Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Kariņa valdība varētu izstrādāt jaunu pašvaldību likumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Bija doma ka valsts atpirks zemi zem daudzdzīvokļu ēkām! Patreiz valsts savas problēmas par savu slinkumu un neizdarību grib uzvelt uz zemes īpašnieku pleciem ! Patreiz zemes īpašniekiem ir jau samaksa no 6%nolaista uz 4% no kadastrālās vērtības bet...nākamgad jau >3% un t.t.... Es to nosaucu par supernekaunīgu apzagšanu !!!
Jens Z
J
Šķiet, ka nekas tik ļoti neapliecina politikas darboņa ģenialitāti viņa paša acīs, kā nevēlēšanās risināt problēmas saskaņā ar pastāvošajiem likumiem. Ir taču glaimojoši justies kā dievam, kas visiem nosaka pilnīgi citādus spēles noteikumus, nekā līdz šim... Nokaujot zirgus, zūd vajadzība izmēzt staļļus. Tāda jau gandrīz 30 gadus ir bijusi LV politika. Tā balstās tautas parazītiskajā mentalitātē - ar alķīmiskām burvestību metodēm, ar viena likuma paragrāfa vai nodokļa procenta izmaiņu pasludinot savās interesēs par visu problēmu panaceju. Lai tikai nebūtu smagi jāstrādā pie konsensa starp visu iesaistīto sabiedrības interešu pārstāvjiem, kā tas būtu bijis normālās Eiropas valstīs, nevis aziātiskajā pēcpadomju reģionā. Ja politikas veidotāju un ieviesēju smadzenēs ir tikai viena kroka, tad protams dalījums rīga-nerīga ir patīkami vienkāršs, un sniedz lielu priekšrocību resursu centralizācijai un ekspluatācijai transnacionālo korporāciju interesēs. Kur paliek reģionu attīstība???
Viena teikuma kļūdu labojums
V
..Tā balstās tautas parazītiskajā mentalitātē - ar alķīmiskām burvestību metodēm, ar viena likuma paragrāfa vai nodokļa procenta izmaiņām, kas kalpo šaurām interesēm, pasludināt, ka atrasta visu problēmu panaceja...
  • 0
  • 0
Scorseze
S
Ko tur cūkoties ar likumu, lai uzreiz pieņem jaunu satversmi un kankariņš uzreiz varēs valsti pievienot jeņķiem kā štatu, varēs saņemt algas pielikumu struktūrā ko pārstāv:)
:)
:
Kā cilvēks ar citas valsts pilsonību var būt premjerministrs un kā cilvēkam ar citas valsts pilsonību var dot pielaidi valsts noslēpumam???!!!
GoodMan&ParexK&K
G
Tak pilnīgi pofigu kāda pilsonība. Latvijas varas pārstāvjiem galvenais ir piederība pie PSKP boļševiku vai LV jampampiņu sugas. Pirmais variants ir labs, otrais pieņemams. PSKP boļševiki kopā ar brataniem un naclopiem izrij sili. LV jampampiņi gudri dirzdami laizās ap bļodu un netraucē iepriekšminētajiem izrīt sili.
  • 1
  • 1
Padomā vispirms
P
Pirms met akmeni Kariņa virzienā padomā vispirms kā čekas aģents (saistīts ar citas valsts drošība sdienestu) var būt MP, AT priekšsēdētājs, Ārlietu ministrs utt.
  • 5
  • 4
paskaidroju
p
Kariņam ir dubultpilsonība...Cits jautājums-vai cilvēks ar dubultpilsonību var ieņemt augstus valsts amatus...
  • 3
  • 7
Tereza Mendoza
T
Noteikti arī ir vajadzīga jauna konstitūcija, jo pašreizējā ir domāta cilvēkiem. "6.oktobra paaudze", kura latviešu lielsētā nākusi pie stūres, sastāv no postcilvēkiem - dauniem, pederastiem, šarlatāniem, gobzemblēžiem. Tādiem latviešu tautas izdējumiem ir vajadzīga sava konstitūcija. Pēdējais laiks par to parūpēties, uzticot teksta melnrakstu sagatavot "par-politikas" autoram Pavļuta kungam, kurš latviešu politiskajā aizgaldā ir sacūkojis pagaidām visdebilāko murgojumu - "partijas" programmu. Nav ticams, ka arī konstitūcija nebūs tāda. Tātad būs tāda, kādu ir godam pelnījusi pārmērīgi attīstītā latviešu supertauta.
mīļā Tereza
m
kaut kādu murgu uzrakstījat.....
  • 11
  • 1
Tukšā muca
T
N-tos gadus vienotībai bija iespēja to darīt- ta arī viss paliek solījumu līmenī
KL>tukša muca
K
Solīja bet nepildīja...Tādus vēlētāji ievēlēja.....
  • 1
  • 11
XT
X
Patiess, grūti iedomāties-kā viņi to domā paveikt bez pašvaldību lobija-Pašvaldību savienības ziņas....Bet lai vai kā-doma pareiza un laba, ja jauns likums spēs nodrošināt pašvaldību deputātu patvaļas beigšanu un naudas izsaimniekošanu-tas ir korupciju pašvaldībās..
XT
X
liekas, ka ar Pašvaldību likuma maiņu vien būs par maz: Te prasās pēc partiju likuma maiņas....
  • 9
  • 1
teta
t
Vai tas ir labais amerikaņa stils
Newberry
N
Laba ziņa!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas