Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kopā ejot, cer kļūt stiprāki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mark Roccabruna
M
Paziņojums, kas varētu būt ieinteresēts, Vai jums ir nepieciešams bizness / personas aizdevumi? Mēs piedāvājam kredītu ar 3% procentu likmi, ja vēlaties, sazinieties ar Mark Roccabruna par savu aizdevumu, e-pasts: [email protected] hipotekārais kredīts, individuālais kredīts, auto aizdevums, studentu aizdevums, biznesa kredīts Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar: e-pastu: [email protected]
stambulistu kopisti
s
Šitie kopā maršētāji kopā var maršēt tikai praidā. Nolādētie Latvijas ienaidnieki!
bet>stambulas
b
Tu būtu Latvijas draugs? Vai ar to ka esi kremlists-esi Latvijas draugs? Kopš kura laika Krievija ir draudzīga ar Latviju?
  • 0
  • 0
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Kopā ejot cer mūsu Latvijai uzdirst lielāku čupu !
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Latvijai nederīga un pat kaitīga kompaška ! Stambulas taurētāji >kuri grib bēniem atņemt vecākus !
jurka
j
Es sapratu kas ir politika. - Nu? - Tas ir tad kad finanšu ministrija drāž uzņēmējus, valdība tajā laikā guļ un arodbiedrība uz to visu noskatās caur pirkstiem. Tajā pašā laikā uz tautu visiem uzspļaut, bet nākotne ir sūdos. Nekas labs šajā valstī mūs negaida jo šāda ir politika nekas tautai.
>jurka
&
kamēr jurka gules un uz visu uzspļaus un gaidīs uz citiem-tikmer ta bus.
  • 1
  • 0
vepri
v
pa gabalu ož pēc kārtējās siles izrijēju bandas.
reklāma
r
O, Pūce! Labs džeks. Visiem zagļiem iepriekš bijis par obšaka turētāju, tātad zagļi Pūcem uzticas. Un ja zagļi Pūcem uzticas, mums ar viņam jāuzticas. Zags protams, bet vismaz padalīsies ar pareizajiem pacaniem.
Otto
O
Ja man iesaka balsot par Putni, tad es nedzirdu.
Margarēta
M
Ja partija patiešām ir reāla politiska partija, kaut arī jauna un vēl maza un mazietekmīga, nevis kaut kāds grupējums, kas laužas uz Saeimu, tad tai būtībā nav politiski izdevīgi ar kādu apvienoties, īstai partijai gandrīz zaudējums vēlēšanās ir izdevīgs, jo nedraud saplūšana ar kādu citu un izšķīšana. Piemērs, ir Konservatīvie. Viņi neapvienojās, saglabājās, auga un izauga par nopietnu politisko spēku ar ļoti labām izredzēm. Tāds Par... nu, viņš izšķīdīs neatkarīgi no tā, vai ierāpos knapi Saeimā ar pāris saviem deputātiem kaut kādas apvienības sastāvā vai netiks Saeimā vispār. Varbūt vēl saņemsies nākamajā gadā Eiropas Parlamenta vēlēšanās, lai gan es neieteiktu, nespēju iedomāties glupo nosaukumu PAR tulkotu citās valodās. Nespēja izvēlēties nosaukumu tālredzīgi arī liecina, ka paši autori tā īsti nekādas tāles savam veidojumam neredz.
jupis
j
Par krieviski - tvaiks....:)
  • 1
  • 0
Programmu analītiķim
P
papīrs pacieš visu, bet pamatprogramma visait viena tikt pie siles, tomēr viennozīmīgi jaunu zilirozā Stambulgenderistu un viendzimuma kopdzīvistu nokļūšana pie varas tāpat kā arī šīs pašas šlakas "vienotāju" un migrantvilcēju varas saglabāšana var noves pie pilnīgas Latvijas valets, tautas. ģimenes un tās vērtību iznīcināšanas...
Margareta
M
Param nav neko lielu izredžu ne atsevišķi, ne kādā apvienībā. Progresīvajiem gan arī pagaidām neizskatās, ka būtu iespējams pārvarēt 5%. Nezinu, kaut kā tās apvienības neizraisa sajūsmu, jo gara acīm redzu Vienotības stila intrigas pēc vēlēšanām. Vienotība jau arī bija apvienība savā sākotnējā veidolā.
reptilis
r
Politikā ne vienmēr 1+1=2....
journalist
j
Būsim precīzi - Progresīvie nekad nevar būt kopā ar Latvijas attīstībai tāpēc, ka LA ir izteikti labēja partija, bet Progresīvie ir centriski kreisi sociāldemokrāti. Programmas nesaskan un līdz jautājumam par naudas izcelsmi nemaz nenonākam. Dienas žurnālistiem vajadzētu sākr strādāt profesionālāk.
aktivist
a
Labēja, centriska, kam tādas muļķības? No šiem oligarhu kleptoprojektiem pa gabalu ož pēc kārtējās siles izrijēju bandas. Visa muldoņa par labējumu vai centriskumu ir priekš muļķiem.
  • 11
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas