Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Kultūras darbinieki aicina Bordānu un Gobzemu ministra amatā atstāt Melbārdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ministrs
M
Kurš teica ka nākotnē vispār būs kultūras ministrija?
litens
l
bet valdības cirks tikai tagad pa īstam sāksies- Rīgas cirks pat klāt nevarēs stāties......
litens
l
Es domāju, ka viņa ir viena no normālākajām ministrēm- lai cilvēks turpina savu darbu
nu kā?
n
jāliek takš to Kaimiņu par kultūras ministru!
mjā
m
nezinu kāds nu "darbinieks" esmu, bet manuprāt nevajadzētu gan atstāt. Šķiet, nav ne izpratnes par jomu, nedz arī vēlēšnās jel ko darīt
Kultūras darbiniece
K
Kad? Kur? Kas? Neko nezinu,manu viedokli nav neviens prasījis! Vai tāpēc,ka dzīvoju un strādāju laukos?....
Peld pa straumi
P
Tā ir viņas galvenā kvalitāte?
Sīka, tukša
S
persona bez sava redzējuma, kuras pašsaglabāšnās instinkts liek atbalstīt bēdīgi slavenos grupējumus kultūrā. Dziesmu svētku programma bija īpāsi stulba - blakus augstvērtīgām dziesmām stipri švakas - Tiguls, īpaši Zilvers, arī Karlsons, Mence, Prauliņš, Brauna šlāgeris "visu mums var atņemt"... Jāatbalsta tādēļ, ka ebreju izcelsmes? It kā ebrejiem gudrāku cilvēku trūktu...
vēl
v
Kāpēc jāatstāj? Vai kāds zin naudas plūsmu šajā ministrijā? Aizmirsuši vājprātu ar dziesmu svētku biļetēm? Nespēju savlaicīgi sagatavot konkursus būtiskiem valsts pasākumiem? PAr IT monstrāliem veidojumiem miljonu vērtībā, kas nestrādā? Par šauru, izlobētu mākslinieku finansēšanu?
skarbs komentārs no Delfiem
s
Melbārde ir tieša atbalstītāja tādiem siles slaucējiem kā Latvijas koncertu Ķirsis, Radio kora Kļava un Putniņš u.c. Putniņa koncerts ar budžetu 150 tūkstoši, kur radio kora dziedātāji izmaksāja pilnīgi neko (apmaksāti ar regulārām algām), saujiņa mūziķu - pieņemsim 10 tūkstoši (pārmaksāts tad kādas 5 reizes) un daži amatieru dejotāji (dabiski nekas nav jāmaksā) - tātad Putniņš un radošā siles slaucēju komanda savāca sev kādus 100 tūkstošus vismaz. Tas liekas varētu izārstēt daudzus slimus bērnus. Vai tiešām šādu ministri vajag atkal? Lai atkal šķērdētu nodokļu maksātāju naudu?
Udo Ulbergs
U
Tas nav labs aicinājums. Jābūt ir Dagmārai Beitnerei pie stūres. Viņas šarlatāniskais potenciāls pilnā mērā atbilst neattīstītās latviešu tautas kultūras stumšanai pederastu un idiotu pārvaldītajā karstajā Latvijā, kur tagad beidzot pie varas ir tikuši tautas garīgi visnevērtīgākie primāti - jaunās paaudzes dauni-klauni un morāli patoloģiskie izkārnījumi..
xio
x
Lauku skolas jāslēdz, un par ietaupīto naudu jāfinansē Pakalniņas kino, ko neviens neskatās. Jo tas ir "ļoti prestiži", "ļoti eiropeiski". Lauku skolas - ļaunuma sakne. Pakalniņas kino, kultūras megabūves un radošo personību "dīkstāves" finansējums - bez tā "nācijas vienkārši neizdzīvos". Ne jau bez lauku skolām. Tās jāslēdz!
>xio
&
tukši ....irst-nav malku cirst!
  • 4
  • 5
Inga
I
Vajadzētu palikt gan Melbārdei , gan Rinkēvičam !
tikai ne to
t
!
abc
a
Kas tie par Kultūras darbiniekiem? Uzvārdus studijā! Mājaslapā tikai kaut kādas nepazīstamas sejas un kori, bet runā visu kultūras darbinieku vārdā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas