Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

LDDK premjera amatam piedāvā Altum vadītāja Reiņa Bērziņa kandidatūru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
azalea
a
Šķēle - 2. Sarkanajās neaizskaramajās līnijās tikai savējie? Tas pats variants, kas ar čigānu dalīšanos kastās. Brālītis no māsiņas tiks atdalīti ar plato Daugaviņas upi, kur katrs nu būs savā krastā. Brālītis jau laivā nebrauks pāri ciemoties, jo Šķēlītes šķēlītes jātaupa paša slavinātājiem. Slavināšanas bandas tikai slavināšanas pēc, bet ne pēc lietas. Brežņeva laiki atpakaļ.
ee
e
Šķēle-2?
Vēlēšanas
V
Vēlēšanās nobalsojām par jaunajiem, jo gribam pārmaiņas. Ja nevar vienoties par jauniem no partiju vidus, tad vismaz tādu Bērziņu apstipriniet. Kariņam jau tāda aste velkas, ka tur no jaunas politikas nav ne smakas. Palasot aprakstu par Bērziņu izskatās, ka ar izglītību un valodu šim arī nav problēmu. Nebūs jākaunas ārvalstu vizītēs par premjeru. Un pēc vecuma šķiet, ka kompartiju arī viņam nevarētu piesiet.
:)
:
Bērziņš nav nekāds jaunais, divreiz jau kandidējis vēlēšanās un divreiz nav ievēlēts, no TP un LPP.
  • 5
  • 0
nu, tad beidzot
n
būs kāds jaunais, pēc ko tā ilgojās Dienas komentētāji....Vajagot jaunos, vajagot jaunos-gadiem te tā rakstīja-nu, tad tagad jaunais būs, bet izrādās-tas ar slikts. Nez vai paši komentu autori te vispār ir spējīgi domāt, vai tikai kleķerē kas nāk prātā?
Apskaidrots prāts
A
Es piedāvāju Mengeļu Fredi, kuru pie sevis ir jau pasaukuši enģeļi.
Uhh
U
Re kur komentārs no viena LDDK padomes locekļa, ka LDDK padomē nekas tāds pat nav apspriests, kur nu vēl rekomendēts. LDDK ģenerāldirektore bīda individuālu politiku? https://twitter.com/normundsbergs/status/1073218143391309824
Jā, tāda informācija TV24 Rīga
J
izskanēja jau VAKAR.
  • 3
  • 0
Sergejs Senkāns
S
2017. gada jūnijā Moody’s piešķirtais reitings ALTUM - ilgtermiņa kredītreitings Baa1, ar stabilu perspektīvas novērtējumu - ir viens no augstākajiem Latvijas kapitālsabiedrībām piešķirtajiem kredītreitingiem. Neviens labāks kandidāts, manuprāt publiskajā telpā pēdējo 10 gadu laikā nebija minēts.
Lāsma
L
Šis signāls ir pozitīvi vērtējams arī citā kontekstā. Proti, ja valdību nevar sastādīt politiķi, tad ir arī citas personas, kuras var uzņemties premjerministra lomu. Tiesa, šaubos, vai partijas pašlaik šo pieļautu, jo tas neapšaubāmi pierādītu vēl lielāku viņu mazspēju.
Labvēlis
L
Pārāk ž īdisks šis ģīmis, lai uz to liktu cerības. Vajag tak kādu amatu atstāt arī pamatnācijai, tā jau nu ieskrējušies tie talmudisti, ka drīz neviena amatpersona Latvijā vairs nebūs kristīga.
  • 7
  • 10
Edgars
E
TV24 piedāvāja Celtniecības tehnikuma absolventu (pirms 30 gadiem) Rostovski, kur; darbojās augstākās izglītības biznesā.
Ivars
I
Šis škiet prātīgāks par visiem kuri līdz šim minēti! Varbūt tiešām kāda jauna seja beidzot!
Margarēta
M
Es saprotu, ka situācija ir visai sarežģīta, jo Saeimā savēlēta raiba publika, tur netrūkst ne psiho, ne trako, ne vienkārši dīvaino, tāpēc par kaut ko vienoties tur tiešām ir gandrīz neiespējami, bet tas, ka visādi jefiņi iedomājas, ka viņiem ir jāsaka priekšā Vējonim, kas jāvirza par premjeru, arī kaut ko liecina par prezidentu un viņa kanceleju. Tomēr ne Zatleram, ne Bērziņam, ne kur nu vēl Vairai nevienam prātā nebūtu ienācis publiski piedāvāt premjera kandidātus.
brie
b
Laikam taisnība Kreitusei - visi iespējamie "nepolitiskie" premjera kandidāti tā vai citādi saistīti ar Šķēli un bij. TP.
:)
:
100% patiesība!
  • 12
  • 5
gf
g
Nu esam nonākuši jau tik tālu, ka Latvijas DARBA DEVĒJU konfederācija premjera amatam izvirza AUGĻOTĀJU! Vērtējiet LDDK pēc būtības :)
Imants Papirdnieks
I
Vējoni, ja Tu aicināsi mani, tad es arī to nopienti izvērtēšu!
...
.
Man vairāk patiktu no darba ņēmēju asociācijas vai kā tur, ja tāda būtu. Darba devēji taupīs uz strādājošo rēķina, cels nodokļus cilvēkiem, ne uzņēmējiem. Neticu šim kandidātam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas