietekmēs tikai kurš parazīts varēs parazitēt tālāk EP benķī. Visi viņi principā ir no zagļu&dirsēju magebandas, kura jau kopš 90. gadiem sadalījās nelietīgās apakšvarzās: LatvijasCeļš, TautasPartija, Vienotība (jedzinstva), ZZS (zaļie komūnisti), SC (svoločcentrs), NA (nodevēju apvienība), u.t.t. Vai kaut viens no šo varzu pārstāvjiem solīdams kalpot "tautai" ir izmantojis Satversmes pantu " Jebkura juridiska vai FIZISKA persona var padot tiesā, ja tiek saskatīts noziegums pret valsti" ??? BankaBaltija, G24, Parex, Citadele, ZeltaTilts.......nu kā nebij tā arī nav saskatāmi. Savā starpā brēkājot rieties mērkaķbara priekšā, jebšu kviekdami mērkt šņukuri dziļāk silē to nu gan. Tas tak tik forši strēbjot putru "Smuki dirst nav malku cirst".
kas dārzā
k
Zīmīgi, ka arī Latvijas tiesas izmanto saziņai pasta sūtījumus. Neapdrošinātu un neierakstītus. Savukārt likumā noteikts, ka tiesai pietiek tikai ar izsutīšanu. Zinu gadījumus, kur tas tiek izmantots pat ļaunprātīgi! Vai nav absurdi iekļaut likumā pasta sūtijumus, kurus patiesībā ne nogādā, ne persona saņem? Vai nav muļķu valsts? Cik ilgi diletanti vadīs valsti? Šeit līdzīga situācija - it kā jāpaziņo, bet nepaziņo!
P
P
Atbildu-diletanti valsti vadīs mūžīgi mūžos.
  • 4
  • 1
Z Līvmane
Z
Nav tik sarežģīti internetā apskatīties savu vēlēšanas iecirkni un aiziet nobalsot.
P
P
Neiešu,man līdz vēl. iec. 10 km.
  • 7
  • 2
gf
g
ja tas ietilpst kāda darba pienākumos, kā arī par to tiek saņemta alga (no nodokļu maksātājiem), man nav jāložņā pa internātiem un kaut kas jāmeklē!
  • 21
  • 1
Renars
R
Ja Kristine Berezina tiks padzita no amata, kura savu slinkumu, neprofesionalitati nu sauc par “ eapvainoties uz valsti”, lidz sis nedelas piektdienai tad es aiziesu velet, bet ja si blatniku ieliktene Berzina netiks patriekta no amata es nepiedalisos velesanas un aicinasu ta pat rikoties visus savus radus, draugus, pazinas, jo ir pieriebusies so debilo darbonu bezatbildiba un noziedziba un tautas apzagsana.
P
P
šamajiem valsts ir vīģes lapa.
  • 7
  • 0
interesanti
i
Tu no sākuma izlem, kas tu esi, Irma, Patricija, vai Renārs un tad aģitē nepiedalīties vēlēšanās, trolli: D
  • 4
  • 6
Patricija
P
Ignoret sis velesanas, lai visa ES redz, cik slikti, eprofesionali Latvija strada valdiba, ierednieciba, politiki. Vai Latvija ir kaut viena valsts amatpersona, iestade, kura ir spejiga normali, atbilstosi stradat? Visur, visas valsts iestades valda bardaks, beztisiskums, haoss. Cerams, ka sis Velesanu organizatore Berzina tiks nekavejoties atlaista no darba. Sevi cienosiem pilsoniem sajas velesanas nav japiedalas.
interesanti
i
Kremliniem tiešām NAV jāpiedalās Eiroparlamenta vēlēšanās; D Tikai nesaprotu, kāpēc uz turieni raujas nils ar andri un ždanoka ar mamikinu: D
  • 9
  • 6
bet
b
Vācija gada laikā ir iztērējusi 23 miljardus eiro imigrantiem, bet te nevar atrast 300 tūkstošus Latvijas Pastam, lai tas izsūtītu paziņojumus saviem pilsoņiem.
Irma
I
Sis EP velesanas Latvijas pilsoniem ir jaboikote un tajas nav japiedalas, jo Latvijas debilie, zagligie, alkatigie deputati, ministri, ieredni pret Latvijas pilsoniem izturas ar cinisku, nekaunigu necienu, nespedami pat to ka noorganizet caur Latvijas Pasts velesanu sarakstus nogadat pie Latvijas pilsoniem, bet savas alkatibas, zagsanas parnemti to uztic kaut kadai privatai firmelei.
interesanti
i
Irma, Patricija un kā tik vēl sevi neesi nosaucis/kusi: D Nepiedalies un tas būs pareizi, bet mēs piedalīsimies!
  • 9
  • 6
Gaidu
G
Kad vienreiz tiks sodīti tie, kuri noslēdza līgumu ar Latvijas ienaidnieku firmeli, kura atrodas kaut kādā dzīvoklī? Kāds tur vispār bez smadzenēm strādā? Rezultāts taču ir atbilstošs - nulle padarītā. Tā ir sabotāža pret valsti.
skats no malas
s
Ja ierēdnis, kurš ir pieļāvis konkursa rīkošanu vēlēšanu sakarā (tai skaitā, pilsoņu datu izsniegšanu trešajai personai) tiktu iesēdināts cietumā uz ilgu laiku, tad citiem ierēdņiem arī citos jautājumos būtu liela vēlme labi padomāt pat to, ko viņi dara vai nedara.
gf
g
kur ir uzaicinājums vēlēt ar norādītu iecirkni?
Kaislības putras bļodā
K
Ap Kiviča daikta izmēru vai Eirovīziju kaislības bija nesalīdzināmi lielākas. Bet šeit? Kaut kādi veci onkuļi un tantes, vārgi grūstoties ar elkonīšiem, cenšas izcīnīt sev iespēju par lielisku samaksu neko nedarīt tuvāko gadu laikā. Visi to zin un saprot, ieskaitot pašus censoņus. Propaganda izmisīgi cenšas iegalvot, ka censoņi patiešām kaut ko darīšot un Latvijas sabiedrībai būšot kāda jēga, taču tik pat izmisīgi nespēj sarūpēt kaut vienu piemēru, kad Latvijas eirogulētāju ērtā snaušana kaut kur Briseles dzīlēs kaut kā būtu pozitīvi ietekmējusi Latviju. Nu un vēl troļļi ar pagalam nojāto un pašiem garlaicīgo bļerkstoņu par Maskavas roku. Kura no biežās lietošanas sabiedrībai jau tik pat nedzirdama kā oda džinkstēšana kaut kur tālu kaktā. Esiet priecīgi, ja būs 20 % aktivitāte, jums vēl būs paveicies.
Angel Ada
A
es esmu nāvīgi apvainojies!!!
P
P
neņem galvā.ņem tur,kur vairāk vietas.
  • 0
  • 1
raimonds
r
Diena,jūs esat viens riktīgs piderasu kantoris! Domājat,ka es neatradīšu iespēju komentēt? Visus datorus nenobloķēsiet,idioti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas