Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

KPV LV apsver tiesībsarga Jansona kandidatūru Valsts prezidenta amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Laikam jau apzināts ka Jansons būtu pati labākā marionete Maskavai !
Nja
N
Šo mudozvonu par prezidentu? Nekad!
biedri:
b
Visi kā viens atbalstām Neslāvu kā īsteno Prezidentu: Viņš ir smuks, zina angļu valodu un te caurām dienām netā cīnās par Latviju...Es neesmu redzējis, ka Levits te cīnītos par Latviju.
Biedrim
B
Levits netā necīnās, viņam ir svarīgākas lietas, ko darīt. Bez darba ES tiesā viņš par velti vada komisijas/darba grupas Latvijas likumdošanas uzlabošanai, neatsaka juridiskas konsultācijas dažāda ranga ierēdņiem.
  • 0
  • 1
Par Levitu
P
Levitam ir atbilstoša zinātniskā un praktiskā bāze, lai spētu atbilstošā līmenī komunicēt ar Kremli. Pluss stāja un mugurkauls. Nevainojama reputācija. Pluss nepārprotams Latvijas patriots, praktiskais cīnītājs par neatkarīgu Latviju. Ir dzirdēts, ka dažs labs mūsu politiķis (bet tā nebija VVF) ir aizbraucis ar lepnu gaiļa stāju pie Putina, bet atgriezās ar kājās iežmiegtu asti, jo Putinam jau kompromats iepriekš iedots un čiks no sarunām vien sanāk. Tādēļ no mūsu puses ir jābūt cienījamam cilvēkam ar spēcīgu mugurkaulu, kurš spēj komunicēt vienā acu līmenī ar Kremļa saimnieku. Tāds ir Levits.
no jūsu puses
n
vajag Benjaminu Netanjahu-nevienam citam te nav nekādas stājas...
  • 0
  • 1
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
VIENĪGI LEVITAM IR IZGLĪTĪBA AR KURU LATVIJA SPĒS PRETOTIES KREMLIM ! UN MASKAVA AR IZRAELU KAŠĶI NEMEKLĒS !
Zabakam
Z
Prezidentam vajag abus - gan izglītību, gan nacionālo stāju. Pluss vēl daudz ko citu - un tas viss Levitam ir.
  • 3
  • 0
zābak
z
vai tad tur vajag izglītību? Tur vajag nacionālo stāju, ne izglītību...
  • 0
  • 2
taalbrauceejs
t
Nevēlos par Latvijas prezidentu kārtējo bagāto āezemnieku,kurš nav izjutis latviešu tautas likteni ,kura mēraukla atkal būs bagāto ārzemnieku dzīves līmenis.
Krievu pakaļas laizītāji.
K
MĒS, tikai MĒS ko darām Latvijas LABĀ, jo sūkājam vafeli Putleram.
:)
:
Vai kāds no levita sūkātājiem var pateikt,ko tas žīds ir izdarījis Latvijas laba,vai nē???A to gudri dirst nav malku cirst!
to>to:)
t
Un ko tu pats labu valsts labā esi izdarījis, ka vaino citus? Tikai netā muldējis-tas ar viss...
  • 2
  • 1
to :)
t
Bet tu nemīnuso, bet parādi ko LABA Latvijas LABĀ pats spēji izdarīt! Jo vispār raproti ar vārdu LABS, ja darbi ĻAUNI?
  • 1
  • 0
:)
:
Tā jau domāju,ka nav levitam to labo darbu Latvijas labā,nav,tāpēc viņa sūkātāji tik spēj mīnusot,bet neko nespēj pierādīt.
  • 2
  • 4
Lugums ZZS deputatiem
L
Lūdzu šoreiz neejiet sava galvenā sponsora pavadā, bet domājiet patstāvīgi. Balsojiet atbilstoši sirdsapziņai, par to, kas labāk tautai. Balsojiet par Levitu!
Priecīgs Paskaidrojums
P
Ir pienākušas ziņas ka ķīniēši ir spējīgi mērkaaķu smdzenēs iepotēt cilvēku smadzeņu šūniņas. Kaut kādi rezultāti ir emigrējušies uz PēcPadomijasPalatvijas valdību, kur ar zionistu un Kanādā trenētu psihologu izpalīgu ir uzzsākuši apvērsumu
Kramiņa atbalstītājiem
K
Tas, ka nra jau atkal cilā Edgara Kramiņa vārdu, kurš ir pašpasludinātais prezidenta amata kandidāts, liek domāt, ka aiz viņa stāv hūte. Jo citi mediji to nedara. Un vēl - Kramiņš uzstājās Doma laukumā, kur todien uztājās arī Lunis, ko drošībnieki tur paņēma ciet par antisemītiskā naida kurināšanu. Kauns pedagogam Kramiņam, ka viņš ir saistīts ar tādiem radikāļiem!
neuztraucies
n
Kramiņam neviens nedos pielaidi valsts noslēpumam. Līdz ar to viņu ievēlēt par prezidentu nav jēgas. To saprot pat Saeimas plānprātiņi.
  • 9
  • 2
Piebilde
P
Par prezidentu ir jākļūst Levitam. Viņam tas postenis jau sen pienākas, viņam bija jākļūst jau par pirmo prezidentu pēc neatkarības atjaunošanas. Bet ielika Ulmani tikai dēļ uzvārda. Levits savas principialitātes un mugurkaula dēļ vienmēr netika virzīts, bija politiķiem "neērts". Vaira kļuva par prezidenti tikai tādēļ, ka politiķi domāja, ka tā būs tante no ārzemēm bez mugurkaula, bet izrādījās savādāk. Un labi ka tā, vienīgā prezidente, par kuru nav kauns. Nu beidzot pienācis laiks atkal spēcīgam prezidentam - tam jābūt Levitam!
es
e
neuzskatu, ka prezidenta amats ir kaut kas tāds, kas kādam pienākas. Prezidents ir jāizraugās un jāievēl demokrātiskās vēlēšanās, noklausoties un iztaujājot visus kandidātus un tad katram Saeimas deputātam balsojot pēs sirdsapziņas, jo nevēl jau koalīcijas prezidentu, bet gan valsts prezidentu. Prezidents ir jāizraugās nevis pēc kādiem pagātnes nopelniem, bet pēc viņa šā brīža spējām un to piemērotības šā brīža Latvijas un starptautiskajiem apstākļiem. Šobrīd ir vajadzīgs prezidents, kas spēs uzrunāt sabiedrību, ārpolitika nav tik svarīga, mēs esam visās iespējamās starptautiskaš organizācijās un aliansēs, tur, kur kaut kas izšķiras, prezidentam nemaz nepiedien braukt, tur brauc premjerministrs un ārlietu ministrs. Prezidentu Briselē par budžetu lemt neviens nelaidīs. Pēc neatkarības atjaunošanas Levitu ievēlēt nevarēja tā vienkāršā iemesla dēļ, ka viņš neatbilda Satversemi: viņam tobrīd nebija 40 gadi.
  • 7
  • 2
asd
a
Vēroju Jansonu ilgākā laikā un varu pateikt, ka atšķirībā no Vejoņa Jansonam ir tendence progresēt. Viņš gadu no gada runā sakarīgāk, ar jaunu pieredzi, ar zināšanām, ar analītiku. Esmu patīkami pārsteigts par viņa progresu. Bet ir viens mīnuss. Viņš tomēr ne tuvu nestāv Levitam ar viņa zināšanām, pieredzi un darbiem. Vējonis ir pārpratums. Tur jautājumu nav nekādu.
Cūka Krievu.
C
Man ir nopelni Latvijas LABĀ, jo es Latviju piediršu.
  • 3
  • 0
Krējums Saldais
K
Kādas ir tās Levita zināšanas un nopelni Latvijas labā? Nopietni.
  • 9
  • 11
Nežīds
N
Nebūs ilgi jāgaida līdz klāt būs Efraims Zurovs ar SKAIDRU signālu, vienīgais par kuru jābalso ir Levits!
  • 8
  • 11
Tāds, kas ar vienu kāju klibo,
T
TAISNAM ceļam neder.
  • 7
  • 5
Vai tad Jansons būtu tik dumjš,
V
lai piekristu tik absurdai un stulbai idejai? Preziedentam ir jābūt PREZIDENTAM, nevis Jansonam. Un tagad, kad zināms, ka prezidents būs Levits, tā ir ūdens liešana uz elles dzirnavām.
Kas kait tam KPV.LV ?
K
Vai valsts intereses ir otrā vietā ? Kasīties ar polītiķiem ir svarīgāk ?
:):):)
:
Vispār, šis ir pareizs KPV gājiens: nez, vai Levits pats sevi varētu cienīt, ja blakus viņam nebūtu kaut daži citi kandidāti...kaut vai izskata pēc. Cita lieta, ka partiju sponsori var izspēlēt visnegaidītākās kombinācijas, un rezultātā prezidente visiem Latvijas iedzīvotājiem "labos zobus":)
  • 2
  • 6

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas