Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Koalīcijas partneri vienojušies par prezidenta vēlēšanu datumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Antirusists
A
okupantu saSSkaņa pagaidām vēl var vienoties par jauna kaķu pāra iegādi. Vecos Ušaks draud iemidzināt , ja šo bāzīs aiz restēm.
Ko vēl vairāk!?
K
Kad un kuru,savā starpā vienojās un pat mums paziņo!
Neslāvs
N
"antifašistiem " tagad dikti traucē Levita kunga tēvs žīds. šķiet , ka tiem izdzimteņiem visvairāk Latvijā traucē latvieši.
welcome refugees
w
Jums taisnība. Ne velti Levits kopā ar Vienotības kremliniem paspējuši no Latvijas izdzīt vairāk par pusmiljonu latviešu un grasās turpināt iesākto.
  • 1
  • 3
Labais
L
koalīcijas partneri spēlē slikti organizētu teāti- SEV UN LATVIJAS IEDZĪVOTĀJIEM TIKS UZSTUTĒTS (nevis ievēlēts),KARTEJĀ VALSTS IZKĀRTNE,,POREZIDENTS,,ha,ha,ha
Udo Ulbergs
U
Par latviešu inteliģences nacionālo nodevību psihopātiskā formā skat.: http://kulturologiskapublicistika.blogspot.com/2019/04/patofobijas-vietejais-dizains.html
Arturs Nagliņš
A
Vai ir gaidāmi protesti - piketi, tautas sapulces u.c. protesta akcijas? Vai latvieši samierināsies, ka viņu valstī prezidents var būt cittautietis un pie tam ļoti nekaunīgs un aprobežots ebrejs, no kura ebreju tauta ir sen jau novērsusies un kurš jau tagad demonstrē šausmīgu savas ebreju tautas necieņu, lai tiktu ievēlēts? Tik reti nekaunīgs un nelietīgs kandidāts vēl nav bijis Latvijā.
sistēmas teorija
s
Lai būtu protesti, jābūt kādam, kas tos organizē. Tauta pati nekad un neko neorganizēs jo tauta (īstenībā, kas tas par zvēru - tauta?) ir amorfa lumpeņu masa. Kā organizatorisks spēks var būt tikai un vienīgi kāda neliela, bet ietekmīga elites grupa, kuru citi grupējumi ir atbīdījuši no varas, bet kurai ir pietiekami daudz resursu protestu organizācijai, lai atgrieztu savās rokās varu. Jūs tagadējā Latvijā redzat šādu grupējumu? Es nē. Visas tā dēvētās "partijas" pe lielam tiek kontrolētas no viena centra un spēlītes "pozīcija-opozīcija", NA-Saskaņa ir domātas lumpeņu masai. Pati elite ir diezgan monolīta. Tik vien kā iekšējs tirgus par kādu treknāku kumosu, kas publikai tiek pasniegts kā politisku spēku pretstāve, bet patiesībā tāda nav.
  • 4
  • 1
Arturs Priedītis
A
Jaunākā tautai piedāvātā odiozā tēma "Ebrejs Rīgas pilī" faktiski ir izvērtusies Viktora Ārāja un viņa "komandas" psiholoģiskajā reabilitācijā; proti, liekot saprast un atzīt Ārāja u.c. psiholoģisko motivāciju attieksmē pret ebrejiem. Tagad noteikti tiekamies ar aprobežotā ebreja dziļu nekaunību. Turklāt ir arī ebreju kolektīvā nekaunība. Noteikti ir kolektīvā nekaunība Latvijas mērogā, bet varbūt pat starptautiskajā mērogā. Bet kam tas ir vajadzīgs? Kuriem ir izdevīgi restaurēt senas drausmīgas psiholoģiskās kaislības un stimulēt jaunas drausmīgas psiholoģiskās kaislības? Kāpēc to pieļauj Latvijas ebreji? Kāpēc to pieļauj Latvijas specdienesti? Par latviešu varas inteliģences aktīvo lomu šīs odiozās tēmas risinājumā viss ir vieglāk saprotams - tiek izpildīta kāda konkrēta spēka pavēle un, kā parasti, prāta trūkums traucē izprast savas noziedzīgās darbības sekas.
sistēmas teorija
s
1.specdienesti, Latvijas gadījumā precīzāk būtu - Krievijas specdienestu filiāle, ko uzrauga ASV specdienesti, aktīvi menedžē Levita iecelšanu amatā. 2.ebrejiem pa lielam ir pojuh, nevajag šeit meklēt globālas sazvērestības teoriju. Ap Levita amatā iecelšanas procesu (jā, tā ir tieši iecelšana, kurai ar demokrātisku procesu nav pilnīgi nekāda sakara) spieto ne tikai specdienesti, bet lērums mafiozu grupējumu, kuri gan cieši saistīti ar specdienestiem, kur ievērojamu lomu spēlē neviens vien ebreju izcelsmes darbonis, bet tas vairāk saistīts ar šai tautai raksturīgo uzņēmību un avantūrismu, nevis ar organizētu sazvērestību. 3.Latvijā inteliģences nav. No vārda - VISPĀR!
  • 2
  • 2
bimbambums
b
Oligarhi zoodārzā iecēla Levitu, bet pēc tam vēl vienojās, ka viņš jāievēl atsevišķi. PSRS laiku cirks izskatās tāds mīlīga bērnudārza pašdarbība salīdzinot ar mūsdienu Latviju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kavējas vilcieni Saulkrastu virziena līnijā

Piektdienas pēcpusdienā signalizācijas sistēmas traucējumu dēļ kavējas vilcieni Saulkrastu virziena dzelzceļa līnijā, liecina VAS Latvijas dzelzceļš (LDz) publiskotā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas