Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +17 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Kravcovs ar žurnālistiem runā krieviski, jo "šodien jau drīkst"

Desmitās Saeimas pēdējā darba dienā Saeimas deputāts Valērijs Kravcovs (Saskaņas centrs) intervijas preses pārstāvjiem sniedza joprojām krievu valodā, norādot, ka šī diena esot īpaša, tādēļ varot runāt krieviski. 

Kravcovs, kurš Saeimas plenārsēdē tika sveikts 50. dzimšanas dienā (īstais datums gan ir 14. oktobris) atzina, ka savas latviešu valodas zināšanas esot krietni uzlabojis, tomēr nepietiekami, un pie tā viņš vēl strādāšot. Viņš neesot startējis vēlēšanās tāpēc, ka gribēja palīdzēt savai partijai.

"Mana figūra kļuva odioza un, lai lauztu slikto ieradumu balsot pēc etniskā principa, es aizgāju malā, un piecpadsmit procentu no latviešu elektorāta nobalsoja par Saskaņas centru, kas ir ļoti labs rādītājs," apgalvoja V.Kravcovs.

Lai piedalītos Eiropas parlamenta vēlēšanās, viņš latviešu valodas zināšanas krietni uzlabošot, bet vēl esot dzirdējis, ka tur jāzina franču valoda. "Pats galvenais – nevis klanīties, bet kauties par Latviju ar zobiem un nagiem," saka V.Kravcovs, piebilstot latviski "Dzīvosim, redzēsim!"

Interviju ar Valēriju Kravcovu skatieties piektdien, 14.oktobrī, rubrikā Dienišķības, kurā būs redzamas Ata intervijas arī ar Andri Šķēli, Inesi Aizstrautu un citiem 11.Saeimā neievēlētajiem deputātiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas