Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Kampars: Latvenergo kampaņa bija ļoti nekvalitatīva

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Latvenergovskis
L
Pārsauļots mūlis!
es
e
Gan Latvija, gan pasaule politika un biznesa ir smagi lemumi, politiski un mazak politiski lemumi, kuras deve par sensitiviem un nepopulariem. Neatkarigi, kapec ir sadi lemumi, tiek algoti PR profesionali, kas pat vissmagakajos gadijumos spej vismaz laicigi un saprotami izskaidrot notiekoso, vismaz mak sapigu jautajumu pasniegt netracinot nevienu un neizraisot agresiju. Sini gadijuma, kauns bija klausities, ka zurnalisti publiski apspriezot so temu SIA Repute "profesionaliem" publiski ar TV starpniecibu macija, kas Latvenergo butu bijis jakomunice. Latvenergo iekseja komanda ir gudri un zinosi cilveki, kuri nez ka tika maldinati no arejo naudaskaro konsultantu puses.
secinājums
s
'Maksai ar elektrību jābūt vienādai visiem. Tas ir vistaisnīgākais risinājums, jo nav iespējams noteikt, kurš patiešām ļoti cenšās , bet tomēr ir nabadzīgs un kurš negrib strādāt, bet grib saņemt atlaides par elektrību. Kāpēc divi bērni ģimenē ir slikti un nevar dzīvot aktīvu dzīvesveidu, bet trīs bērniem ir atlaides. Kurš izvērtēs, vai tie divi bērni ir potenciāli veiksmīgāks risinājums sabiedrībai, vai tie trīs bērni. Šo melno murgu uzskaitījumu varētu turpināt bezgalīgi. Un kā īstenībā izdevīgāk Latvenergo un valstij. Ja cilvēki tērē elektrību atbilstoši savām vajadzībām, vai arī nedabīgi ekonomē, apspiežot savu garīgo un ekonomisko attīstību.
no coment
n
..visnekvalitatīvākais = ir pats ''ministrēns'' !!! ..tik nekvalitatīvs ka pat ar reklāmas kampaņām viņa kvalitāti neuzlabot!!!!
Ruņģainis ar viedokli
R
Ir šokējoši, ka pensionāri nevēlas solidarizēties ar mums, nabadzīgajiem investīciju baņķieriem. Mūsu piedāvājums jau tā ir superizdevīgs, 100% mums, pārējā lauvas tiesa jums. Es uzskatu, ka pensionāri jāpasludina par terorisma atbalstītājiem un jānobumbo ar vai bez ANO rezolūcijas!
cleo
c
Tagad visi gaidām Rungaiņa viedokli...
alberts
a
Toties rezultāts "grandiozs" - Latvenergo saņems naudu,noslauks iedzīvotajus un ko teiks Rungainis? vai el.,gāzes cenu celšana NAV pensiju samazinajums???
vova
v
es nepiekrītu, jo kampaņa bija forša. arī kampars ir foršs. un tarifi forši. viss ir forši.
juris
j
Normāliem cilvēkiem tāpat bez tās diršanas ir skaidrs, ka tas ir kārtējais solis, lai nenolaistu valsti pa burbuli. Bet diezin vai pietiks ar šo gājienu. Jo cilvēki mazāk lietos to produktu un viss. Nev Kampar ne tev ne pārējiem politikāņiem variantu. Nepietiek smadzenes.
Svens
S
Urrā Kamparam - tautas apgaismības ministram, kas tautas labklājības vārdā ir izcīnījis dārgāku elektrību :)!!! Un kā teica viens blogotājs - manis pēc šo ziņu varēja pasniegt arī tautasdziesmām skanot.
Gaisma
G
Ar skaidrošanu viss kārtībā - kā vienmēr "tā būs, un viss!". Esmu kategoriski pret to, ka robeža ir noteika 1200 kWh gadā. Valstīs, kur šāds princips darbojas tā (robeža) a ir 7600 kwh gadā, un tas man ir ssaprotams bez skaidrošanas, tāpat kā to veiksmīgo valstu iedzīvotājiem. Tātad valstīs, kur lielākas algas un pensijas, maksā mazāk; pie mums, kur zemas algas un pensijas - maksā vairāk.
ačgārns projekts
a
Nevar teikt, ka iet uz tirgus principiem un noteikt, ka vairumā prece ir dārgāka, nekā mazumā
stulbs projekts
s
Nakvalitatīvs bija Kampara un co sagatavotais tarifa prijekts. Tādu slavē cik gribi, āža kāja lien laikā.
lūriķis
l
Kaut kā jau to kredītiņu,kuru neviens nav ņēmis?,Latvenergo jau nu nevienam nav parādā,izņemot Latvijā dzīvojošos,vajadzēs atdot.Sadomāja,ka ilgtermiņā šitādi izpumpēs no patērētājiem un viss būs O.K.?
Šmartis Pampers
Š
Visa šīs valdības komunikācija un darbība kā tāda ir neveiksmīga. Ministri dzīvojas krīzes laikā pa Alpiem, sauļojas un atpūšas, tērējot savu NE-sūri, NE-grūti nopelnito algu, kuru viņiem maksā nodokļu maksātāji, kurus viņi žņaudz un spīdzina. Un tad vēl atļaujas pamācīt mūs, kā jādzīvo un jātaupa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas