Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Koalīcija plāno vienoties par kritējiem Valsts prezidenta amata kandidātiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bija jau viens
B
prez. ar ebreju uzvārdu - Zatlers. Ar ebreju seju bija vēl VVF? Bet vai latviešu tauta neiet bojā? jūs domājat, ka mēs izmirstam p[aārāk lēni? vajag ātrāk?
LATVIJA
L
TIKAI LEVITU !
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Arī par EGILU LEVITU ! PRET jau ir tikai krievi !
  • 1
  • 0
hrv0301
h
arī par EGILU LEVITU !
  • 1
  • 1
Tikai
T
jevreju masoņus!
  • 1
  • 2
KRIEVIJA
K
slikti agite biedri! Pavisam slikti!
  • 0
  • 2
Tereza Mendoza
T
Kādi jauni kritēriji! Pie latviešiem jau sen ir kritēriju klasika: stulbs, pelēks, aprobežots, nelietīgs, negodīgs, zaglīgs. Vai kāds kaut kur ir ticis bez šiem kritērijiem? Nav ticis! Latvieši atzīst tikai cilvēciskos mēslus. Ja tu neesi mēsls, tad latvieši tevi ienīst, lamā, stumj grāvī, atņem naudu un mantu. Latvieši kā cilvēces atkritumi atzīst tikai savus atkritumus. Levits ir superpelēks, tāpēc der latviešiem. Ja būtu normāls ebrejs, tad nelīstu pie latviešiem viņu mēslu bedrē. Bet atgad vispiemērotākais latviešiem ir Kaimiņa kungs - daunis no Veģu pansionāta!
>Tereze
&
Ko lai dara? Tādu domāšanu mēs te ar saviem tankiem ievedam....Tas ir internacionalizm....
  • 1
  • 2
Scorseze
S
Ja kādam vēl nav skaidrs, ko šie nelieši ir izdarijuši ar Latviju, paklausieties ko saka mūsu bijušais iekšlietu ministrs un iekšlietu ministra padomnieks šobrīd, pēc viņa teiktā Latvijā augstākā vara pieder ASV vēstniecībai: https://xtv.lv/rigatv24/video/38VNwgwDNPo-24_01_2019_preses_klubs_1_dala Skaties pēc skaitītāja (11:38)
Uldis
U
Mūrneiece Tu no malas izskaties kā Krupies .
Uldis
U
Paskatieties bildē ! Visi ASV kalpi Latkovskis ASV stipendiāts to pat var Google wikipēdijā atrast . Visi šie nelieši kalpo ASV ,bet ne Latvijas nacionālajām interesēm . ES AICINU IZIET IELĀS ,UN PATRIEKT ŠOS ASV KALPUS KURI IR LATVIJU PATAISĪJUŠI PAR KALPU ZEMI .
Scorseze
S
Īsti PSRS garā, politbirojs izraudzīs ģenerālsekretāru:):):) Domāju, ka viens no kritērijiem būs obligāta ASv vēstniecības piekrišana kandidāta izvēlē:):):):):)
tauta
t
Kāpēc citās ES valstīs prezidenta vēlēšanās piedalās vairāki prezidenta kandidāti /kaut vai visas partijas virza savus kandidātus/ , Tikai balsošanā ,noskaidrojas, kurš pirmais izbalsots, tad, pēc kādas stundas , seko nākošais balsojums, utt, līdz paliek visvairāk balsu ieguvušais . Bet Latvijā vienotība grib diktēt visur un visus ,bīdot savus noteikumus, uzspiežot savu kandidātu . Arī Krievijā , tāpat kā tagad kariņš, visos laikos un joprojām bīda to vienīgo BREžņevu ,tagad putinu Kariņam ,laikam, savas galvas nav, ja visu kopē,ko un kā dara krievijā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas