Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

KPV LV Gobzemu grib iekšlietu ministra postenī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
turieties AG
t
Paldies tam žurnālistam,kurš gribēja uzrakstīt kaut ko riebīgu par gobzemu, bet, izlasot rakstu,sapratu, ka Gobzems ir viskārtīgākais, visīstākais LATVIETIS, kurš jau no agras bērnības ,dzīvojot laukos, vēl mazs būdams, ir palīdzējis vecakiem visos smagajos lauku darbos,pats nopelnīja savām mācībām, vēlāk ,gādāja par sirmo māmuļu, mīl un ciena gādā par savu ģimeni,/nokārtojot jau laicīgi mantiskas attiecības ģimenei un bērniem / ,jo, izskatās ,ka pēc Gobzema dzīvības kāro šakāļi ,to jau visa Latvija redz un dzird,tādēļlūgsim Dievu, lai šim drosmīgajam ,gudrajam cilvēkam pietiktu spēka izturēt šos mēslu vezumus, ko pašlaik vecie partijnieki kopā ar saviem žurņaļugam ,gāž virsū
omammma
o
Es gan neietu tādā valdībā ,kuri, jūs,KPV un JKP ,apsmēeja, apspļaudīja ,aprēja, apd,bet tagad tēlo mīkstus un pūkainus, bet ,iz dzīves zināms , šie kustonīši spalvu met ,bet tikumi paliek iepriekšēejie , tādeļ esiet gatavi,,ka vecie šakāļi jums,jaunajiem nedos nekādu iespēju pildīt savus priekšvēlēšanu solījumus,jo... un tad atkal sekos apsmiešana par nemakuļiem, nezinīšiem, nevarīšiem Nu, KPV, nebāziet / TAGAD / galvu veco ''biedru''izliktajās cilpās ,labāk esiet konstruktīva opozīcija un mācieties no citu kļūdām ,rsiet pratīgi un mieru,tikai mieru,jūsu laiks vēl priekšā
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Nesmīdiniet pasauli ar šo pajoliņu !
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Nesmīdiniet pasauli ar šo pajoliņu !
Gobzems būs labais
G
nedrīkst sanākt, parādnieku par ministru, ja nobalsos, tad visa saeima ir jāpadzen. pideri un netikļi Latvijas valdībā vai nav kauns.
:)
:
Šādu deģenerātu par ministru, to latvieši laikam tiešām ir pelnijuši, visu laiku kviekdami ka krievi nāk, paši ir iekrituši savu kangaru tīklos!
Krimnašs
K
Pastaļiem tikai kviekt. Kviekt var arī koncertos un zem krieviem. Nam ņe privikaķ saka katrs sevi cienošs pastals. Viva putlerland!
  • 0
  • 4
Nja
N
Par šādu valdību nebalsotu pat partijas disciplīnas spiests. Kaimiņam nav partijas, ja jādeleģē divas oligarhu olas un viena neatbilstošā.
bet es domāju
b
ka tādus vaislus vīriešus tieši jāliek lielos amatos, lai taisa bērnus....
Viņi neder.
V
Kā var būt par ministriem cilvēki, kuri ir zaudējuši tautas uzticību, kuri ir izmesti no Saeimas ? Tāda sajūta, ka Jantarčiks ļoti rūpējas par netikli Parādnieku, kurš ražo bērnus no dažādam sievām, bet strādāt negrib un nemāk. tas pats sakāms par caurkritušo janoti Viņķeli. Nu, nebūs tur nekas labs un valdība būs tikai īsu brīdi.
tautas balss
t
nav no svara-no cik sievām, cik daudz no svara-lai tie bērni būtu................
  • 0
  • 3
Margarēta
M
Pagājušajā valdībā apdzemdējās Veselība un pusgadu nozare bija savā vaļā ar visām reformām. Tagad KPV virza bez 5 minūtēm dzemdētāju uz Labklājību. Tas tā tagad normāli, ka ministres, turklāt bez politiskās pieredzes, paministrē drusku un tad nododas demogrāgfiskās situācijas uzlabošanai? Mums tiešām tās visas nozares tik sakārtotas? Un vai tad vispār šāds ministrs ir vajadzīgs? Pietiek varbūt ar kādu aģentūru, ko vada profesionāla ierēdniecība.
Margarēta
M
Kas notiek, kad savieno dzemdēšanu un ministrēšanu un grūtnieču hormonu iespaidā taisa reformas, mēs labi redzam medicīnā. Tā ir izčakarēta nozare, kas ir sliktākā situācijā kā pirms Čakšas.
  • 4
  • 1
mīļā Margarēta:
m
Jūs esat pret grūtniecēm un dzemdētājām? Tad jau Jūs esat pret tautas pieaugumu...Plusss vēl sieviešu nīdēja....
  • 3
  • 2
Skopzems
S
Tad mums ir galīgs vakars. Tagad jau nenogāžamais tandēms ķuzis plus kalnmeijers atpūšas, bet nu būs pavisam bezcerīgi
>Skopzems
&
a man liekas ka Jums jau sen vakars....................kopš Latvijas Ceļa laikiem.....
  • 2
  • 1
Jaunas vēsmas.
J
Man prieks. Gājām un balsojām par pārmaiņām un, tādas arī būs.Iepriekšējais janots ministrijā bija tukša vieta. Tagad visus vecos komunistu ielikteņus noliks pie vietas. Nebūs vairs - roka, roku mazgā, kā visu laiku. Lai veicas Gobzemam.
Lika>Jauns...
L
Nu, ko lai saka?? TIcība labiem darbiem-tas ir ceļs bruģēts uz elli..Kad tie labi darbi būs-tad ar nāciet te un rakstiet..Citādi-tāds lēts populisms Jums sanāk....
  • 5
  • 1
Tālis
T
No advokatūras izdzītais būs iekšlietu ministrs! Kolosāla valdība. Nākošaos būs "likumīgs zaglis" (noziedznieku terminoloģijā).
Robis
R
Teiksim kā ir: Partijas, kas virza vadošos partijas un valsts amatos mazākos sliktumus, ir pašas sliktas.
(*****)
(
Tas nebūtu sliktākais variants, ievērojot citus pretendentu iespējas, varētu būt, ka otru ministri policija vairs nepārdzīvos
KL>(****)
K
Cik ilgi apmierināsieties ar nesliktākiem variantiem? Slikts ir slikts-vienalga-lielāks vai mazāks sliktums...No sliktuma labums tik pat nesanāks...
  • 3
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas