Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Kariņš aicina Parādnieku nepretendēt uz SIF padomes vadītāja amatu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Krievnacists Parādnieks
K
uzrakstījis veselu lēveri sevi cildinošus komentārus, un gaida stulbās aitas, kas šo tranu plusēs. Paprasiet tikai, cik viņam labi saskan ar Kremļa lakstīgalu Jūli Stapesņenko!
krievnacistiem nepatīk
k
Kā piemin kādu deputātu no vienīgās latviskās partijas, tā Maskavas troļļi čurā biksēs no dusmām un naida.
Gribētos ticēt
G
Ņemot vērā, ka Latvijā nekad nav bijis un nav nevienas latviskas partijas, Maskavas troļļu bikses joprojām ir sausas un tām nekas nedraud.
  • 13
  • 4
Ļoļa
Ļ
Imants Pārādnieks ir Latjas valsts Tripera Anniņa, jo šādas veida slimības ir viņa dzīves neatņemama sastāvdaļa, un viņš visiem parāda vafeli, kam tik traka dzīve nepatīk.
s
s
Tik mīkstu premjeru kā šis sen nav redzēts.
Skoroķēze
S
Redziet, Parādniekam esot SKAIDRS REDZĒJUMS kā vadīt SIF. Drīzāk secināms ( ņemot vērā Parādnieka līdzšinējo pieredzi) , ka loham ir skaidrs redzējums kā mauku māju vadīt un uzturēt.
Protams,
P
NA un tās nacionālo zvēru bars Iesalnieks, Ciklops, Resnačš, Jantariks, Broka, Rībena, Gaidis u.t.t. nav joka lieta. Redzat, te pat Dienā ir vesela brigāde organizēta, kas nacionālam maukuram slavas dziesmas dzied, lai tikai šo melno elles kalpu par varu pie siles atkal ATDABŪTU!
Itamars Toledano
Būtu komiski, ja par tik pretīgu un netiklu cilvēku kā Parādnieks, kādam būtu jāuztraucas.Vai valstī mēslu trūkst? JĀUZTRAUCAS par to, ka netiklis un izvirtulis ļaudīm grib tiklību un tikumību MĀCĪT, jo ko gan jūs teiktu, ja skolotājas skolās būtu no vietējā publiskā nama?
Kāpēc tāds satraukums?
K
Caur sociālās integrācijas fondu finansējumu saņem vairākas "sabiedriskās" sīkorganizācijas ar skanīgiem nosaukumiem, kurās parasti ir priekšnieks, vietnieks un labākajā gadījumā vēl daži biedri. Līdz šim tās saņēma naudiņu par to, ka mācēja pareizās vietās pačivināt. Visi šie "aktīvisti" labi zin, ka Parādnieks neļaus fonda līdzekļus tā vienkārši trallināt. Viņš liks reāli strādāt! Un tāpēc Parādnieka iecelšana par katru cenu ir jānovērš!
Parādnieka veikums ir izcils
P
Cilvēkus nevajadzētu vērtēt pēc politiskās piederības, bet pēc paveiktā. Tad te nebūtu tāda mēslu bedre, kāda tā ir. Ja skatāmies uz Parādnieka līdzšinējo veikumu, tad tas patiesībā ir izcils. Ģimenēm ar bērniem, neskatoties uz Vienotības, Reira, Viņķeles u.c. iebildumiem, ir kļuvis ievērojami labāk. Bet vislielākie ieguvēji no Parādnieka aktivitātēm ir bāreņi un citi bez vecāku gādības palikušie bērni.
Tengizs Aitmantovs
T
"Pirmdien pēc valdības koalīcijas sadarbības padomes sēdes Kariņš skaidroja, ka viņš Parādnieku virzījis darbam SIF padomē kā premjera pārstāvi, jo to paredz nesen spēkā stājušās izmaiņas SIF likumā." kā gan tas iespējams, ka likumā tiek paredzēta karmīnkrāsas suņa sūda obligāta virzīšana???????????????????
nobijās
n
3 Vienotības angažētas bābiņas pačivināja un kariņš nobijās
Parādnieka nedarbi - 4
P
Vēl viens Parādnieka sliktais darbs ir centieni kopā ar Kalnozolu samazināt nesamērīgās tiesu izpildītāju takses. Tiesa gan, tiesu izpildītāji prata konsolidēt savus spēkus un uz trešo lasījumu izvirzītos Parādnieka priekšlikumus svītrot no likumprojekta, tomēr sīkajās lietās viņiem nācās tarifus samazināt. Tas, protams, ir nepiedodami un pret šādiem cilvēkiem ir jāvēršas ar visu angažēto mediju bardzību.
Parādnieka nedarbi - 3
P
Vēl viena sliktā lieta Parādnieka kontā ir prasība, lai personas, nevarētu būt par maksātnespējas administratoriem lietās, kurās tām var būt interešu konflikts. Normu Saeima atzina par labu esam un iekļāva likumā ar piebildi, ka tā nav attiecināma uz Vienotības virzīto administratoru Bunkusu. Patiesi žēl, jo iespējams, ja nebūtu izdarīts šis Vienotības virzītais izņēmums, tad nebūtu noticis tas, kas notika.
Parādnieka nedarbi - 2
P
Demogrāfijas ultimāta laikā Parādnieks pieprasīja patiešām neticamas lietas: 1Maksāt samērīgāku bērna kopšanas pabalstu; 2Sociāli apdrošināt mammas bērna kopšanas laikā; 3Panākt, lai bērniem, sasniedzot pusotra gada vecumu, būtu nodrošināta vieta pašvaldības bērnudārzā. Ja pašvaldība to nevar, lai privātos bērnudārzos bērni saņemtu līdzmaksājumu tādā pašā apmērā, cik pašvaldības tērē uz katru bērnu savos bērnudārzos; 4Lai aizbildnībā un audžuģimenēs esošajiem tiktu nodrošināta samērīga uzturnauda. 5Lai apgādnieka zaudējuma pensija bērniem tiktu palielināta vismaz līdz ministru kabineta noteiktajam uzturlīdzekļu līmenim. 6Lai mātēm pensijas tiktu indeksētas atbilstoši pieaugušo bērnu maksātajiem nodokļiem. 7Lai būtiski tiktu palielināts nodokļa atvieglojums par bērniem 8Lai skolās pakāpeniski tiktu ieviestas brīvpusdienas visiem bērniem; 9Lai daudzbērnu ģimeņu bērniem būtu iespēja braukt sabiedriskajā transportā ar atlaidi. Tas bija pretēji Vienotības vēlmēm. Tātad - slikti!
Parādnieka nedarbi
P
Cik man ir zināms, Imants Parādnieks visvairāk ir noziedzies 2013.gadā pret tobrīd Vienotības partijā esošo Labklājības ministri Viņķeli, kad prasīja no Vienotības pildīt to, ko tā bija solījusi, slēdzot koalīcijas līgumu. Par noziedzīgu šo rīcību varēja uzskatīt tādēļ, ka koalīcijas līguma slēgšanas laikā Vienotība bija "uz čurikiem" un tās ieskatā šāds līgums nemaz nebija jāpilda. Ņemot vērā augšminēto, Parādnieka rīcība tika attiecīgi kvalificēta, kā Demogrāfijas ultimāts un viņš tika ierakstīts Vienotības un tās angažzēto mediju melnajā sarakstā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas