Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Premjers Māris Kučinskis atzīst, ka pietrūcis laika, lai sabiedrība novērtētu valdības īstenoto reformu augļus

Kučinskis: Nenožēloju to, ko esam darījuši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rommels
r
kučinskis nenožēlo.ka apzadzis tautu ar likumu un dažiem bija jāmirst!es nekad nenožēlošu ja kučinskim pierē ieskries kiegelis!
lata
l
Ja nu kāds te jūsmo par Kučinska zaudējumu, tad no sirds viņu apsveicu ar idiota Kaimiņa uzvaru. Tas nu gan vienreiz uzraus mūsu valsti nebijušos augstumos, oplā! Kamēr Kučinskis neatlaidīgi darbojās, tikmēr šis nodegušā cirka klauns āzējās uz vella paraušanu. Jā, tas nu LV ir ieguvums! Prieks par nerimstošo, spraigo debilitāti!
Līna
L
Ja jau nenožēlo, tad jau pelnījis, lai tagad atrastos tur, kur ir. Tādu neieklausīšanos sabiedrībā un komunikācijas neesamība sen nebija redzēta. Tiesa, ZZS atrāvās arī dēļ pārējās koalīcijas ministru "varoņdarbiem". Otrs, no hūtes papa jau sen vajadzēja arī norobežoties, citādāk nebija saprotams, kurš īsti ko vada
Z Līvmane
Z
Nabassaiti ar Lembergu vajadzēja pārraut jau sen..
Kuča
K
Nenožēloju to, ka ne ko neesam izdarījuši!...
URRRĀĀĀ...
U
Nu jau vairāk kā 26 g. Latvija jūt tukšdirsēju, melīgo komūnistu, divkosīgo naclopu, prokremlisko svoloču posta darba un "reformu" saldos augļus. Diemžēl sabiedrība patiešām to visu nav spējusi novērtēt , ja tik izcili debīli balso. Nu vairs nekādu cerību ka laiks tur var ko palīdzēt, jo daudzi noliks karoti tā arī nespēdami novērtēt īstenoto "reformu" augļus.
Nu nu
N
Tāda pieglaimīga intervija Šķēles preses sekretāra izpildījumā. Ne vārda par oligarhu sarunām un iepirkumu shēmām. Ne vārda par melojošiem un shēmējošiem ministriem - Ļimončiks un DRO. Ne vārda par skandaloziem depuātiem - Kļaviņš, Kalnozols, Ulme. Ne vārda par shēmotājiem-alkoholiķiem-kokaīna lietotājiem mēriem - Truksnis. Ne vārda par lielālo kretīnu virzīšanu amatos - VID ģenerāldirektora konkursi vien bija ko vērti. Un visu šo varzu vadošajiem kompartijas aparatčikiem Lembergu un Brigmani. Varbūt arī tur varēja pamaklēt ZZS vēlēšanu neveiksmes cēloņus?!
GoodMaan&ParexK&K
G
Bezjēdzīgi un stulbi meklēt neveiksmi tur kur mīt liela jo liela veiksme. Latvijas politkrimināla grupējumu (segvārds Partija) pamatveiksme ir, pastumjot valsts sili zem varenajiem dižšņukuriem paspēt nodrošināt sev mūža uztreknējumu.
  • 8
  • 2
VVZ
V
Kučinskis nenožēlo nodokļu teroru- tagad visvarenais VID pieprasa skaidrojumus par 20 EURO pārskaitījumu pirmās pakāpes radiniekiem. Pieprasa nodokļus par pārskaitījumu mātesmāsai, un pieprasa, lai tantuks šo summu deklarētu VIDā. Ja gribēsiet pārdot savu investīciju zelta gabaliņu, kas tika pirkts, glābjot savus ietaupījumus no inflācijas, rijīgā valsts pieprasīs 20% no summas, it kā tas būtu atrasts dārzā. Kučinskis nenožēlo to, ka medicīna ir kļuvusi vēl nepieejamāka, ieviesti papildus nodokļi, bet rijīgajai sistēmai arvien ir par maz. Valsts ir atklāti naidīga pret saviem iedzīvotājiem, un valsts prioritāte jau sen nav cilvēks, bet nodokļi.
nekauņa
n
nevajadzēja mīlēties ar danu !
Arturs Priedītis
A
13.Saeimas vēlēšanas demonstrēja Latvijas oligarhijas niecību – nekompetenci, bezspēcību, pagrimumu. Reāli visur valda oligarhija. Atšķirība ir vienīgi oligarhijas maskēšanās tehnoloģijā. Var būt zemes, kurās oligarhija ir gudri nomaskējusies un to dēvē par valdošo eliti – politisko eliti. Var būt zemes, kurās oligarhija ir slikti nomaskējusies un tad tiek skaidri un gaiši atzīts, ka valstī valda oligarhija. PSRS bijušajās republikās ar KF un LR priekšgalā valda kriminālā oligarhija – jauns oligarhijas veids cilvēces vēsturē. Tas ir vispārzināms fakts. Un, lūk, 13.Saeimas vēlēšanas parādīja latviešu vietējās kriminālās oligarhijas politiski organizatorisko pagrimumu. Lembergi, šķēles, savicki, šleseri un visa neformālā „Rīdzenes varza” izrādījās nekur nederīga no oligarhijas valstiski funkcionālā viedokļa. Latviešu jaunākās paaudzes dauni un pederasti apspēlēja „Rīdzenes varzu”. Latviešu oligarhi izrādījās nespējīgi pieskatīt „Latvijas tautu”. Tādējādi latviešu oligarhi ir ne tikai nac
Arturs Priedītis
A
Tādējādi latviešu oligarhi ir ne tikai nacionālie nodevēji un nacionālie noziedznieki, bet ir arī politiski organizatoriski nekur nederīgs smirdējums. Viņi netika galā ar savu „oligarhisko pienākumu” pret latviešu tautu. Viņi faktiski piekrāpa latviešu tautu, kura vienmēr atbalstīja nacionāli reakcionāro un krimināli oligarhisko valstiskumu. Tauta veltīgi 30 gadus atbalstīja savu oligarhiju. Viņi izrādījās tik aprobežoti, ka zaudēja garīgi slimo daunu un pederastu kompānijai. Latvijas kriminālā oligarhija pastrādāja jaunu nacionālo noziegumu – latviešu tautu atdeva garīgi slimu postcilvēku, Homo degradation pārvaldījumā.
  • 9
  • 3
vēlētājs
v
Es arī nenožēloju to, ko esam darījuši...
alias
a
Ar mikrouzņēmumiem situācija ir pavisam citāda. Sākotnēji bija 9%, mainījās valdība, bija par maz. Tieši šī sociālā apdrošināšana tika piesaukta tajā brīdī, kad procentu likme tika nomainīta uz 15%. Pie tam mikrouzņēmumi maksā šos 15% no apgrozījuma. Tā ka mikrouzņēmumu darbinieki un īpašnieki noteikti vairs nav ZZS elektorāts, ja arī pirms tam bija. Vecākie ļaudis šogad vairs nebalsoja par ZZS medicīnas pakalpojumu nepieejamības dēļ. Rindas pie ārstiem ir būtiski palielinājušās, nereti pusgads un vairāk. Vecākie ļaudis nevar paši samaksāt medicīnas izdevumus. Šī auditorija ZZS arī ir zudusi.
jā gan
j
Ļimončiks atkal izspruka pa glumo, bet Brigmanis uzsēdās uz sēkļa, un zaļie shēmotāji... LZS var atgūt popularitāti saraujot saites ar LZP, jo viens ļimončiks pret LZP "rīcības cilvēkiem"tāds nieks vien ir.
Sokitalo
S
Kučinskim jāsaprot, ka iespaidu atstāja tas, ka brīžiem nebija skaidrs kurš ir MP - "reformu čempione" Reizniece-Ozola, Dūklāvs vai veselības ministre..., jo no šo ministru puses solījumi bira kā no pārpilnības raga.
???
?
Ko tad citu varētu teikt :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas