Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Lai varētu rosināt referendumu, iesaka desmitkāršot nepieciešamo parakstu skaitu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Latgaliete
L
Steidzami to darīt,desmitkāršot nepieciešamo parakstu skaitu.Lai nav jāterē nauda un enerģija.
latgalietei
l
Redz tur trakos jau savāc PSIHIĀTRS 17.02.2012 17:23 Āboltiņas k-dze,esmu gatavs sniegt steidzamu neatliekamo palīdzību un pie tam bez maksasTiko paglābām Latkovska K-gu no krievu bumbvedējiem un tanku armādām,viņš jau stāvēja uz loga palodzes un kliedza:krievi nāk,bet mēs tomēr paguvām...Piedāvājam arī jums atbraukt pakaļ uz Jēkaba ielu ar drošu baltu bruņmašīnu un sarkanu krustu,uzvilksim jums bruņu vesti,ar garām piedurknēm un aizvedīsim uz NATO bumbu patversmi,Aptiekas ielā.Tikai nesatraucaties,mēs jau braucam.
  • 0
  • 0
Vārds
V
dura! latkovski un ābiķi - ziepēs! saimniecības!
  • 0
  • 0
.
.
Pareizi! Kam mums demokrātija!
zoodārzs
z
tas būtu jēdzīgi... jo pretējā gadījumā visādi Lindermaņi katru mēnesi var savākt 10 000 parakstu par vis kaut kādām muļķībām un valstij katru mēnesi būs jātērē miljoni taisot referendumus.
pakausis
p
Ļoti labi, ka valstij nelojālajiem pilsoņiem ir izdevies vismaz tik daudz, kā radīt augsni, lai desmitkārtīgi samazināt arī valstij lojālajiem pilsoņiem iespēju ietekmēt nomenklatūras izdarības :) Un letiņi tikmēr sitīs priekā plaukstiņas, ka lūk baigo "uzvaru" guvuši... kamēr paši realitātē ir tikai pastumti nostāk no iespējas kaut ko savā valstī ietekmēt..
Bezdievis
B
Agešinam - nevajag nodarboties ar dezinformāciju. Valodas likumam nav nekāda sakara ar vecticībnieku un pareizticīgo Ziemassvētkiem. Vēl jo vairāk, ja SC neuzaicināšana valdībā ir iemesls referendumam, tad sanāk tāds atriebības vai ieriebšanas solis un Agešins oficiāli atzīst, ka šo referendumu organizē tieši SC!
Adele
A
Un uz tā fona , piemēram, pirmsklimaksa nomocītā Egle ar saviem pupiem un SAB uztraukums - uzbudinājums par to - tas ir kā sarkana lupata ievainotam vērsim. Esmu sašutusi par to līdz baltkvēlei. mauku mājās ir pieklājīgāka maucība - pavisam noteikti !
  • 0
  • 0
Bezdievis
B
Ierosinājums - nepacelt latiņas, bet vienkārši šos referendumus rīkot ne biežāk kā reizi gadā vai reizi 2 gados!
Adele
A
Atkal nepareizi spried. Referendumi ir demokrātijas skola un skola maksā naudu. Vienkārši - valsts amatpersonām ir ne tikai jāsaņem visādas privilēģijas, bet jāparedz arī atbildība. Arī par tiesiskuma ievērošanu. Nu ir taču tā, ka šīs referendums pēc būtības ir beztiesisks , jo ir pretrunā ar LR Satversmi un Satversmes tiesa lēmumu par šī konkrētā referenduma atcelšanu nepieņēma tikai ,lai nenotiktu nacionālā naida eskalācija. Būtībā - cīņai ir jābūt ar pie varas esošajiem. Viņi ir slinki aptaukoju';sies, amorāli, bezatbildīgi tautas asinssūcēji. Viņi ir tie, kuriem ir jāatbild zaudējot amatus un privilēģijas.
  • 4
  • 0
Lops
L
"Par krievu valodu balsošot arī tie, kuri vēlas oficiāli svinēt pareizticīgo un vecticībnieku Ziemassvētkus, kurus uzkurinājusi parakstu vākšana par pāreju uz izglītību latviešu valodā vai kuri nevar vērsties pašvaldībās savā dzimtajā valodā" ------ Kas tas par murgu!? :D un par to spalvaino roku runajot-vai tad var piemērot kādu citu apzīmējumu-tie jau nav meli,bet izskatās,ka viņiem tik nepatīk kā tas klasificēts|! Un domāju,ka japaliek tiem pasiem 10000-jo citādi nevarēs rīkot referendumus arī citos jautajumos-protams,ja tas attiecināms tikai uz valsts pamatu graušanu līdzīgi šai,kas notiek patreiz,tad ar abām rokām par,bet ja uz visiem iespējamiem referendumiem-tad nekāda gadījumā!Jāmeklē cits risinājums,kā nakotne nepieļaut līdzīgus atgadījumus,ka piemēram noteikt par negrozāmiem šos pantus!
Ojārs Spārītis
O
Ne jau ar parakstu skaitu ir limitējami provokatīvu referendumu pieprasījumi, bet gan ar izmaiņām Valsts Satversmē, kur ir fiksējams, kādi valsts pastāvēšanas pamatprincipi un kādas vērtības paliek apriori neapšaubāmas un par tām ar likumu netiek atļauta nekāda diskusija.
Jāsāk
J
ar to, ka nepilsonis un psihiski nelīdzsvarots nav jāņem "par pilnu "!, nav jāizdod milzu nauda, nav jāņemas ar muķļķībām, kas no malas skatoties ir smieklīgas, jo nekur pasaulē neeksistē...Darbs jāsāk drošības iestādēm, kas katru vēlmi graut valsti, apstādinās, ieliekot cietumā. Tieši par to šis tips "sēdēja" Krievijā. Lai turpina tur realizēt nacbolu idejas un...SĒDĒT ! Tur viņam Īstā vieta ! Šī situācija saucas PĀRPRASTĀ DEMOKRĀTIJA !
Domāju, ka
D
nav jāliek šķēršļi savu pilsoņu tiesībām (demokrātijai), bet gan jālikvidē absurdā civilokupantu līdztiesība - okupācijas sekas!
Ahoi un citi jūrnieku vārdi
A
Kurā pašvaldībā, Agešin, šādi nevar vērsties? Kāpēc ir tik prasti jāmelo? Meļiem valdībā nav vietas. Uz to ir jāuzstāj. Pirms jebkādu sarunu uzsākšanas meļu publiski sakrātais pseidoargumentu CV ir jāizvērtē un visi šie Agešini, Ušakovi un Urbanoviči no jebkādām sarunām ir jāizslēdz kā melīgi un neuzticami. Sarunas neved ar kuru katru.
Ahoi un citi jūrnieku vārdi
A
Vai tu traks, Latkovski! Tūliņ taču tiks savākti paraksti par automātisku nepilsoņu uzņemšanu LR pilsonībā nākošajam referendumam. Nedrīkst. Tas bija joks. Zinot, cik lēni dažiem pielec, arī par šo jautājumu diskutēs, līdz būs notikuši jau 3 referendumi.
Agešinam.
A
Ja Jums cittautieti ir tik slikti Latvijā ,māte Krievija Jūs gaida.Tur ir vienīgā vieta pasaulē,kur krievu valodai un kultūrai zelt un plaukt.Laimīgu ceļa vēju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas