Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Latvijas ĀM amatpersona: Sankcijas pret Krieviju ir jāturpina

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jāturpina
j
Un jākāpina. Kamēr vien Kremlī valda nacisti.
Ilze
I
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis Ņurku nepazīstu. Kaunies vesels, labi, ka kauns vēl tev ir palicis, smadzenes gan aizskalotas jūriņā. Taisnība jau nu tev dikti nepatīk, bet būs vien jāpacieš. Sūtītājs atradies, skaties, ka pašu kur neaizsūta.
Ilze
I
Jocīgas gan tās sankcijas. Piemēram, šprotes Krievijas veikalos ir tik, ka vari maisiem nest mājās, tikai diez ko nepērk. Ir Rīgas balzāms, ir "Laimas" konfektes, par tām vispār noņirgties var: Latvijā vidējā Prozit cena ir tuvu 6 eiro, Krievija maksā 150 rubļi (aptuveni 2 eiro), tas pats ar konfektēm ar balzāma pildījumu. Vienīgais, kā diemžēl nav, ir lietuviešu Svalia produkcija. Veikali tukšāki nemaz nav palikuši. Regulāri lasu latviešu komentārus par to, ka Krievijā mirst no bada, un, jej bogu, smiekli nāk. Gribēt jau var visu, bet tikai dabūt nevar. nemirst, veikalos plaukti tukšāki nu nemaz nav!
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
MAN KAUNS PAR TEVI ŅURKA -ILZE ! MĒS TAK TAVU UTAINO SMĀRDU PA GABALU PAZĪSTAM !
  • 3
  • 5
Ilžuk
I
Tinies, šprotes arī tur esot !
  • 3
  • 4
Jautājums
J
- nu ko,lai tad cērt ciet,Vismaz cik necik bija tūristi no krievijas,Ja ,vairāk uz pusi samazināja,kad aizklpeja,,,Jauno vilni,,, bet šis tas vēl palika,brauc,tērē, naudu Latvijā.krieviem nauda ir,ka ne latvijā brauks uz krimu,uz turciju uttttt ir jau kur kura siltajā.Bet ka nauda Latvijā, ne naudu nevajag,gan jau iztiksim.lūk ta
atbilde
a
varbūt tev aizsūtīt foto ka krievi dzivo? Ja vajag-tikai pasaki. Latvijai nevajag mafias naudas ne latviijjcus-tas gan tiesa.
  • 0
  • 0
Agris Sniedziņš
Tas Jānis Mažeiks ir plāngaldiņa urbējs. Kā tādi idioti tiek iekšā ministrijās. Droši vien tur visi ir vienādi. Tas Jānis pēc pieciem gadiem droši vien būs prom no Latvijas,bet ko darīt tiem kas paliks? Krievijā būs gatavas visas ostas un Latvijas ostas viņai būs nafig vajadzīgas.Varēs eksportēt skaidas un kokus ja vien kāds būs palicis. Tev Jāni vajadzētu apmeklēt dakteri tev drosi vien ir piemetusies slimība ko sauc par rusofobiju.
Sankcija
S
Latvijas ārpolitika no manis vien, pa lielam, arī sastāv!!!
P
P
Bet VARAM saka,ka ar malku kurināt aizliegs;jākurina gāze un viss cits,kas tik deg.Bet ,ja pretsankcija un Krievija aizgriež gāzes krānu un natas produktu piegādi?Ukrainā jau sākas.Un ja eksperiments sākas tieši ar mums,lai kaimiņi pavēro?Kad bērni ar lieliem pautiem sāk spēlēties,nekad vēsturē nav labi beidzies.
Ilze
I
ASV jau sen dikti cenšas, lai ES pirktu tikai viņu gāzi, tā ka ASV atkal būs zirgā, bet cik tā gāze maksās ļautiņiem Latvijā, vai tad viņiem tur - augšā tas vispār rūp? Saimnieks tā teica un punkts!
  • 8
  • 8
NEBALSOTĀJS
N
Darīsim visu iespējamo, lai kaitētu latvešu tautai un celtu valdības ierēdņu labklājību.
latviijec
l
darisim visu iespejamo kas patīk kremlim, lai būtu kā bija CCCP laikos...
  • 0
  • 0
Antirusists
A
To jau jūs - okupanti arī darāt !
  • 10
  • 8
Letiņu sankcijas
L
Aizvērt robežu un neizsniegt vīzas...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas