Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kariņš atbildīgos aicinās "pie viena galda" vēlēšanu organizēšanas procesa uzlabošanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Laila
L
Nevarēju pirmslaika nobalsot citā iecirknī, bija "uzkārusies" sistēma! Ļoti liela BEZATBILDĪBA"", HAOS, NECIEŅA PRET VĒLĒTĀJIEM!
Nereformē to, kas darbojas
N
Man kādreiz mācīja, lai es necenšos reformēt to, kas normāli funkcionē. It īpaši tad, ja ir daudz citu lietu, ko darīt
Vienreiz jau paaicināja
V
Sanāca kopā, dažu politikāņu ambīciju dēļ nomainīja vadību, iznāca - kā vienmēr.
viennozīmīgi
v
Kariņš ir pilnībā izgāzis EP vēlēsanu proesu un nekāda muldoņa, ka vainīgi visi citi, nelīdzēs, jo Kariņš pie varas ir pietiekami ilgi, lai sen būtu bijis laiks sagatavoties un kontrolēt vēlēšanu procesu,. Turklāt Kariņš kopā ar Bordānu un ĀtrieKredīti Par patrieca Cimdaru, faktiski nolemjot CVK haosam, bet reizē tagad viennozīmnīgi var teikt, ka visa atbildība gulstas uz Kariņu. Muldot par kaut kādiem galdiem Kariņš glābj savu un citu vainīgo ādu.
Toms
T
Ir nekavejoties Cimdars atiesa un publiski aizcolari pautiem japakar. ir jaatgust 340 000 noziagtie miro, kurus Cimdars un kaut kada, visticamak ZZS, firemle nozaga so naudu un savu darbu neveica. Ka vispar vareja but, ka Velesanu komisija neuztic velesanu sarakstus nogadat Latvijas Pastam, kura ir valsts iestade un ir skaidris ka nevens tabak so darbu ndeizpildis ka LP, bet gan kaut kadai privatajai firmelei? Ka tiek vertes tas, ka kaut kadai privatajai firmelei tiek nodota informacija un Latvijas iedzivotaju adresem????
Hardijs
H
Parasti par šādām lietām domā PIRMS vēlēšanām. Kariņa valdībai bija pietiekami daudz laika sagatvoties EP vēlēšanām. Vai tur mistiski ZZS aģenti, vai marsieši vai kas cits, tam visam BIJA JĀBŪT novērstam. Un nav nekādu atrunu! Vaina par izgāztajām vēlēšanām 100% gulstas uz Kariņu. Tāpat viņam jābūt atbildīgam, ka Ušakovs ir Briselē nevis cietumā. Faktiski Kariņš ar Pūci sarīkoja Ušakovam greznu bezmaksas reklāmu. Šeit būtu vēlams izmeklēt, vai gadījumā tas nebija izdarīts apzināti. Ja runa ir par tādu korumpantu kā Pūce, mani neizbrīna pilnīgi nekas. Kāpēc vēl demisionējis iekšlietu ministrs? Kāpēc ellē ratā nav patriekts pilnīgi nekam nederģais tieslietu ministrs? Kariņ, nelaipo kārtējo reizi!
  • 5
  • 2
nožēlojams
n
Pakratīs preses klātbūtnē pirkstu un turpinās zagt.
Loreta Junga
L
Skaists ir mūsu premjers, un savaldīgs, gudrs, atbildīgs un taisnīgs, un mēs varam lepoties, ka viņš nav tāds draņķis un nelietis kā Gobzemis, Šmits, Orbāns, Salvīni vai Kremļa auka Marine Le Pen Francijā. Protams, ka šļura, ko Arnis Cmdars savārījis, kaut kā ir jāizdzer!
Latvijas Štirlics
L
Nu ja, nu ja. Kad Kariņš kopā ar Kremļa emisāru Kirilu Silkinu kopā prihvatizēja un ofšoros noslēpa kino Pionieris naudu, viņš īstenībā dziļi sirdī Kremli ienīda. Zaga, bet ienīda. Visu cieņu varonim!
  • 6
  • 2
Enģeļa viesis
E
Kariņa kakla kungi: kust, lai pilnīgi kontrolētu rezultātus un tos tirgotu....bizness...
Atbildīgie būtu
A
nevis jāaicina pie viena galda, bet jānosūta uz vienu cietuma kameru. Murgaina valsts - ierēdņiem nav nekādas atbildības par kļūdām un neizdarībām. Ja privātajā darbā pieļauj tādas kļūdas, tad uzreiz zaudē darbu. Bet te un šos - pie galda aicina...
ļuļa
ļ
ko nozīmē, aicinās pie viena galda????? KO??? kad vienreiz sodīs atbildīgos par bardaku? kad piedzīs naudu, kas ir samaksāta no budžeta, bet nav izlietota kā nākas? kad patrieks to muļķi cvk vadītāju bērziņu, kura ir tik debīla, ka kasjaunsā apgalvo, ka vēlēšanas ir bijušas labas, jo ar savām neizdarībām piesaistījušas ļoti daudzu cilvēku uzmanību? vēstuļu iznēsātājs kantoris no valsts saņēma 300 000, pusi vēstuļu nepiegādāja, un sodā samaksāja 30 000. tak piedzeniet no viņiem visu naudu atpakaļ, ja nespēj izpildīt līgumu! tāpat tie, kas bija atbildīgi par programmām - par ko viņiem maksāt, ja sistēmas nedarbojās 2 dienas!!!
Šī asinskārā sarkanā auka
Š
tikai ASINIS alkst! Nav lasīts NEVIENS komentārs, kur kāds slavēts vai uzteikts būtu, lai gan ir teikts: NETIESĀ, UN TU NETIKSI TIESĀTS, jo Lielā Tiesa IKVIENAM priekšā stāv, un VAI TAM, kas ir, kā šī nodzertā nelaime ĻŪĻA, kas visus tikai ķengāt zin!
  • 2
  • 7

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas