Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

KPV LV gatavi turpināt sarunas un izvirza prasības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Seniors
S
Vai , Latvijai , nav parak daudz ministru ?Nu, ja ! NA lideriem , sagribejies pasedet Ministra kresla ! Un , par tadiem cilvekiem , mes balsojam ???Patriekt , visus bijusos Saeimas biedrus , no Valdibas veidosanas ! Ari NA - ilgsedosos KEMUS !!!
Čekistbāba Vaira
Č
Nabazdzīgā un pasakaini dumā Latvijas tauta vienmēr lepni izpildīs LPSR čekistu un PSKP boļševiku prasības, Vēlreiz savēlēs komūnistus, naclopus, svoločus vai jampampiņus, kuri laizoties ap bļodu piesegs siles bezbēdu izšņukurēšanu ilgtermiņā. Starp vēlēšanām paredzēta masveida apdebīlošanās gan sadzīvē gan komentvidē.
baba
b
Pats vainīgs ka esi nabags!
  • 0
  • 2
vesti.lv
v
ОБЩЕСТВО БОЛЬНЫХ ШИЗОФРЕНИЧЕСКИХ ЛАТВИЙЦЕВ ИГРАЕТ В ГОСУДАРСТВЕННОСТЬ ...НО ЛАТВИЯ ГОСУДАРСТВО НЕ СОСТОЯВШЕЕСЯ ....И ЭТО ФАКТ !!!!
Ленин
Л
Рeжим Гитльерa и Сталина(сегодня Путина) старался и старается превратить людей в скот. Латвии тоже досталось особенно от СССР. ....И ЭТО ФАКТ !!!!
  • 4
  • 0
vesti.lv
v
ОБЩЕСТВО БОЛЬНЫХ ШИЗОФРЕНИЧЕСКИХ ЛАТВИЙЦЕВ ИГРАЕТ В ГОСУДАРСТВЕННОСТЬ ...НО ЛАТВИЯ ГОСУДАРСТВО НЕ СОСТОЯВШЕЕСЯ ....И ЭТО ФАКТ !!!!
vesti.lv
v
ОБЩЕСТВО БОЛЬНЫХ ШИЗОФРЕНИЧЕСКИХ ЛАТВИЙЦЕВ ИГРАЕТ В ГОСУДАРСТВЕННОСТЬ ...НО ЛАТВИЯ ГОСУДАРСТВО НЕ СОСТОЯВШЕЕСЯ ....И ЭТО ФАКТ !!!!
  • 1
  • 4
Margarēta
M
Būsim godīgi, nav nekas traks, nestabilas koalīcijas nāk valstij par labu. Ja iepriekšējā valdība nebūtu ar tik stabilu koalīciju, nekad nebūtu iespējams dabūt cauri nenormālo veselības finansēšanas reformu ar visām nestrādājošajām miljonus izmaksājušajām IT bāzēm. Vairāk arī skatītos uz nagiem KM un 100gades tēriņiem, plēstos pēc naudas savām nozarēm. Aizejošā valdība tādā pusaizmigušā moudā vienkārši kaut ko rullēja uz priekšu, reizēm bez īstas saprašanas, ar ko tas beigsies. Ministri visi jutās ērti un koalīcijas pasargāti. rezultāts ir diezgan graujošs: izsaimniekoti līdzekļi visādiem 100gades plānprātiem, kurus vajadzēja citiem, miljonu vērtas IT datubāzes pacientu šķirošanai, bet ārkārtas situācija darbinieku trūkuma dēļ NMPD. Sava trešdaļa aizejošās valdības ministru ir gļēvi, nekompetenti, visticamāk, kādas oligarhu intereses pārstāvoši, ministrijas ierēdniecības bīdāmi un bīdīti radījumi, kuru nonākšana politikā un ministra amatā ir kļūda un pārpratums.
to Marga Rēta
t
Kāpēc - BŪSIM GODĪGI? Vai ikdienā esat NEGODĪGA?
  • 5
  • 0
mīļā Margarēta:
m
Viss tiesa ko Jūs rakstiet, bet pati redziet-neatkarīgi no Jūsu rakstītā, vēlētāji ņem un tādus kas bijuši tur visur klāt-atkal ievēl.. Kas attiecas uz KPV LV tad tās prasības vairāk izskatās pēc savējo sponsoru izvirzītām prasībām kā tādām, ko gaida vienkāršais vēlētājs...Tur nav ne runas par kādiem konkrētiem rezultātiem kas būtu Valdībai jāveic: Tikai par posteņiem...Līdz ar to manas domas par KPV LV pazeminās ar katru viņu paziņojumu....
  • 7
  • 1
lielāko kretīnu
l
lielā prasības- līdz nonāks aiz restēm un tad varēs sausiņus prsīt
nožēlojami, Gobzem!
n
Šarlatānam - maksātnespējas administratoram, reiderisma shēmu organizētājam , kas apkrāpis valsti un uzņēmējus, necienīgi izturējies pret saviem kolēģiem, un Šlesera sulainim ir viens uzdevums- balstoties uz nelaimīgajiem pensionāriem un bezatbildīgajiem "šampinjonu lasītājiem" , ieticis Saeimā un tagad viņa uzdevums ir destabilizēt situāciju valstī.
Viens iemesls.
V
Ir TIKAI viens kritērijs - lai tas būtu SAVĒJAIS vai KOMUNISTS !!! Lai Latvijā nekas nemainītos, lai darbotos tā pati iznīcinošā komunistu sistēma, kura darbojas jau 28 gadus. Lai miljonāri no mūsu naudas augtu kā sēnes, bet tauta kļūtu vēl nabadzīgāka. Viss tas jau bija ieplānots dienu pēc velēšanām, kad Saeimā tika ievēlēti vairākums jauno deputātu !!! Jaunie, visai šai mafijai, ir liels drauds, viņi grib citu Latviju, viņi grib tiesisku un vienlīdzīgu valsti, bet to nedrīkst PIEĻAUT ! KO MUĻĶOJAT UN ZOMBĒJIET SAVU TAUTU, KUNGI ???!!!
no Tukuma>no Jūrmalas
n
Kas kļūst vai nekļūst nabadzīgāks-tas ir ekonomistu jautājums...Fakts ir tāds, ka viena neliela tautas daļa kļūst -pats galvenais-NEPELNĪTI-NE AR SAVU DARBU, BET BLATIEM-- bagātāki kā citi, kā rezultātā rodas sociālā netaisnība un sabiedrības noslāņošanās...ne pēc prasmēm, bet pēc blatiem un sakariem...Lūk-tas ir bīstami.
  • 5
  • 0
gg>mg
g
Un par emigrantu atgriešanos: Cerams-Jūs nevēlaties lai tādi VESTI.LV, Kārklu vācietis, TrollisJT u.c. latvijci, kas te tikai to vien dara, kā šķeļ sabiedrību atgrieztos...Taisni labi ka tie neatgriezīsies...Patiesībā vēl vairāk: Šādi Kārklu vācieši, Lindermani u.c. ir tie kas te šķeļ LV sabiedrību, un tādus vajadzētu repatriēt uz Rossiju....
  • 4
  • 1
gg>mg
g
Bet tas ir labi: Tāpēc jau visas krīzes vajadzīgas, lai tos kas nemāk vadīt noliktu uz pakaļas....
  • 3
  • 0
mg
m
Piebildīšu, ka ekonomika attīstās uz dažu, ES piķa pārkarsētu nozaru rēķina. Gk. betons un asfalts. Pārējās nozares šo attīstību neredz un tajās strādājošie savā makā nejūt. ES nauda vēl 2 gadus karsēs betona un asfalta licējus, pēc tam būs lielais, skumjais BLADĀC uz pakaļas.
  • 8
  • 3
mg
m
Ar tām pensijām gan ir tā, ka cik nu viņas drusku pieauga, tik tagad to pieaugumu noēd elektrības un gāzes cenu pieaugums + inflācija, kas vienmēr iet līdzi elektrības cenu pieaugumam. Bet atgriešanās, iespējams, notiek uz papīra: cilvēki, kas zina, ka neatgriezīsies, tāpēc nevajadzēs īpaši nekādas attiecības ar Latvijas Republiku kārtot, mēdz piedeklarēties radu un draugu īpašumos, jo aizvien vairāk pašvaldībās no tā, vai kāds ir vai nav deklarēts, ir atkarīgs NīN. Tāpat aizbraucēji neizdeklarējas. Laukos, piemēram, viņus nereti neizdeklarēties lūdz lauku ģimenes ārsti, jo citādi nesanāks praksei vajadzīgais skaits cilvēku un palikušie (bieži vien emigrantu vecāki, kas tur dzīvo) paliks bez ārsta.
  • 8
  • 2
no Jūrmalas
n
Pieturi savas emocijas pie sevis un netiražē melus. Ekonomika attīstās, pensijas pieaug, latvieši no ārvalstīm atgriežas. Protams, ka ir vēl daudz problēmu, Taču tauta nekļūst nabadzīgāka. Jaunie krabji būs vēl nekunīgāki un rijīgāki kā vecie vēži! Manžēl, ka Jūs esat kritis par upuri gobzemizācijai
  • 7
  • 15
Tauta vēlas, bet viņi NĒ.
T
Tas ko vēlas tauta un ko neparko nevēlas pat dzirdēt vecie partijnieki ir: 1.Sociālā taisnīguma ieviešana. Nodokļu sistēmas (ne tikai tās, protams) koriģēšana šajā virzienā. Kā viens no pirmajiem darbiem - Sociālās Hartas ratifikācija pilnā apmērā. Pieejama medicīna - ne pašreizējā šļura. 2.Beidzot ieviest tiesiskumu, tajā skaitā sākt tiesāt lielos blēžus, oligarhus (ja vajag - vēlreiz atjaunot Sudrabas norakto lietu), atcelt OIKu un sodīt šīs shēmas autorus, arī citu shēmu autorus un visvisādus starpniekus, kuri ieperinājušies barotavās. Nomainīt tieslietu sistēmas atslēgas figūras - savādāk šī tiesiskuma nebūs.
Grib turpināt iesākto.
G
Kāpēc prezidents tā tik ļoti ir sajūsmināts, un grib tieši Jaunās Vienotības Kariņu? Kur tas suns aprakts? Vajadzētu pajautāt Jaunupam par viņa izveidotām shēmām ,iedabūt veco Jauno Vienotību valdības galvgalī ,lai atkal šis Jaunais Vienotības surogātveidojums vada un posta valsti tāpat ,kā to darīja Vienotības laikā. Vienotība, ar uz pusi mazāku vietu skaitu saeimā ,tagad iedomājušies sevi par uzvarētājpartiju,un demontrē tagad neiedomājamu nekaunību uzurpējoties pār vairākuma partijām. Ar kādām tiesībām šīs mazākumpartijas nenominētais premjera kandidāts Kariņš vēl atļaujas nicināt vairākumpartiju biedrus,nedodot ministra vietu partijas premjera kandidātam,kuru nominēja pats prezidents?Vēlētāji nav muļķī ,bet visu redz un saprot ,ka notiek varas un premjera krēsla zagšana no Jaunās Vienotības puses ,un to negodīgi atbalsta pats prezidents. Tas nav piedodami . Tā ir shēmošana ,ļoti negodīgā veidā tikt pie varas Latvijas valstī ,ignorējot vēlētāju gribu. Vēlētāji balsoja par pozitīvām
Kāpēc, prezident ?
K
Šoriez es puekrītu Gobzema k-gam, kā var uzticēt veidot valdību partijai, kas knapi tika pāri 5% robežai?! Tagad ļoti labi būtu ārkārtas vēlēšanas, jo daudzi ir noņēmuši savas maskas un vēlētāji varēs rūpīgāk apsvērt, par ko balsot! Bet kā izskatās prezidenta k-gs baidās atlaist Saeimu....nez kāpēc?!
Kāpēc melo, ka ŠOREIZ?
K
Tu viņam piekrīti VIENMĒR, un ja neesi viņa joberis, tad suns - NOTEIKTI!
  • 3
  • 1
Nepareizi
N
Par caurspīdību, atklātību un visiem citiem taisnības labumiem viņi ir, bet konkrēti savas prasības pateikt negrib. Tāpat ministru kabinetā žurnālistus gribēja aizliegt. Viņuprāt taisnība un atklātība ir pašiem savus video youtubē salikt. Kas ir identiski tāpat kā Lemberga propaganda tikai bik modernākā izpildījumā un lētāk.
Beidziet !
B
Kurš te ir bezatbildīgs? Vai ne pats Kariņš,un viņa attieksme pret KPVLV biedriem? Kamēr Kariņš ,un pārējie viņa sabiedrotie nepārtrauks izturēties policejiski ,sodīdami citas partijas biedrus,kurus vēlētāji ir ievēlējuši saimā ar lielu balsu pārsvaru, tikmēr KPVLV šādā policejiskā valdībā nav ko darīt. Nevienam politiķim nav tiesības noraidīt vai apšaubīt citu politiķu pējas ,jo visi vienādi ir saņēmuši mandātus no vēlētājiem ar vienādām tiesībām pārstāvēt vēlētājus ,un vadīt valstī procesus,kas vajadzīgi gan valstij ,gan sabiedrībai kopumā. Kurš no politiķiem ir tiesīgs apšaubīt citas partijas politiķu spējas būt par ministriem. Viesiem ievēlētajiem politiķiem ir pilnīgi vienādas tiesības ieņemt ministru amatus,ja partija tos izvirza. Ja politiķis ir gatavs uzņemties atbildību ,un vadīt ministriju ,viņam ir jādod šīs tiesības,jo visi politiķi irvienādi ievēlēti, un darbojas ar vienādām tiesībām. Ja Kariņš tiek nominēts kā premjers ,tad viņš nedrīkst tēlot lielo tēti ar plato siksnu ,
Vaina ir citur.
V
Visa vaina ir vecajā mafijā un oligarhos. Tiek vilkts un stiepts laiks, lai vecā mafija rullē. Nevajag novelt vainu uz KPV, viņi ir nevainīgi, viņi nav uzpērkami un neiet kopā ar jums un tas ir galvenais iemesls. Cilvēki nav auni, beidziet viņiem karināt savus melu makaronus uz galvas. Būs jaunas vēlēšanas un jaunie būs pie varas. Vēlētājiem acis ir atvēruši PAR un JKP, kuri pirms vēlēšanām reklamēja vienu, bet patiesībā izrādījās pilnīgi draņķi. Skuju taku viņiem un vecajām paliekām. Pietiek Lembergiem un Jaunupiem taisīt sūdus.
Tereza Mendoza
T
Tā vajag! Lai turpinātu komunikāciju, vienmēr vajag izvirzīt savus noteikumus! Dauna partija ir gudra. Dauni vispār ir gudri primāti. Latviešu dauni ir supergudri primāti. Ja tā nebūtu, tad 6.oktobrī gaišā latviešu populācija neievēlētu daunu armiju parlamentā. Latvieši zina, ka dauni ir gudri, bet pederasti nav tik gudri.
Seniors
S
Sis velesanas , bija PEDEJAS , uz kuram esmu gajis !!! Vele , par ko gribi , bet iznakums viens - Vecie zagli , no jauna amatos un Saeima !!!Domaju un ticu , kad Latvijas TAUTAI , ir kauns , par sadu iznakumu ! Pienemt likumu , kad ne viens deputats , nedrikst baloteties , vairak ka divas reizes , pec kartas ! Pietiks , izzagt Latviju un TAUTU iedzit lielaka nabadziba !!!
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas